Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie!
Z ogromną chęcią dołączam do miłośników bernardynów z Dogomanii!
Niektórzy stąd już nieco mnie znają (Molosy), ale gwoli ścisłości chciałabym się Wam przedstawić:
Mam na imię Klaudia i jestem dumną właścicielką bernardynki w typie, czyli KAGI. (dumną z mojej Kagusi jako przyjaciela, a w żadnym wypadku nie z tego, że jest "w typie"...)
Kochać jej mi to wcale nie przeszkadza, a wręcz przeciwnie: dla mnie jest w pełnym tego słowa znaczeniu Najlepszym Psem Na Świecie.
Kocham jej charakter, spokój i opanowanie, psią mądrość i zapatrzenie w człowieka. Uwielbiam ją za to jak na mnie patrzy i jaka jest wyrozumiała i kochająca dla wszystkiego co żyje. Molos - pies idealny :loveu:

Poznajcie moją Babę : :cool3:

Więcej o nas na stronie internetowej, której dorobiła się moja domowa "gwiazda".
Pozdrawiamy wszystkich ciepło - będziemy się starać często tu zaglądać!

Posted

ANETTTA napisał(a):
hej hje witaj na dogo ........my sie troszke znamy z molosów z wielbicieli beniów .....ja tam ostatnio zadko bywałam ......super ze jestes z nami .......tu

Dziękuję za ciepłe słówko!
Mam nadzieję, że będę często udzielać się i tu i tam.
Marzą mi się zimowe fotki bernardynowe, ale chyba niestety nie pogoda na zdjęcia... :shake:

Posted

zima na potrzeby beniowe ......ja mam takiego benia .....odmiana domowa pod łózkowa kanapowa ........

mam w opisie galerie mojego benia ale otwiera mi sie cios innego .....

Posted

ANETTTA napisał(a):
a TY masz zawsze ładne fotki

Spłonęłam rumieńcem :oops: DZIĘKUJĘ!

To może jakieś inne przekierowanie do galeryjki?
Chętnie obejrzę Twojego kudłacza !

Moja się boi nieco skrzypiącej podłogi, szuka za lustrem "tego drugiego bernardyna" i ogólnie mocno jej w domku za gorąco - modelem kanapowym nie jest z pewnością, hhiih!
Ale czasem przemycam potffora :)

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Witaj, Cloudy :multi:

Fakt, że zima jak na potrzeby beniowe to wybitnie wręcz nieudana.... :mad:

Hej, Ulv. Miło Cię widzieć!

U nas pada deszcz. Psom w budzie za gorąco, toteż w dzień leżą na drewnianym podeście,a nie w środku jak zawsze (zwisając łbem z progu).
Kaga sprawia wrażenie stęsknionej mocno za śniegiem i niższą temperaturą... Figa słabo pamięta swoją pierwszą zimę :eviltong:

Posted

Moja Czarunia raczej leży na swoim legowisku przed drzwiami,ale chętnie wsadza nosek do domu, skąd wieje ciepło. Tak więc nie wiem, czy tęskni za śniegiem... Mi się zawsze wydawało, że jest jej zimno, jak te mrozy były w tym roku.

Posted

Witam miłośników bernardynów... Chciałam tak oficjalnie się przywitać :) Ja takze jestem szczęśliwą posiadaczką prawie 2-letniego benia o imieniu Barry...Pewnie jak Wasze pieski jest niesamowity i jedyny w swoim rodzaju :):) a Kaga jest śliczna :loveu:

Posted

[quote name='malgooska']Witam miłośników bernardynów... Chciałam tak oficjalnie się przywitać :) Ja takze jestem szczęśliwą posiadaczką prawie 2-letniego benia o imieniu Barry...Pewnie jak Wasze pieski jest niesamowity i jedyny w swoim rodzaju :):) a Kaga jest śliczna :loveu:

Dziękuję w imieniu Pluszaka i Witam serdecznie, choć sama jestem tu poniekąd nowa :eviltong:!!

Anetta - Veni, vidi, zachwyceni :)

• 5 months later...
  • 4 weeks later...