Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo dziękujemy!!!!
i gorąco pozdrawiamy przystojnego Szrona i jego rodzinek!!!!!

A może jakieś zdjęcia Szrona pokażą się w najbliższym czasie co???

Posted

Wprawdzie mam kilka fotek Szona,ale sama niestety nie umiem ich wstawić...-od dłuższego juz czasu nie mogę sie doprosić syna o pomoc i ich wstawienie tu i na molosy...a do tego jest narazie ,,wyjechany,, pracuje na Mazurach ostatnich kilka dni - jak wróci - to może uda mi się go spacyfikować.....
Pozdrowienia-Ela

Posted

GB- dzięki za dobre chęci pomocy!, ale...- jest kilka problemów...- jedne fotki są na kompie u mojego męża/a on nie znosi jak mu cosik grzebię:cool3:/ , a drugie mam w telefonie i nie umiem ich przenieść..., jest też troszkę fotek w aparacie u męża i też nie mam do nich dostępu..:cool3:-tak więc przesłanie ich jest w obecnej chwili niemożliwe...:shake:
Jedynie dzięki uprzejmości Vincitore z FM:p -jest umieszczone parę fotek młodszego Szona w galerii FM-bo moje dzieci,-no cóz!- nigdy nie mają czasu, aby matce w tej kwestii pomóc..:shake:
Pozdrawiam-Ela

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

GameBoy napisał(a):
ciotka wywal fotki swojej psicy stad a Ask@ niech zmieni tytul
i po problemie

Po pierwsze to nie mam edycji a po drugie Asia ma jeszcze jedna galerie w tym dziele:evil_lol:

Posted

furciaczek napisał(a):
Po pierwsze to nie mam edycji a po drugie Asia ma jeszcze jedna galerie w tym dziele:evil_lol:

to musisz napisac do moda, raczej tu nie wyczai prosby

Posted

Ask@ napisał(a):
Wow nie wiedziałam że mam tu galerie Uzoldy :)
No faktycznie furciaszku pieski troszkę się różnią ale tylko troszku :)

Kochana masz dwie galerie nie tylko jedna hihi

Kiedy nowe zdiecia??:razz:

Posted

No jakoś czasu niestety brak jeszcze teraz w domu mam 2 psa amstafa kolegi. On wyjechał na wakacje i zostawił psiurke u mnie. W sumie to gdzie będzie mu lepiej jak tu ma ciocie co ma walnięcie na puunkcie psów i laleczke z którą szaleją od rana do wieczora :)
Mam do Wsa pytanko jak moge dodac ten banerek ze strona adpocyjną cc do swojego konta??
Czy musze napisać do moda o usunięcie 2 galerii Uzy czy moge to sama zrobić???

Posted

Oczywiście sesja zdjęciowa musi być :) chyba że wcześniej mi dom rozniosą. mam nadzieje, że moja malutka dzięki nowemu lokatorowi to schudnie choć troszkę.

Dziękuje za instrukcję :)