GameBoy Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 justysiek napisał(a):to dostalas komplement:evil_lol: niestety ludzie juz tak maja ze sie do czegos czepic musza:eviltong: do mnie "pan" w lesie raz powiedzial ze powinnam swojego psa za wyglad uspic:mad::angryy: ludzie są pajacami to fakt ale płacimy też frycowe za niektórych beztroskich właścicieli psów :shake: Quote
justysiek Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 GameBoy napisał(a):ludzie są pajacami to fakt ale płacimy też frycowe za niektórych beztroskich właścicieli psów :shake: przyczepil sie bo chyba mial zly humor:mad: a moj pies byl na smyczy i w kagancu:roll: no niestety. Quote
justysiek Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 [quote name='Alicja'] eee tam ....ja jednej miłej :angryy: pani na ulicy która zawołała....DLACZEGO TEN PIES NIE MA NA MORDZIE KAGAŃCA odrzekłam ...... pani też nie ma i jakoś nikt się nie czepia :diabloti:....największy ubaw miał TZ tej kobiety :diabloti::evil_lol:....a mój TZ nie wiem czemu szybciuchno zgarnął mnie do domu :diabloti: ha ha ha:evil_lol: dobre:eviltong: chciala bym zobaczyc mine tej pani jak to uslyszala:evil_lol: to by bylo bezcenne:multi:;) Quote
Alicja Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 [quote name='justysiek']to dostalas komplement:evil_lol: niestety ludzie juz tak maja ze sie do czegos czepic musza:eviltong: do mnie "pan" w lesie raz powiedzial ze powinnam swojego psa za wyglad uspic:mad::angryy: eee tam ....ja jednej miłej :angryy: pani na ulicy która zawołała....DLACZEGO TEN PIES NIE MA NA MORDZIE KAGAŃCA odrzekłam ...... pani też nie ma i jakoś nikt się nie czepia :diabloti:....największy ubaw miał TZ tej kobiety :diabloti::evil_lol:....a mój TZ nie wiem czemu szybciuchno zgarnął mnie do domu :diabloti: Quote
GameBoy Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 [quote name='Alicja'] eee tam ....ja jednej miłej :angryy: pani na ulicy która zawołała....DLACZEGO TEN PIES NIE MA NA MORDZIE KAGAŃCA odrzekłam ...... pani też nie ma i jakoś nikt się nie czepia :diabloti:....największy ubaw miał TZ tej kobiety :diabloti::evil_lol:....a mój TZ nie wiem czemu szybciuchno zgarnął mnie do domu :diabloti: przyznaję, że była to pierwsza rzecz jaką chciałam mu powiedzieć ale liczyłam na bardziej kulturalną wymianę zdań:evil_lol: Quote
GameBoy Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 justysiek napisał(a):przyczepil sie bo chyba mial zly humor:mad: a moj pies byl na smyczy i w kagancu:roll: no niestety. chodzi o psinkę z podpisu czy jakąś inną?:eviltong: Quote
GameBoy Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 [quote name='Alicja'] ja tam nie mogłam liczyć bo kobiete znałam z widzenia i słyszenia :diabloti: najlepsze w tym wszystkim było to, ze mogę się założyć, że był młodszy odemnie :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 [quote name='GameBoy']przyznaję, że była to pierwsza rzecz jaką chciałam mu powiedzieć ale liczyłam na bardziej kulturalną wymianę zdań:evil_lol: ja tam nie mogłam liczyć bo kobiete znałam z widzenia i słyszenia :diabloti: Quote
justysiek Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 GameBoy napisał(a):chodzi o psinkę z podpisu czy jakąś inną?:eviltong: tak z podpisu:loveu: Quote
GameBoy Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 justysiek napisał(a):tak z podpisu:loveu: to chyba komuś odbiło :diabloti::evil_lol: Quote
eria Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Witam, tak tu trafiłam z wątku najpiękniejszych :evil_lol: i już zostałam. Poczytałam o Heksie - bardzo mi przykro :-(. Kiedyś z takiego zatrucia cudem odratowałam Foxi - od tego czasu jeszcze bez kagańca psa nie puściłam (tylko do zabawy zdejmuję,bo wtedy jest skupiona na mnie)... Muminek mimo podstawowej 'wady'- braku brody i futra- jest boska :loveu: Tak na nią wołacie na spacerach ? Muminek ? :evil_lol::evil_lol: Quote
GameBoy Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 eria napisał(a):Witam, tak tu trafiłam z wątku najpiękniejszych :evil_lol: i już zostałam. Poczytałam o Heksie - bardzo mi przykro :-(. Kiedyś z takiego zatrucia cudem odratowałam Foxi - od tego czasu jeszcze bez kagańca psa nie puściłam (tylko do zabawy zdejmuję,bo wtedy jest skupiona na mnie)... Muminek mimo podstawowej 'wady'- braku brody i futra- jest boska :loveu: Tak na nią wołacie na spacerach ? Muminek ? :evil_lol::evil_lol: Witamy :loveu: dziękujemy za miłe słowa :p na spacerze wołamy Mumcia lub Mumia :evil_lol: bo ona wydaje takie odgłosy jak mumia z horrorów :evil_lol: Quote
an1a Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 GameBoy napisał(a): bo ona wydaje takie odgłosy jak mumia z horrorów :evil_lol: Im bliżej.. tym bardziej się boję :evil_lol::evil_lol: Quote
GameBoy Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 an1a napisał(a):Im bliżej.. tym bardziej się boję :evil_lol::evil_lol: nie bój żaby....znaczy Mumci mała :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 [quote name='an1a']Im bliżej.. tym bardziej się boję :evil_lol::evil_lol: ale bym się chciała tak pobojać :p Quote
GameBoy Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 [quote name='Alicja'] ale bym się chciała tak pobojać :p zapraszamy :loveu: Quote
Alicja Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 [quote name='GameBoy']zapraszamy :loveu: :razz: może kiedyś przy okazji pobytu w owych stronach ;) Quote
justysiek Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 GameBoy napisał(a):to chyba komuś odbiło :diabloti::evil_lol: pana zmylilo umarszczenie:evil_lol: myslam ze to pies "morderca":diabloti: a to tylko Fuksik:evil_lol: Quote
an1a Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Mumin wieczorową porą z marchewką i bez :evil_lol: Zawstydziła się.. Quote
an1a Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 I uciekła.. Swoje zrobiłam, zdrzemnę się na biurku chwilkę :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 :roflt: oki jak 5 złotych ...króliczek :p http://i508.photobucket.com/albums/s323/an1a1987/DSC00105.jpg Quote
Agnes Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 jak uszy pieknie stoja:multi::loveu::evil_lol: http://i508.photobucket.com/albums/s323/an1a1987/DSC00106.jpg Quote
GameBoy Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 jak jej robisz takie fotki jak brudzi to co się dziwisz, że zwiewa? :evil_lol: Mumina trzeba pochwalic zachowywał się bardzo poprawnie podczas wizytacji :eviltong: Quote
an1a Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 GameBoy napisał(a):Mumina trzeba pochwalic zachowywał się bardzo poprawnie podczas wizytacji :eviltong: Zdecydowanie, jak już się położyła było bardzo poprawnie :evil_lol: Quote
GameBoy Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 an1a napisał(a):Zdecydowanie, jak już się położyła było bardzo poprawnie :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: wpuscic gosci do domu to Mumie czarny pi ar od razu robią :shake: :mad: :evil_lol: Quote
Recommended Posts