irenaka Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Wybaczcie szczerość ale nie podoba mi się dopisek w temacie tej collie "do usunięcia". Czy nie uważacie, że należy się Jej pamięć i powinno się wątek raczej przenieść do części za TM a nie usuwać wątek? Quote
irenaka Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Będzie ciąg dalszy tej sprawy. Rozmawiałam z Lucynką W. Bedzie w tej sprawie interweniować jako fundacja. Quote
irenaka Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Kolia! Jest piękny cały Tęczowy Most: http://www.dogomania.pl/forum/forumdisplay.php?f=78 Zmień tylko tytuł. Quote
missieek Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Będzie ciąg dalszy tej sprawy. Rozmawiałam z Lucynką W. Bedzie w tej sprawie interweniować jako fundacja.????? jezeli ktos ma zamiar robic mi kolo dupy wykorzystujac zdjecia ktore umiescilam na dogo to serdeczne DZIEKI!! nie pomoge juz ani jednemu psu stamtad, szczegolnie o collie sie nie dowiecie jesli jakikolwiek kiedykolwiek tam jeszcze zawita to bedzie efekt Waszych dzialan jako Fundacji :angryy: sorry za ton ale jesli chcecie pomagac to czytajcie to co pisze Quote
irenaka Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Missieek ja faktycznie nie rozumiem, jedyny Twój wpis na tym wątku dotyczy braku samochodu do transportu. Jeżeli uważasz, że z jakiegoś powodu śmierć przynajmniej dwóch psów w niewyjaśnionych okolicznościach powienien zostać bez odzewu to napisz mi PW. Ja nie jestem żadna fundacja a jeżeli mam coś przekazywać Lucynce to tylko konkrety. Quote
missieek Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 mozecie robic co chcecie tylko prosze nie powolywac sie na moje zdjecia umieszczone na tym watku a przeklejone z innego na ktorym napisalam >>post<< tym bardziej tyczy sie to jakichkolwiek dzialan powolujac sie na te zdjecia dlaczego tak trudno to zrozumiec?! dlugo trzeba bylo prosic aby mozna bylo robic tam zdjecia teraz mamy mozliwosc robienia tam zdjec kiedy mamy czas umiescilam te zdjecia tutaj aby kto moze pomogl konkretnym psom jesli teraz bedziecie robic dym w schronisku ze nie ma psa ze zdjecia tego i tego, z informacji tej a tej osoby to na kim sie odbieje? na osobie ktora te zdjecia robi i juz robic nie bedzie i juz nie bedziecie wiedzic jakie zwierzeta tam sa tak wazne sa te dwa sfotografowane psy ze poswiecice cala reszte? Quote
irenaka Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Missieek ja nie upieram się w sprawie interwencji w tym schronisku. Ktoś życzliwy już przedstawił mi sytuację. Tylko dlaczego nie Ty? Czy naprawdę trudno napisać parę zdań na pw? Zgadzam się z Tobą prawie w całości z wyjątkiem tego, że te dwa psy są bardzo ważne i powinny być ostatnimi które tracą tam życie. W imię właśnie reszty tam pozostałych powinno się ruszyć sprawę. Ale znam w tej chwili realia przedstawione przez życzliwego i przekażę wszystko Lucynce. Quote
missieek Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 wychodzi na to ze jestem niezyczliwa :evil_lol: prosze ruszac sprawe jak najbardziej tylko najpierw zbierzcie informacje ile osob juz ruszalo i ile zdzialalo Quote
malawaszka Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 popieram missieek - dziewczyny - nie wiecie jak tam jest, nie wiecie jak wiele missieek i jej rodzina musiała przejśc i ile poświęcić, żeby można było tam wchodzić i robić zdjęcia i zabierać psy i koty do nich na leczenie, kastrowanie, szukanie domów - co do jakichś akcji - była sprawa ruszona przez KTOnZ - skontaktujcie się z Frotką czy Kserą ile udało się uzyskać, a dowody były wydaje mi się mocne - przynajmniej dla mnie niektóre były drastyczne - i co? I NIC! więc dopóki nie zmieni się w tym kraju prawo i dopóki nie będą egzekwowane prawa zwierząt to takie miejsca będą działać tak jak do tej pory! Tam były interwencje, nie wiem czy doszło do sprawy w sądzie - czy zostało umorzone - nie wiem więc nie piszę, ale skoro to schronisko nadal działa jak działało to znaczy, że nic się nie udało wywalczyć - była tv tam, było o tym miejscu w Kundlu - a schronisko działa - więc teraz nie niszczcie tego, że chociaż missieek może tam czasami jechać i zrobić zdjęcia :shake: i nie miejcie do missieek pretensji, że się tu na wątku nie wypowiadała - przy tej masie zwierząt, jakie ma pod opieką - psów i kotów właśnie stamtąd - nie ma czasu pisać nawet na wątkach swoich psów Najpierw kontaktujcie się z Frotką i Kserą - One są najlepiej poinformowane co i jak udało się wywalczyć Quote
malagos Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 to collie nie zyje? jest w dziale "za tęczowym mostem" :placz: Quote
missieek Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 irenaka napisał(a):Jeżeli uważasz, że z jakiegoś powodu śmierć przynajmniej dwóch psów w niewyjaśnionych okolicznościach powienien zostać bez odzewu to napisz mi PW. mix bokserki zyje i do dzis byla w schronisku... Quote
Recommended Posts