Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Śliczny z niej pies. Mam takie pytanie co do corsaków, czy one się bardzo ślinią?

sorry Aska ze sie wcinam :eviltong: ale wg mnie, bardzo nie
ślinią się mniej niż boksery

Posted

[quote name='Zuza i Noddy']Śliczny z niej pies. Mam takie pytanie co do corsaków, czy one się bardzo ślinią?

Moja się ślini tylko, gdy widzi przysmaczka :cool3: Ewentualnie jak się bardzo zmęczy.

Posted

[quote name='Zuza i Noddy']Może nie powinnam pytać o to w galerii, ale.. na razie nie będziemy mieli następnego psa, ale za kilka latek, może będzie nim właśnie cc, możecie mi polecić jakąś hodowlę?

Ja osobiście polecam hodowlę Del-Orte, ale faktem jest, że wybór powinien być podyktowany typem psa, o jakiego Wam chodzi. W Polsce nadal występuje kilka typów cc :-) Życzę trafnego wyboru w przyszłości.

Posted

Moja Uza jest niestety bez papierów ale i tak ją baaaaaaaaaaardzo kocham. Co do dobrej hodowli to musisz poczytać i poszukać. Najlepeij to chyba na jakiejś wystawie upatrzeć jakąś ładna sunie i pytać o planowane szczenioki :)
Uza nie ślini się tak strasznie no chba że mam jakiś przysmaczek w ręce albo żeberka wieprzowe dla nich jest w stanie zrobić wszystko :)
Wcześniej miałam dożka niemieckiego ten to dopiero miał ślinotok
GB nic się nie dzieje mi wczoraj dogo nie działało :(

Posted

Wybierajac cc zwroc uwage na charakter rodzicow, poobserwuj na wystawach, zobacz jaki typ cc Ci sie najbardziej podoba ( niestety rasa ciagle bardzo zroznicowana eksterierowo:shake:) Hodowli jest bardzo duzo i jest kilka godnych polecenia:p

• 5 weeks later...