Agnes Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 GameBoy napisał(a):Mumcia jest malutka, nawet 3,5 mca nie ma :eviltong: nie no oczywiscie:evil_lol: GameBoy napisał(a):a zdjecia sa fatalne, robione telefonem ale najwazniejsze, ze sa :cool1: gdyby kazdy telefon robil takie zdjecia to nie trzeba by nosic ze soba apratu:eviltong: Quote
madziorna Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 http://img117.imageshack.us/img117/2738/dsc3734.jpg => Boże, jaki ona ma cudny kolorek... :mdleje: Quote
GameBoy Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 [quote name='madziorna']http://img117.imageshack.us/img117/2738/dsc3734.jpg => Boże, jaki ona ma cudny kolorek... :mdleje: zardzewiały jak twierdzi mój 4 letni sąsiad :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 :loveu::loveu::loveu:........aaaaaa jaki zapasiony ratler :p:loveu: http://img117.imageshack.us/img117/4403/dsc3738.jpg Quote
GameBoy Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 ucho jej jedno już elegancko stoi, czekamy na drugie:evil_lol: Quote
Alicja Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 [quote name='GameBoy']ucho jej jedno już elegancko stoi, czekamy na drugie:evil_lol: i będą uchi jak radarki :p Quote
GameBoy Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 cholera myślałam już, że mi przeszło a dziś od rana siedzę i wyję Hexa :-( Quote
justysiek Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 [quote name='GameBoy']cholera myślałam już, że mi przeszło a dziś od rana siedzę i wyję Hexa :-( :calus::calus::calus: nie smutkuj:roll: wiem ze nie jest łatwo po stracie przyjaciela - też to przeżywałam, ale czas goi rany, przynajmniej troche. http://img117.imageshack.us/img117/4403/dsc3738.jpg pięknie tutaj wyszła:loveu::loveu::loveu: jaka już duża panna z niej:multi: no i zazdroszczę wyjazdu nad morze:multi: Quote
Agnes Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 GameBoy napisał(a):cholera myślałam już, że mi przeszło a dziś od rana siedzę i wyję Hexa :-( :calus: Tak szybko nie przejdzie, potrzeba czasu, ale z czasem bedzie lzej Trzymaj sie! Quote
GameBoy Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 dzięki Mum jest fajny ale to nie to samo :roll: Mumcia idzie na szkolenie, we wtorek mamy pierwsze spotkanie, ciekawe czy to coś da ;) proszę trzymać kciuki za psa mądrego inaczej :evil_lol: Quote
justysiek Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 GameBoy napisał(a):dzięki Mum jest fajny ale to nie to samo :roll: Mumcia idzie na szkolenie, we wtorek mamy pierwsze spotkanie, ciekawe czy to coś da ;) proszę trzymać kciuki za psa mądrego inaczej :evil_lol: kazdy psiul jest inny:p no kciuki zacisniete, :loveu: Quote
Onomato-Peja Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Trzymamy kciuki :lol: Hexa :-( [*] A można to wiedzieć gdzie nad morzem się było :cool3: ? Quote
GameBoy Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Onomato-Peja napisał(a): A można to wiedzieć gdzie nad morzem się było :cool3: ? Stegna Gdańska i Krynica Morska - zmienialiśmy siedzibę ze względu na obawę przed tłumami :eviltong: Quote
furciaczek Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Hahaha jakie ujecie genialne:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Onomato-Peja Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 świetny zajączek :loveu: dobrze, że nie w Gdyni bo bym sobie nie darowała, że nie spotkałam Muminka :cool3: Quote
Alicja Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='GameBoy']cholera myślałam już, że mi przeszło a dziś od rana siedzę i wyję Hexa :-( :-( to tak szybko nie przechodzi ....ale jedno co mi pomogło przy odejściu Harleya to fakt , że ja wiem gdzie jest moje kochanie .... że wiem że sama utuliłam go na tą ostatnią drogę ...a ilu ludzi nie wie gdzie ich psiaczki jak gdzieś zaginą ...wiem ...takie marne pocieszenie ....ale zawsze coś .... Quote
Alicja Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='GameBoy']dzięki Mum jest fajny ale to nie to samo :roll: Mumcia idzie na szkolenie, we wtorek mamy pierwsze spotkanie, ciekawe czy to coś da ;) proszę trzymać kciuki za psa mądrego inaczej :evil_lol: ha ha .... czuję , ze Cię czeka szkolenie we własnym rytmie Mumina :evil_lol: bowskie :loveu::loveu: http://img8.imageshack.us/img8/5307/dsc3750.jpg Quote
GameBoy Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 [quote name='Alicja']:-( to tak szybko nie przechodzi ....ale jedno co mi pomogło przy odejściu Harleya to fakt , że ja wiem gdzie jest moje kochanie .... że wiem że sama utuliłam go na tą ostatnią drogę ...a ilu ludzi nie wie gdzie ich psiaczki jak gdzieś zaginą ...wiem ...takie marne pocieszenie ....ale zawsze coś .... ciotka znowu mi łzy płyną :-( jestem zła bo wypadł mi wyjazd i nie pójdę z Mumką na zajęcia, całe szczęście Pani treserka się nie pogniewała i odbędą się w innym terminie z wieści najnowszych Mumcia wymienia ząbki i cały dzień ciumka szmatę :evil_lol: Quote
GameBoy Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 [quote name='Alicja'] Kup Muminowi gryzaczek niemowlaczkowy :evil_lol: Mumcia woli japonki pana :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 [quote name='GameBoy']ciotka znowu mi łzy płyną :-( jestem zła bo wypadł mi wyjazd i nie pójdę z Mumką na zajęcia, całe szczęście Pani treserka się nie pogniewała i odbędą się w innym terminie z wieści najnowszych Mumcia wymienia ząbki i cały dzień ciumka szmatę :evil_lol: :glaszcze: Kup Muminowi gryzaczek niemowlaczkowy :evil_lol: Quote
justysiek Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 http://img25.imageshack.us/img25/5261/dsc3708.jpg:loveu::loveu::loveu: jaka Mumcia juz duza:crazyeye: Quote
dzodzo Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Game Boy ale masz przeslicznego cudaczka:loveu: widzę,ze jedno uszko ma lekkie tendencje do kładzenia się,nie wiem jak to wygląda u cc ale masowanie daje świetne efekty (przynajmniej u dobermanow hihi) ja się juz namasowałam u mojej Zary, czasem patrzyła na mnie jak na wariata jak jej tak miętosiłam te uszy Quote
Recommended Posts