Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Natussiaa napisał(a):
W typie bernardyna.
Suczka około 6 miesięcy.
Ludzie ją oddali do schroniska...
Mała, kudłata przytulanka.
Jak to szczeniak pragnie zabawy i miłości.

Kontakt:
tel. /63/ 243-80-38.

Ten maluszek rzeczywiście nie ma 6m-cy. Góra 4(i to naciągane!):loveu:
Ma swój wątek? A może już domek znalazł?

• Replies 568
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam wielka prośbe o aktualizację psów jak juz jakis nie aktualny usuwajcie plissssssssssssss

a te ktore jeszcze nie maja domków dakcie mi namiary na pv tylko nie na schronisko ..chyba ze psiak wykastrowany itd

zrobie allegro jakis krotki opis

czekam

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Ten maluszek rzeczywiście nie ma 6m-cy. Góra 4(i to naciągane!):loveu:
Ma swój wątek? A może już domek znalazł?

Może i ma ze 4 miesiace;)
Nie ma wątku i nie ma domku..

Posted

Kochani! W schronisku w Gorzowie Wlkp. przebywa taki psiak, nie umiem okreslić czy bernardyn, czy moskiewski stróżujący... do schronu trafił 18 sierpnia, ma około 4-5 lat, zaszczepiony, odrobaczony. Spokojny, daje się pogłaskać i tak bardzo się przytulał do krat, jakby mówił "ciociu zobacz, jaki jestem grzeczny, zabierz mnie...". Gdyby ktoś był zainteresowany psiakiem, to podaję moje namiary:
blansze@poczta.onet.pl, gg 7368624, 502993082

Posted

Natussiaa napisał(a):
Może i ma ze 4 miesiace;)
Nie ma wątku i nie ma domku..

O mój Boże!:placz:
Z prowadzeniem wątku sobie nie poradzę:shake:,ale postaram się jutro allegro zrobić!
Proszę tylko o namiary na osobę do kontaktu i może jeszcze jakieś informacje dodatkowe,fotki (może być na forum,może na pW)

Czy jeszcze ktoś może poogłaszać maluszkę? Rozesłać wici z informacją?
Może założyć wątek? Zrobić banerek?

Takiego malucha nie można zostawić w schronie !:angryy:

Posted

Fredzia:) napisał(a):
mam dwa numery tel osob ktore chcialy adoptowac benki z wroclawia moze komus podac na pw

Kochana dawaj na pw, zadzwonię, moze zainteresują się chłopakiem, zawsze trzeba próbować....

Posted

spiszcie wszystkie benki ktore potrzebuja pomocy i trzeba im proponowac moze na jakiegos sie zdecyduja

Ogarnęły mnie wątpliwości... czy to "sprawdzeni ludzie", coś o nich wiemy? Na adopcji dogów najpierw sprawdzamy potencjalny dom, a później załatwiamy transport itd. Telefonicznie to tylko się dowiem czy nadal są zainteresowani adopcją... i nic poza tym... :shake: a jestem zbyt daleko, żeby samej działać.... bliżej to bym podjechała i sprawdziła....

Posted

ANETTTA napisał(a):
gdzie te domki sa ...sprawdzimy jets nas tutaj duzo ..nie jestes sama ..poszukamy an mapie dogo kogos z tych okolic domków chetnych i działamy benki sa tu na tym watku lub na bernardyny.net

Myślałam o tych domkach, o których pisała Fredzia, a więc z Wrocławia.

Posted

Blancia napisał(a):
Myślałam o tych domkach, o których pisała Fredzia, a więc z Wrocławia.

jezeli ludzie dalej zainteresowani beda to we wroclawiu napisze sie do ciotek i razem uda nam sie jakos sprawdzic te domki a moze sa naprawde fajne i zmarnujemy je i okazje na adopcje biednych benkow. najpierw trzeba sie dowiedziec i zadzwonc czy sa zainteresowani nadal jesli tak czy zgadazaja sie na umowe adopcyjna i sprawdzenie domku

Posted

no wlasnie ja podawalam blance a jezeli nikt sie nie kntaktowal to moge jeszcze podac tylko zeby nagle nie okazalo sie ze 10 osob dzwonilo to musi jedna os pogadac widze ze ta z lasu to suczka moze uda sie pomoc jednemu, szkoda czasu

Posted

no wlasnie ja podawalam blance a jezeli nikt sie nie kntaktowal to moge jeszcze podac tylko zeby nagle nie okazalo sie ze 10 osob dzwonilo to musi jedna os pogadac widze ze ta z lasu to suczka moze uda sie pomoc jednemu, szkoda czasu

Dziewczyny mogę jutro podzwonić, bo wreszcie będę miała wolne popołudnie, tylko powiedzcie, gdyby ktoś był zainteresowany, to z kim ma się kontaktować (no bo w Gorzowie to wiadomo, że ze mną)? I mam mówić o "moim Benku", o tych bidach na dogomanii i na stronie adopcyjnej czy jeszcze gdzieś znajdą info? Bo u nas na dogach jest rejonizacja i za każdym psiną "stoi konkretny człowiek" i wtedy z nim się gada...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...