Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ask@ napisał(a):
No wiesz moja laleczka waży 42 i jestesmy na ciągłej diecie

a czym ja karmisz? ja daje jej suche Royala Giant i ona mi od tego tylko w gore rosnie :roll: ma juz 70 w klebie
wczesniej dawalam jej 3 raz dziennie, teraz daje 2 razy i o 1/3 mniej a waga ani drgnie :shake:

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moja jest na Barfie. Ale z tego co widzę Uza jest grubo koścista dziewczynką i nigdy chyba nie będzie smukła. Teraz jest już większa od swojej koleżanki Xeni która ma 14 msc

Posted

Ask@ napisał(a):
Moja jest na Barfie. Ale z tego co widzę Uza jest grubo koścista dziewczynką i nigdy chyba nie będzie smukła. Teraz jest już większa od swojej koleżanki Xeni która ma 14 msc

dokladnie mam to z Hexa ona jest poprostu DUZA :evil_lol:

Posted

Wiesz laleczki maja byc dużymi babami i tyle :) Wiadomo nikt nie będzie paść psa na siłę!!! Ma bardzo dużo rucho pyszne żarełko (w odpowiednich dawkach) i mam nadzieje, że bedzie mi rosła zdrowo.

Posted

Ask@ napisał(a):
Coś nie działa po kliknięciu na na banerek wchodze na Twoją stronke.

Juz naprawione:p

Ask@ napisał(a):
Wiesz laleczki maja byc dużymi babami i tyle :) Wiadomo nikt nie będzie paść psa na siłę!!! Ma bardzo dużo rucho pyszne żarełko (w odpowiednich dawkach) i mam nadzieje, że bedzie mi rosła zdrowo.

Zgadzam sie:loveu:

Posted

Asiu napisz na watku ktory podalam wczesniej ze nie mozesz sobie poradzic i mod Ci pomoze :) Ja nie moglam zmienic podlinkowania, napisalam i naprawili :) Dogo swiruje i chyba dlatego sa takie problemy.

Posted

Świruje i to strasznie w niedziele strona w ogóle się nie otwierała!!!!!!
DZiekuej bardzo za pomoc i instrukcje!!!!!
Zdjęcia Uzy i Leona postaram sie wkleic dziś.
Kluska wczoraj wykopała taki mały krzaczek chyba jej się nie podobał:roll:

Posted

Mam jeszcze jedno pytanko do Was!!
Kolegi amstaf ostatnio miał robione ekg okazło się że ma powiędkszona którąś komorę, jego brat tak samo (psy mieszkają na 1 osiedlu). Wcześniej znajomy mi chłopak tez miał amstafa po tym samym ojcu pies został uspiony przerost sreca (na zdjęciu wyszło ogromne serce) i woda w brzuchu. Czy kolega powinien to zgłosić do Związku???

Posted

Ask@ napisał(a):

Zdjęcia Uzy i Leona postaram sie wkleic dziś.
Kluska wczoraj wykopała taki mały krzaczek chyba jej się nie podobał:roll:

Bawi sie w ogrodnika:evil_lol:

Ask@ napisał(a):
Mam jeszcze jedno pytanko do Was!!
Kolegi amstaf ostatnio miał robione ekg okazło się że ma powiędkszona którąś komorę, jego brat tak samo (psy mieszkają na 1 osiedlu). Wcześniej znajomy mi chłopak tez miał amstafa po tym samym ojcu pies został uspiony przerost sreca (na zdjęciu wyszło ogromne serce) i woda w brzuchu. Czy kolega powinien to zgłosić do Związku???

Mysle ze tak, wyglada na to ze to dziedziczne niestety:shake:

Posted

Tak jest z niej kawał baby :)
Ale jak dla mnie to dobrze im większe tym lepsze a i tak przy wcześniejszym psie to malutka jest.
W kłębie 61 cm

Posted

Ask@ napisał(a):
Tak jest z niej kawał baby :)
Ale jak dla mnie to dobrze im większe tym lepsze a i tak przy wcześniejszym psie to malutka jest.
W kłębie 61 cm

moja kundlica tez taka masywna jest ale nie az tak
ale glowe Uza tez ma baaardzo duza
w klebie 68 cm:shake:

Posted

No szczerze to myślę że główki to będą im jeszcze rosnąć.
Na razie to szczeniaczki jeszcze są :)
Uza jest duża ale np na osiedlu jest suka Cytra 8 latek i dużo dużo większa od mojej niuni . A Xenia chyba 15 msc i jest mniejsza od Uzy ale główke to ma większą

Posted

Ask@ napisał(a):
No szczerze to myślę że główki to będą im jeszcze rosnąć.
Na razie to szczeniaczki jeszcze są :)
Uza jest duża ale np na osiedlu jest suka Cytra 8 latek i dużo dużo większa od mojej niuni . A Xenia chyba 15 msc i jest mniejsza od Uzy ale główke to ma większą

ciekawa jestem jak beda wygladaly dziewczyny w wieku 3 lat :p

• 2 weeks later...