Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 568
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[SIZE=2]

suka duża miesz.bernardyna ok.3lat /kwaran.

ADRES SCHRONISKA:

SCHRONISKO DLA BEZDOMNYCH ZWIERZĄT W CHORZOWIE
UL. OPOLSKA 36
41-500 CHORZÓW
TEL. /FAX: (0-32) 249 84 52

www.chorzow.schronisko.com

w sprawach związanych ze schroniskiem - prosimy pisać na:
schroniskochorzow@wp.pl

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Witam
Trochę się pogubiłam na tym forum i dałam już to samo ogłoszenie w głównym dziale adopcyjnym. Zamieszczam je również tutaj.

Suczka w wieku 4,5 roku, wabi się Sara. Sąsiadka mojej mamy przeprowadza
się do małego mieszkania i niestety nie może zabrać jej ze sobą. Psina
całe życie spędziła w kojcu. Jest przyjazna w stosunku do ludzi także
dzieci. Jest wesołym, ufnym psiakiem. Nie jest wysterylizowana.Sprawa jest
bardzo pilna :(
Pies musi znaleść dom do 10 września tego roku.
Kontakt:506452571
Zdjęcia:

Posted

[quote name='Monnika']Witam
Trochę się pogubiłam na tym forum i dałam już to samo ogłoszenie w głównym dziale adopcyjnym. Zamieszczam je również tutaj.

Suczka w wieku 4,5 roku, wabi się Sara. Sąsiadka mojej mamy przeprowadza
się do małego mieszkania i niestety nie może zabrać jej ze sobą. Psina
całe życie spędziła w kojcu. Jest przyjazna w stosunku do ludzi także
dzieci. Jest wesołym, ufnym psiakiem. Nie jest wysterylizowana.Sprawa jest
bardzo pilna :(
Pies musi znaleść dom do 10 września tego roku.
Kontakt:506452571
Zdjęcia:

moze tej suni trzeba zrobic jakies ogloszenie ...allegro moge zrobic ja ...podajcie tylko namiary na kogos tel i adres meilowy

moze tej suni trzeba zrobic jakies ogloszenie ...allegro moge zrobic ja ...podajcie tylko namiary na kogos tel i adres meilowy

Posted

Dziękuje serdecznie za zainteresowanie :) Wczoraj miałam tel. od kogoś z Dogo w sprawie adopcji. Sarusia znalazła nowy dom gdzieś w okolicach Nowego Sącza :D Z tego co przekazała mi jesgo właścicielka, nowy własciciel poprosił o wysterylizowanie suczki. Jutro o 8 rano ma się odbyć zabieg sterylizacji. Nowy własciciel ma osobiście przyjachac po Sarę 7 września. Mam nadzieję, ze wszystko dobrze się skończy. Będe Was informować. I jeszcze raz serdecznie dziękuję!!

Pozdrawiam Monika

Posted

[quote name='ANETTTA']a ten z postu powyzej ..czas ucieka aon nie ma czasu ....i masz jeszcze u emira i w karkowie sporo

www.bernardyny.net

Niestety nie mam tyle czasu zeby siedziec na necie i poszukac jakiegos Benia :shake:
Podam @ do ludzi chetnych na bernardyna-ma byc chlopczyk,nie mix!Raczej zeby był młody.
Jaro1971@onet.eu

Jezeli wiecie o jakims piesku,prosze przeslijcie mu fotki !!!

Posted

[quote name='Monnika']Dziękuje serdecznie za zainteresowanie :) Wczoraj miałam tel. od kogoś z Dogo w sprawie adopcji. Sarusia znalazła nowy dom gdzieś w okolicach Nowego Sącza :D...

Pozdrawiam Monika

to ja się nieskromnie zamelduję jako ten ktoś :) miałam chętnych na Borsia, ale troszkę się oczekiwania Państwa rozmijały z kosmatym, więc podsunęłam im Sarę jako idealną dla nich:) bardzo się cieszę, że udało się wszystko dograć :)

Monniko, daj znać marce, że Sara będzie miała dom, ale nie zdejmujcie jej jeszcze ze strony (tak na wszelki...)

i przypominam o Borysku - benio bardzo nieszczesliwy w kojcu
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=119146

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...