GameBoy Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 dzodzo napisał(a):Game Boy ale masz przeslicznego cudaczka:loveu: widzę,ze jedno uszko ma lekkie tendencje do kładzenia się,nie wiem jak to wygląda u cc ale masowanie daje świetne efekty (przynajmniej u dobermanow hihi) ja się juz namasowałam u mojej Zary, czasem patrzyła na mnie jak na wariata jak jej tak miętosiłam te uszy z tym uszkiem od poczatku byly problemy :eviltong: podnioslo sie jakies 2 tyg pozniej niz to po prawej na fotce ( bo bylo zawiniete), pozniej oba lezaly - bo cc tak mają, teraz jedno juz sie podnioslo a na to drugie ze spokojem czekam, ono jest jakies takie opoznione :eviltong: Quote
GameBoy Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 [quote name='justysiek']http://img25.imageshack.us/img25/5261/dsc3708.jpg:loveu::loveu::loveu: jaka Mumcia juz duza:crazyeye: to jest stara fotka, robiona z tamtymi wczesniejszymi :eviltong: w przyszlym tyg Mum skonczy 4 mce to zrobimy nowe Quote
justysiek Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 GameBoy napisał(a):to jest stara fotka, robiona z tamtymi wczesniejszymi :eviltong: w przyszlym tyg Mum skonczy 4 mce to zrobimy nowe :loveu:szybko dziewcze rosnie:evil_lol: Quote
GameBoy Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 justysiek napisał(a)::loveu:szybko dziewcze rosnie:evil_lol: wlasnie mam wrazenie, ze zwolnila :evil_lol: Quote
justysiek Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 GameBoy napisał(a):wlasnie mam wrazenie, ze zwolnila :evil_lol: ja mam wrazenie ze wrecz przeciwne ze rosnie jak na drozdzach:evil_lol: poza tym sliczna z niej panienka :loveu: Quote
GameBoy Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 justysiek napisał(a):ja mam wrazenie ze wrecz przeciwne ze rosnie jak na drozdzach:evil_lol: poza tym sliczna z niej panienka :loveu: dziękuję w imieniu Mumki :evil_lol::loveu: Quote
justysiek Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 [quote name='GameBoy']dziękuję w imieniu Mumki :evil_lol::loveu: :loveu:nie ma za co:loveu: dla Heksy[***] Quote
Onomato-Peja Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Dla Hexuni [*] :-( ... czekam na fotencje muminkowe :oops: Quote
GameBoy Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 powinno się coś pojawić w okolicach weekendu dziś pada :shake: Quote
justysiek Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 http://img264.imageshack.us/img264/9472/dsc4007.jpg pieknie wyglada:loveu: na tle zieleni;) jak ona rosnie:diabloti: Quote
GameBoy Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 [quote name='justysiek']http://img264.imageshack.us/img264/9472/dsc4007.jpg pieknie wyglada:loveu: na tle zieleni;) jak ona rosnie:diabloti: tiaaa od dziś zaczynam masować jej prawe ucho :evil_lol: Quote
justysiek Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 GameBoy napisał(a):tiaaa od dziś zaczynam masować jej prawe ucho :evil_lol: masaz uszek:diabloti:ale ma dobrze:eviltong: napewno drugie tez ladnie bedzie stalo:loveu: aaa slicznie jej sie blyszczy siersc:loveu: Quote
Alicja Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 :loveu::loveu: Mumin jest bowska http://img264.imageshack.us/img264/9472/dsc4007.jpg Quote
GameBoy Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 dziękować ciotki :loveu: z tą sierścią to zobaczymy jak będzie, zmieniłam jej karmę, mam nadzieję, że stan futra się nie pogorszy uśmiech od Mumki na dobranoc Quote
dzodzo Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 ona jest do schrupania, ten tłusty tyłeczek i zadarty ogonek ;) uszkiem sie nie przejmuj, bo to chyba standard że jedno stoi od razu super a drugie ma problem.Ja miałam tak samo, jedno wystrzeliło po tygodniu a z drugim walczyłam dłuuuuugo bo dokładnie tak samo leciało na głowę mojej Zarce jak Muminowi.Jak się Tobie będzie chciało masowac to wypychaj lekko tą chrząstkę, która jest w miejscu gdzie ucho się łamie w druga stronę. Quote
GameBoy Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 dzodzo napisał(a):ona jest do schrupania, ten tłusty tyłeczek i zadarty ogonek ;) uszkiem sie nie przejmuj, bo to chyba standard że jedno stoi od razu super a drugie ma problem.Ja miałam tak samo, jedno wystrzeliło po tygodniu a z drugim walczyłam dłuuuuugo bo dokładnie tak samo leciało na głowę mojej Zarce jak Muminowi.Jak się Tobie będzie chciało masowac to wypychaj lekko tą chrząstkę, która jest w miejscu gdzie ucho się łamie w druga stronę. dzieki za rady, postaram sie cos tam podepchnac :evil_lol: chociaz jak patrze na te fotki i starsze, to widze, ze juz sie podnosi Quote
Alicja Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 :evil_lol: mój TZ zakoffał się w Muminie :grins::loveu: Quote
GameBoy Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 [quote name='Alicja']:evil_lol: mój TZ zakoffał się w Muminie :grins::loveu: dziękujemy :loveu: prześlij mu całuska od małej :evil_lol: wyjęłam dziś Mumci kleszcza z policzka, szybko wyskoczył w całości, lekko zasuszony, rumienia nie ma, myślę, że będzie ok podczas spaceru w lesie spotkałam jakiegoś "pana"-biegacza, któremu przeszkadzał brak kagańca u Mumy, mimo, ze jak przebiegał odwołałam ja i siedziała kolo nogi..... z braku argumentow nazwal mnie gówniarą, myślę, że w wieku 30 lat to znakomity wynik :evil_lol: Quote
GameBoy Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 [quote name='Alicja'] :razz::razz: farciara ;):evil_lol: ja swgo czasu w wieku 28 lat w autobusie zostalam skomentowana że zamiast pchać wózek to powinnam w szkolnej ławce siedzieć .... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: otoz to :p zawsze inni wiedza lepiej :eviltong: a to Mum ich zaatakuje, zje i połknie :roll: a to dziecko zagryzie :roll: a to socjalizowac chcą ją na siłę ze swoimi psami i wszystko wiedzą najlepiej :shake: czasem to śmieszne ale w 80% żenada :shake: Quote
Alicja Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 [quote name='GameBoy']dziękujemy :loveu: prześlij mu całuska od małej :evil_lol: wyjęłam dziś Mumci kleszcza z policzka, szybko wyskoczył w całości, lekko zasuszony, rumienia nie ma, myślę, że będzie ok podczas spaceru w lesie spotkałam jakiegoś "pana"-biegacza, któremu przeszkadzał brak kagańca u Mumy, mimo, ze jak przebiegał odwołałam ja i siedziała kolo nogi..... z braku argumentow nazwal mnie gówniarą, myślę, że w wieku 30 lat to znakomity wynik :evil_lol: :razz::razz: farciara ;):evil_lol: ja swgo czasu w wieku 28 lat w autobusie zostalam skomentowana że zamiast pchać wózek to powinnam w szkolnej ławce siedzieć .... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
justysiek Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 GameBoy napisał(a):dziękujemy :loveu: prześlij mu całuska od małej :evil_lol: wyjęłam dziś Mumci kleszcza z policzka, szybko wyskoczył w całości, lekko zasuszony, rumienia nie ma, myślę, że będzie ok podczas spaceru w lesie spotkałam jakiegoś "pana"-biegacza, któremu przeszkadzał brak kagańca u Mumy, mimo, ze jak przebiegał odwołałam ja i siedziała kolo nogi..... z braku argumentow nazwal mnie gówniarą, myślę, że w wieku 30 lat to znakomity wynik :evil_lol: to dostalas komplement:evil_lol: niestety ludzie juz tak maja ze sie do czegos czepic musza:eviltong: do mnie "pan" w lesie raz powiedzial ze powinnam swojego psa za wyglad uspic:mad::angryy: Quote
Recommended Posts