Ask@ Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 My się znów przypominamy :) Z małym panusiem: Stokrotkowa dziewczynka: Quote
Ask@ Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Z dużym panusiem (będzie barfa przygotowywac trza w końcu urozmaicać psu) Żart :) mąż szedł drzewo rąbać :) Quote
kela Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Słodka dziewczynka!!!:lol: i słodkie fotki!!!:lol::lol: Sunie błekitne są mniam, mniam;):lol:. Quote
Ask@ Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Bardzo dziękujemy!!!! i gorąco pozdrawiamy przystojnego Szrona i jego rodzinek!!!!! A może jakieś zdjęcia Szrona pokażą się w najbliższym czasie co??? Quote
kela Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Wprawdzie mam kilka fotek Szona,ale sama niestety nie umiem ich wstawić...-od dłuższego juz czasu nie mogę sie doprosić syna o pomoc i ich wstawienie tu i na molosy...a do tego jest narazie ,,wyjechany,, pracuje na Mazurach ostatnich kilka dni - jak wróci - to może uda mi się go spacyfikować..... Pozdrowienia-Ela Quote
kela Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 GB- dzięki za dobre chęci pomocy!, ale...- jest kilka problemów...- jedne fotki są na kompie u mojego męża/a on nie znosi jak mu cosik grzebię:cool3:/ , a drugie mam w telefonie i nie umiem ich przenieść..., jest też troszkę fotek w aparacie u męża i też nie mam do nich dostępu..:cool3:-tak więc przesłanie ich jest w obecnej chwili niemożliwe...:shake: Jedynie dzięki uprzejmości Vincitore z FM:p -jest umieszczone parę fotek młodszego Szona w galerii FM-bo moje dzieci,-no cóz!- nigdy nie mają czasu, aby matce w tej kwestii pomóc..:shake: Pozdrawiam-Ela Quote
furciaczek Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Rybciu Fur dziekuje ze komplement:loveu: Hexia coraz piekniejsza sie robi:loveu: Quote
Ask@ Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 To my też się przypominamy :) Dumna dama strzeże ogródka Tu wystraszona na rowerku wodnym Quote
furciaczek Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Na pierwszej fotce wyszla taka niepodobna do siebie troszke:evil_lol: powazna mina jej nie pasuje:eviltong: Quote
Ask@ Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Wiem wyszła jak dorosła sunia:) A to dopiero dziecko 7 miesięczne :) Quote
furciaczek Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Drodzy modzi ja rozumiem ze dogo przechodzi zmiany i macie duuzo pracy ale czy naprawde nie widac roznicy miedzy psem Asi a moim:evil_lol:?? Mozna cos z tym zrobic?? Quote
GameBoy Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 ciotka wywal fotki swojej psicy stad a Ask@ niech zmieni tytul i po problemie Quote
furciaczek Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 GameBoy napisał(a):ciotka wywal fotki swojej psicy stad a Ask@ niech zmieni tytul i po problemie Po pierwsze to nie mam edycji a po drugie Asia ma jeszcze jedna galerie w tym dziele:evil_lol: Quote
GameBoy Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 furciaczek napisał(a):Po pierwsze to nie mam edycji a po drugie Asia ma jeszcze jedna galerie w tym dziele:evil_lol: to musisz napisac do moda, raczej tu nie wyczai prosby Quote
furciaczek Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 GameBoy napisał(a):to musisz napisac do moda, raczej tu nie wyczai prosby Juz napisalam:p Quote
Ask@ Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Wow nie wiedziałam że mam tu galerie Uzoldy :) No faktycznie furciaszku pieski troszkę się różnią ale tylko troszku :) Quote
furciaczek Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Ask@ napisał(a):Wow nie wiedziałam że mam tu galerie Uzoldy :) No faktycznie furciaszku pieski troszkę się różnią ale tylko troszku :) Kochana masz dwie galerie nie tylko jedna hihi Kiedy nowe zdiecia??:razz: Quote
GameBoy Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 furciaczek napisał(a):Kochana masz dwie galerie nie tylko jedna hihi Kiedy nowe zdiecia??:razz: Furciaczkowa a kiedy Ty pokazesz nowa Furke? Quote
Ask@ Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 No jakoś czasu niestety brak jeszcze teraz w domu mam 2 psa amstafa kolegi. On wyjechał na wakacje i zostawił psiurke u mnie. W sumie to gdzie będzie mu lepiej jak tu ma ciocie co ma walnięcie na puunkcie psów i laleczke z którą szaleją od rana do wieczora :) Mam do Wsa pytanko jak moge dodac ten banerek ze strona adpocyjną cc do swojego konta?? Czy musze napisać do moda o usunięcie 2 galerii Uzy czy moge to sama zrobić??? Quote
furciaczek Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Asiu powinnas napisac do Moda, ja juz zalozylam watek w tej sprawie na administracyjnym...poprosilam zeby polaczyli te dwie galerie w jedna;) A tu jak wstawic podpis krok po kroku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111821 :) Mam nadzieje ze jakies zdiecia szalejacych psiakow robisz zeby nam pozniej pokazac:mad::loveu: Quote
Ask@ Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Oczywiście sesja zdjęciowa musi być :) chyba że wcześniej mi dom rozniosą. mam nadzieje, że moja malutka dzięki nowemu lokatorowi to schudnie choć troszkę. Dziękuje za instrukcję :) Quote
GameBoy Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Ask@ ile wazy Twoja suka? bo moja 43 i to chyba za duzo troche :oops: Quote
Ask@ Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Coś nie działa po kliknięciu na na banerek wchodze na Twoją stronke. Quote
Ask@ Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 No wiesz moja laleczka waży 42 i jestesmy na ciągłej diecie Quote
Recommended Posts