Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

GameBoy napisał(a):
Mumcia jest malutka, nawet 3,5 mca nie ma :eviltong:

nie no oczywiscie:evil_lol:

GameBoy napisał(a):
a zdjecia sa fatalne, robione telefonem ale najwazniejsze, ze sa :cool1:

gdyby kazdy telefon robil takie zdjecia to nie trzeba by nosic ze soba apratu:eviltong:

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='GameBoy']cholera myślałam już, że mi przeszło a dziś od rana siedzę i wyję

Hexa :-(
:calus::calus::calus: nie smutkuj:roll:
wiem ze nie jest łatwo po stracie przyjaciela - też to przeżywałam, ale czas goi rany, przynajmniej troche.
http://img117.imageshack.us/img117/4403/dsc3738.jpg
pięknie tutaj wyszła:loveu::loveu::loveu: jaka już duża panna z niej:multi:
no i zazdroszczę wyjazdu nad morze:multi:

Posted

GameBoy napisał(a):
cholera myślałam już, że mi przeszło a dziś od rana siedzę i wyję

:calus:

Tak szybko nie przejdzie, potrzeba czasu, ale z czasem bedzie lzej

Trzymaj sie!

Posted

dzięki
Mum jest fajny ale to nie to samo :roll:

Mumcia idzie na szkolenie, we wtorek mamy pierwsze spotkanie, ciekawe czy to coś da ;) proszę trzymać kciuki za psa mądrego inaczej :evil_lol:

Posted

GameBoy napisał(a):
dzięki
Mum jest fajny ale to nie to samo :roll:

Mumcia idzie na szkolenie, we wtorek mamy pierwsze spotkanie, ciekawe czy to coś da ;) proszę trzymać kciuki za psa mądrego inaczej :evil_lol:

kazdy psiul jest inny:p
no kciuki zacisniete, :loveu:

Posted

Onomato-Peja napisał(a):

A można to wiedzieć gdzie nad morzem się było :cool3: ?

Stegna Gdańska i Krynica Morska - zmienialiśmy siedzibę ze względu na obawę przed tłumami :eviltong:

Posted

[quote name='GameBoy']cholera myślałam już, że mi przeszło a dziś od rana siedzę i wyję

:-(

to tak szybko nie przechodzi ....ale jedno co mi pomogło przy odejściu Harleya to fakt , że ja wiem gdzie jest moje kochanie .... że wiem że sama utuliłam go na tą ostatnią drogę ...a ilu ludzi nie wie gdzie ich psiaczki jak gdzieś zaginą ...wiem ...takie marne pocieszenie ....ale zawsze coś ....

Posted

[quote name='Alicja']:-(

to tak szybko nie przechodzi ....ale jedno co mi pomogło przy odejściu Harleya to fakt , że ja wiem gdzie jest moje kochanie .... że wiem że sama utuliłam go na tą ostatnią drogę ...a ilu ludzi nie wie gdzie ich psiaczki jak gdzieś zaginą ...wiem ...takie marne pocieszenie ....ale zawsze coś ....

ciotka znowu mi łzy płyną :-(

jestem zła bo wypadł mi wyjazd i nie pójdę z Mumką na zajęcia, całe szczęście Pani treserka się nie pogniewała i odbędą się w innym terminie

z wieści najnowszych Mumcia wymienia ząbki i cały dzień ciumka szmatę :evil_lol:

Posted

[quote name='GameBoy']ciotka znowu mi łzy płyną :-(

jestem zła bo wypadł mi wyjazd i nie pójdę z Mumką na zajęcia, całe szczęście Pani treserka się nie pogniewała i odbędą się w innym terminie

z wieści najnowszych Mumcia wymienia ząbki i cały dzień ciumka szmatę :evil_lol:

:glaszcze:

Kup Muminowi gryzaczek niemowlaczkowy
:evil_lol:

Posted

Game Boy ale masz przeslicznego cudaczka:loveu:

widzę,ze jedno uszko ma lekkie tendencje do kładzenia się,nie wiem jak to wygląda u cc ale masowanie daje świetne efekty (przynajmniej u dobermanow hihi)

ja się juz namasowałam u mojej Zary, czasem patrzyła na mnie jak na wariata jak jej tak miętosiłam te uszy