ANETTTA Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 byłoby super zrobiłam mu allegro na moje namiary cisza zero tel zero zapytania
Paulina_mickey Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 ANETTTA napisał(a):dodam ze pies decyzja lekarza wet który go obejrzał ......pozostał u włascicela :mad::mad::mad: :crazyeye:Ten pies jest dalej u właściciela?:angryy:
ANETTTA Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Pijany kierowca ciągnął psa za samochodem bad 2009-03-16, ostatnia aktualizacja 2009-03-16 To kara za to, że zwierzę pogryzło jego 4-letniego synka 0--> W poniedziałek policjanci z Osjakowa (pow. wieluński) zatrzymali 46-letniego mężczyznę, który znęcał się nad psem. Bernardyn, który został przygarnięty dwa miesiące wcześniej, przywiązany był do budy. Ale zerwał się z łąńcucha i zaatakował bawiące się na podwórku dziecko. Ugryzł chłopca w głowę. Dziecko trafiło do szpitala, a ojciec uwiązał psa na sznurku, wsiadł do samochodu i ciągnął zwierzę. Przejechał ok. czterech kilometrów. Świadkowie zdarzenia poinformowali policję. Wysłany w teren patrol znalazł auto z przywiązanym do haka psem na poboczu drogi między Strobinem a Osjakowem. Po przebadaniu alkomatem okazało się, że kierowca miał ponad dwa promile alkoholu w organizmie
ANETTTA Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 dodam ze pies decyzja lekarza wet który go obejrzał ......pozostał u włascicela :mad::mad::mad:
ANETTTA Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Paulina Ten pies jest dalej u właściciela?:angryy: a co TY taka zdziwiona ...to bardzo dobre miejsce dla psa ...dom kochany pan własciel :angryy::angryy::angryy::angryy::mad::mad::mad:skurwiel jeb.. jutro podobno maja zabrac psa w inne miejsce ..............dlaczego jutro nie pytajcie mysle ze było zbyt dużo tel i zainteresowania :angryy::angryy:
zuzlikowa Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 [quote name='Paulina_mickey']29 są dni otwarte, na pewno jeśli będzie to zrobię mu zdjęcia dodatkowe... zuzlikowa zrobię może coś takiego mini mini :loveu::loveu::loveu: ...dziękuję
ANETTTA Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 bernardyn ciagniety przez samochód ..... - Dogomania Forum
zuzlikowa Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 [quote name='Paulina_mickey'] Dziękuję!:lol: W Dzierżoniowie nowy benio!!! "..Na warantannie jest barnardyn ,dostał szczęśliwa imię -Lulek. Jest zdrowy odronbacvzony i zaszczepiony,jest z interwencji.Nie rozumiemy dlaczego nikt nie szuka takiego pieknego psiaka.? Dlaczego jest taki bardzo smutny i przygnębionyi dlaczego wcale nie szczeka na kolegów zza kraty.Ma około 2-4 lat,jest pieknie zbudowany i slicznie umaszczony...ale nie widac w nim tej iskry jaka maja te psiaki do skakania,całowania ,miziania...totalny smutek:shake: Bedziemy sie starac aby po kwarantannie nie trafił na ogólny boks i juz robimy ogłoszenia i zaraz prosimy cioteczki od tej rasy o pomoc....:-( to jest Lulek..... Lulek smutasek i ten strit w oczkach " http://www.dogomania.pl/forum/f28/bernaradyn-samotny-zrezygnowany-prosze-o-pomoc-133859/#post11987953 Paulinko...wrzucisz na NK? Ciociu A...dasz radę przekazać Marce? Spróbuję zrobić dziś jeszcze allegro i gumtree.
zuzlikowa Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Zobaczcie jak piękna jest benia z tego wątku http://www.dogomania.pl/forum/f28/bernardynowate-kaukazowate-podhalanskie-idealne-do-pilnowania-niedlugo-bez-domu-131895/index5.html#post11988330 Czy to tę sunię ma zabrać EMIR?...albo źle zrozumiałam?:-( "Tak sunia jest, znów dostała aniprazol z jedzonkiem. Opowiedziałabym wiecej, ale to tak dużo, i tak zamotane wszystko że książke bym tu przedstawiła, a teraz muszę lecieć już z połamanym Jaszkiem na dworzec i znów mi pół dnia zejdzie :shake: ale w każdym bądz razie działam jak szalona, ledwo sie ruszam, ale działam:roll: wczorajsza Benia: wcina mięcho z tabletkami;-)
Paulina_mickey Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 http://images39.fotosik.pl/82/710b92754ce4102emed.jpg Dodany ;)
ANETTTA Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 iiiiiiiii z allegro Oddam ładna suczke bernardynke... (584073042) - Aukcje internetowe Allegro
Paulina_mickey Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Założyłam nowy wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f757/psy-swietego-barnarda-szukajace-domu-prosimy-o-pomoc-133903/#post11990115 Ten trzeba zamknąć ;)
zuzlikowa Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Paulinko, a zamienisz w moim banerku podlinkowanie na nowy wątek?:oops:
Paulina_mickey Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 zuzlikowa napisał(a):Paulinko, a zamienisz w moim banerku podlinkowanie na nowy wątek?:oops: Na tym nowym wątku są banerki podlinkowane już :cool3: Tylko się częstować! Tyle,że wszystkie tam sa właśnie podlinkowane na tamtą stronkę, więc ten jeden banerek co masz na naszą klasę sobie zostaw :evil_lol:
ANETTTA Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 zapraszamy tu na nowy wątek adopcyjny bernardynów http://www.dogomania.pl/threads/133903-Bernardyny-do-adopcji.-Pomoc-w-ogłoszeniach-potrzebna!
Recommended Posts