ksenka1 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Zadzwonili do mnie opiekunowie Luckiego z wiadomością ze znależli sunię, chyba młodą amstaffkę. Spotkaliśmy się. Dori to śliczna pitunia w wieku około 11-13 m-cy, wet ocenił ją nawet na 8. Sunia błąkała się od jakiegoś czasu w mieście (mój TZ tez gdzies ją widział). Aktualnie jest leczona, ma lekkie zapalenie skóry, jest radosna, przyjazna i bardzo energiczna. Potrzebny domek dla psiaka. Oczywiście tylko dobry i odpowiedzialny domek :) Jej foteczka Psinka aktualnie znajduje sie w Stargardzie Szczecińskim, 40 km od Szczecina. Quote
andzia69 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 poróbcie jej więcej fotek - jest śliczna!:loveu: no to szukamy domku!!!! Quote
male././ Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Dzisiaj wzięłam swojego łobuza żeby z nia pobiegał (oczywiscie mojeog labka bo Laczka to strach). W końcu coś zjadła w sumie to ja nakarmiłam jakby ona nie wiedziałą że to dla niej jedzonko było. I biegały dwa czarne wariaty gożej gdy nadszeł czs zeby ja zamknąć na dole płacze bardzo ale do Lakusia nie możemy jej dać. I zdjecia nacykałam. I ona na tych zdjeciach jest troche brudna bo w sumie to moj labek ja tak ufajdolił :roll: :roll: Quote
ksenka1 Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Sliczna prawda? Trzeba szukać domku. Na niebieskim będę podnosiła. Quote
male././ Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Kupiłam dzisiaj tabliczke uwaga groźny pies żeby się nie czepiali ludzie i kosteczke dla niej moze bedzie miała zajecie jutro konga kupie. Pochodziłam po sklepach zoologicznych i przygotuje ogłoszenia i bede je rozwieszać. Wczoraj na necie szukałam ogłoszen ale wiekszoć z nich to kit. Dzowniłam na podane numery to sie dodzwaniałam do dziwnych miejsc albo dawno nieaktualne :-( :-( :-( Potrzeby domek z ludzmi którzy posiwieca jej duzo uwagi i wychowaja my nie mozemy jej tego dac w 100%. Quote
ksenka1 Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Sprawa się skomplikowała. Dziś podczas nieobecności Kamila (był w pracy) sunia wybiła szybę w oknie i uciekła. Na czas kiesy Kamil pracował ona przebywała w kuchni oddzielona od Luckyego. Kamil z Ulą będą jej szukać, ale potrzebny będzie DT z kojcem lub taki w którym zawsze ktoś jest. Quote
andzia69 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 ksenka1 napisał(a):Sprawa się skomplikowała. Dziś podczas nieobecności Kamila (był w pracy) sunia wybiła szybę w oknie i uciekła. Na czas kiesy Kamil pracował ona przebywała w kuchni oddzielona od Luckyego. Kamil z Ulą będą jej szukać, ale potrzebny będzie DT z kojcem lub taki w którym zawsze ktoś jest. oj...niedobrze:shake: Quote
male././ Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Waśnie widziałam to okno pierwsza szyba wybita druga wypchnięta. Teraz burza jest i ona gdzieś sie szlaja :-( :-( :-( nigdy nie przypuszczałam że jakiś pies jest w stanie takie coś zrobić :shake: nawet brama była zamknięta to musiała przez mur jakoś przeskoczyć :-( . Myślałam że Kamil sobie żartuje. Strasznie wqrzony jest teraz nie przespał przez nią kilku nocy, a tu taki numer. Martwie się o nią nawet wyleczona do końca nie została, a kostkę która jej kupiłam pożera właśnie Lakuś :-( :-( Quote
jakema Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 To ja znalazłam tą suczkę. Jest u mnie już prawie tydzień. Nazwaliśmy ją Tulka. Jest kochana, jednak nie może u mnie zostać na zawsze. Szukamy dla niej odpowiedniego nowego wlaściciela. Ufam, że wspólnie sobie poradzimy ze znalezieniem nowego domu dla małej. Quote
jakema Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Kontaktowałam sie telefonicznie z osobą, która znalazła Tulkę wcześniej, co jest do potwierdzenia. (żebyśmy się dobrze zrozumiały- znalazłam pisnkę błąkającą sie juz PO ucieczce z domu male././) Quote
ksenka1 Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Jakema, bardzo dziękuję za kontakt. Najprawdopodobniej mamy już dla Dori domek. Odezwij się do mnie jak tylko bedziesz przy kompie (ja pracuję w domu i gg mam ciągle włączone) Quote
male././ Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Tak wczorja otrzymałam telefon z ta wspaniała wiadomością że Dori się znalazła. Pisze dopieor teraz bo dopiero na kompa wlazłam. Mam jeszcze jej tabletki jakby były potrzebne, ale sie ciesze :multi: :multi: :multi: Quote
jakema Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Jeśli chcesz ją zobaczyć- wystarczy telefon :) Raczej jej nie poznasz... tak wyładniała :) Pozdrawiam Quote
male././ Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Dorka ma juz dom! A ja dzisiaj jak głupia ibegałam za jakims psem i wołałam "Dori!" ale ot nie było ona :eviltong: wieksza o wiele i właścicielka zdziwiona hehe że jej psa wołam :oops: :oops: Quote
andzia69 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 no to mamy happy end:multi::multi::multi::multi: Prosze o pomoc w imieniu psów przebywajacych pod opieką Fundacji AST na rzecz zwierząt niechcianych http://pl.youtube.com/watch?v=ZbCtmymoolY Jesli jeszcze nie oddałeś/aś swojego głosu, to proszę poświęć 5 minut, zarejestruj się na stronie http://www.krakvet.pl/forum/ potrzebny jest tylko mail na który zostanie wysłany link aktywacyjny, po kliknieciu na ten link wystarczy wejsć na stronę http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=8137 i zagłosować na AST-fundacja na rzecz zwierzat niechcianych to tak niewiele a pomoże Fundacji w ratowaniu kolejnych porzuconych, chorych i potrzebujacych opieki psów, dzięki Twojemu głosowaniu, Fundacja otrzyma pomoc od Internetowego sklepu Krak-Vet, która teraz jest jej niezwykle potrzebna, Twój głos nic nie kosztuje a moze bardzo pomóc, a Ty będziesz miał/a na swoim koncie o jeden dobry uczynek wiecej Jeśli jesteś ciekawa/wy jak wiele Fundacja robi dla swoich podopiecznych wejdź na stronę http://www.fundacja-ast.pl/ Pozdrawiam serdecznie i zachęcam do namowy znajomych do głosowania Dziękuje z całego serca za każdy oddany głos Quote
ksenka1 Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 To i ja zrobie mały off. Proszę zaglądnijcie do wątku [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10505359#post10505359"]http://www.dogomania.pl/forum/showth...9#post10505359[/URL] Quote
Recommended Posts