Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzodzo napisał(a):
Game Boy ale masz przeslicznego cudaczka:loveu:

widzę,ze jedno uszko ma lekkie tendencje do kładzenia się,nie wiem jak to wygląda u cc ale masowanie daje świetne efekty (przynajmniej u dobermanow hihi)

ja się juz namasowałam u mojej Zary, czasem patrzyła na mnie jak na wariata jak jej tak miętosiłam te uszy

z tym uszkiem od poczatku byly problemy :eviltong: podnioslo sie jakies 2 tyg pozniej niz to po prawej na fotce ( bo bylo zawiniete), pozniej oba lezaly - bo cc tak mają, teraz jedno juz sie podnioslo a na to drugie ze spokojem czekam, ono jest jakies takie opoznione :eviltong:

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

justysiek napisał(a):
ja mam wrazenie ze wrecz przeciwne ze rosnie jak na drozdzach:evil_lol:
poza tym sliczna z niej panienka :loveu:

dziękuję w imieniu Mumki :evil_lol::loveu:

Posted

GameBoy napisał(a):
tiaaa
od dziś zaczynam masować jej prawe ucho :evil_lol:

masaz uszek:diabloti:ale ma dobrze:eviltong: napewno drugie tez ladnie bedzie stalo:loveu: aaa slicznie jej sie blyszczy siersc:loveu:

Posted

dziękować ciotki :loveu: z tą sierścią to zobaczymy jak będzie, zmieniłam jej karmę, mam nadzieję, że stan futra się nie pogorszy

uśmiech od Mumki na dobranoc

Posted

ona jest do schrupania, ten tłusty tyłeczek i zadarty ogonek ;)

uszkiem sie nie przejmuj, bo to chyba standard że jedno stoi od razu super a drugie ma problem.Ja miałam tak samo, jedno wystrzeliło po tygodniu a z drugim walczyłam dłuuuuugo bo dokładnie tak samo leciało na głowę mojej Zarce jak Muminowi.Jak się Tobie będzie chciało masowac to wypychaj lekko tą chrząstkę, która jest w miejscu gdzie ucho się łamie w druga stronę.

Posted

dzodzo napisał(a):
ona jest do schrupania, ten tłusty tyłeczek i zadarty ogonek ;)

uszkiem sie nie przejmuj, bo to chyba standard że jedno stoi od razu super a drugie ma problem.Ja miałam tak samo, jedno wystrzeliło po tygodniu a z drugim walczyłam dłuuuuugo bo dokładnie tak samo leciało na głowę mojej Zarce jak Muminowi.Jak się Tobie będzie chciało masowac to wypychaj lekko tą chrząstkę, która jest w miejscu gdzie ucho się łamie w druga stronę.

dzieki za rady, postaram sie cos tam podepchnac :evil_lol: chociaz jak patrze na te fotki i starsze, to widze, ze juz sie podnosi

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol: mój TZ zakoffał się w Muminie :grins::loveu:

dziękujemy :loveu: prześlij mu całuska od małej :evil_lol:

wyjęłam dziś Mumci kleszcza z policzka, szybko wyskoczył w całości, lekko zasuszony, rumienia nie ma, myślę, że będzie ok

podczas spaceru w lesie spotkałam jakiegoś "pana"-biegacza, któremu przeszkadzał brak kagańca u Mumy, mimo, ze jak przebiegał odwołałam ja i siedziała kolo nogi..... z braku argumentow nazwal mnie gówniarą, myślę, że w wieku 30 lat to znakomity wynik :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']
:razz::razz: farciara ;):evil_lol:

ja swgo czasu w wieku 28 lat w autobusie zostalam skomentowana że zamiast pchać wózek to powinnam w szkolnej ławce siedzieć .... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

otoz to :p zawsze inni wiedza lepiej :eviltong:

a to Mum ich zaatakuje, zje i połknie :roll: a to dziecko zagryzie :roll: a to socjalizowac chcą ją na siłę ze swoimi psami i wszystko wiedzą najlepiej :shake:
czasem to śmieszne ale w 80% żenada :shake:

Posted

[quote name='GameBoy']dziękujemy :loveu: prześlij mu całuska od małej :evil_lol:

wyjęłam dziś Mumci kleszcza z policzka, szybko wyskoczył w całości, lekko zasuszony, rumienia nie ma, myślę, że będzie ok

podczas spaceru w lesie spotkałam jakiegoś "pana"-biegacza, któremu przeszkadzał brak kagańca u Mumy, mimo, ze jak przebiegał odwołałam ja i siedziała kolo nogi..... z braku argumentow nazwal mnie gówniarą, myślę, że w wieku 30 lat to znakomity wynik :evil_lol:

:razz::razz: farciara ;):evil_lol:

ja swgo czasu w wieku 28 lat w autobusie zostalam skomentowana że zamiast pchać wózek to powinnam w szkolnej ławce siedzieć .... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

GameBoy napisał(a):
dziękujemy :loveu: prześlij mu całuska od małej :evil_lol:

to dostalas komplement:evil_lol:
niestety ludzie juz tak maja ze sie do czegos czepic musza:eviltong:
do mnie "pan" w lesie raz powiedzial ze powinnam swojego psa za wyglad uspic:mad::angryy: