ANETTTA Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 berni z palucha i ben ze zgorzelca maja juz dom http://www.dogomania.pl/forum/f28/schronisko-kolo-zgorzelca-d-slask-cudne-psiaki-szukaja-domkow-zaktualizowany-110849/index95.html#post11733442
ANETTTA Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 a tu nikt nie zaglada v http://www.dogomania.pl/forum/f28/bernardyn-bernardyny-na-paluchu-czekaja-na-dom-130661/index2.html#post11733467 :-(:-(:-(
agata56 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 heeej .. kochani PAni kierowniczka ze schroniska w Grudziądzu powiedziała mi ze maja 2 bernardyny... młodego samca i 5-6 letnią suczkę:roll:
ANETTTA Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Agata pokaz je nam i Śwaiatu plisssssssssss...fotki inf
ANETTTA Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 te bidoki co rusz to nowe ...są do zabrania porzucone itd ...ja trace siły ....dzisiaj jets ciezki dzień odszedł reksiu (nie ben) o którego kilka osób a zwłaszcza Bajkab walczyła ...i dupa '
agata56 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 ja tam osobiscie nie byłam i fotek nie mam .. na stronie schroniska jest taka fotka i opis Pies trafił do schroniska 12.01.2009 Nr ewidencyjny 208 Pies w typie rasy Bernardyn. Jak przystało na tą rasę, bardzo silny ale i zrównoważony. Bardzo ciekawski pragnący kontaktu z człowiekiem. Idealny do domu z ogródkiem.... gdyby ktoś chciałoferować chociaż dom tymczasowy to nie ma problemu z wyciągnięciem Go ze schroniska .. na terenie Grudziądza mogę sprawdzać chętne domki .
agata56 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Sunia trafiła do schroniska 13.02.2009 Nr ewidencyjny 212 To jedna z naszych bidulek Jest już stara i nie do końca może zaakceptować, że ktoś w tym wieku się jej pozbył. My też tego nie rozumiemy. Sunia nie potrzebuje wiele. Pełna miska, ogródek, czesanko i trochę uczucia. Czy to aż tak wiele ?? Ona zasługuje na godną starość. Te informacje znalazłam na stronie schroniska .. Ale rozmawiałam z kierowniczką tej placówki i zezwoliła mi rozpowszechnienie wiadomości o psach..
ulvhedinn Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 No Agata, ta suczką to mnie zabiłaś :placz: Nie dość, że bernardynka, to jeszcze stara :placz:
ANETTTA Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 alarm na watku http://www.dogomania.pl/forum/f28/bernardyn-ramzes-cien-psa-blaga-o-zycie-125429/index8.html#post11747319 plissssssssssssssssssssssssss w schronisku we wrzesni az 4 benki ... w dzierzonowie kolejna sunia ...............słodak jak cukierek ....zapraszam na watki i aktualizacja NK
emdziolek Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='agata56']emdziolek co zaktualizowane??[/quote] pierwszy post
agata56 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 emdziolek a te z grudziadzkiego schoniska mozesz wrzucic na pierwsza?
Paulina_mickey Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 No mam nadzieję, że wszystkie beniusie już zaktualizowałam na naszej klasie;) Anetko podglądnij tam czy żadnego nie przeoczyłam :cool3:
ANETTTA Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 na dzisiaj tak ale będa zmiany ...........dam znac wierzcie mi ja sie juz troche gubie ...:shake:
agata56 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 BERNARDYN znalazł juz domek :megagrin: .. i miałam w tym swój udział :)
ANETTTA Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Agata super ... my tez mamy dobre wiesci ben lulek ma dom ................ sunia sawa z mielca pojechała do domku swojego ...... i sosnowiecki ben ( ten z TYChów ) ma dom prosiłam o aktualizacje tez tego watku o wyrzucenie z niego co juz nie wazne ...ale widze ze wszystko jest watek sie robi mało czytelny ..........
ANETTTA Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 kolejny z mielca http://www.dogomania.pl/forum/f28/mielec-kolejny-bernardyn-czeka-na-dom-131195/#post11761931 :shake::shake::shake:
ANETTTA Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 opolski kastracik http://www.dogomania.pl/forum/f28/opolski-bernardyn-szuka-domu-131196/#post11762034 :shake::shake:
ANETTTA Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [FONT=verdana][SIZE=5][FONT=Courier New] [/FONT][SIZE=5][FONT=Courier New] [SIZE=4]Fundacja Pro Animals - Na Pomoc Zwierzętom [/FONT][SIZE=5][FONT=Courier New] [/FONT] [/FONT] ========================================================================================== Maja Ta suczka w sobotę 20 grudnia została wyciągnięta z jednego z najgorszych schronisk w małopolsce. Czuła się w miarę dobrze, nie licząc kup z krwią. Obecnie jest w dobrej kondycji fizycznej. Pilnie potrzebny dla niej nowy dom! Suczka robi duże wrażenie – jest ogromna! I piękna! Ma około 70cm w kłębie, waży około 45 kg. Ma cudowny charakter. Bardzo cieszy się do każdego człowieka, nastawiona jest do otoczenia bardzo przyjaźnie. Przebieg interwencji Pomóż w ogłaszaniu – pobierz plakat! Wątek na forum – dodatkowe informacje o zwierzaku Galeria Dane podstawowe Wiek przybliżony: 2 lata Płeć: suka Rasa: mieszaniec/Leonberger Bernardyn Rozmiar: wielki Książeczka zdrowia Kastracja: nie Szczepienie: nie Odrobaczenie: tak Charakter Małe dzieci: nie sprawdzono Koty: przyjazne nastawienie Psy: przyjazne nastawienie Kontakt w sprawie adopcji Obecna lokalizacja: małopolskie / Trzebinia Kontakt: 0 692-056-304
ANETTTA Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 w tej umieralni olkuskiej został jeszcze psik ben ....nie mam o nim żadnych wiesci ..inna sunie benke wyciagły dziewczyny
ANETTTA Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/bernardyn-przyborowko-kolo-poznania-131198/#post11762135
Ania+Milva i Ulver Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Do oddania....nagle własciciele nie daja sobie rady-rodzi sie 2 dziecko:cool1: Widziałam psa osobiscie- -moze pozostac w domu dopóki nie znajdzie sie nowy własciciel. Kontakt do mnie -Ania 725133141 Psiak jest w Brodnicy- woj kujawsko-pomorskie Pies - Snoopy - urodzony 21,10,2007r matka - bernardyn krótkowłosy ojciec - bernardyn długowłosy (sa foty w razie potrzeby) Snoopy jest krótkowłosy, biały w brązowe łaty, uszy ma czarne, lewe oko brązowe, prawe oko niebieskie, wysokość w kłębie - około 85 cm, waga 55- 60 kilo Dobrze odkarmiony, szczepiony - ksiązeczka prowadzona od początku. Charakter - po suce odziedziczony - leniwy, posłuszny, spokojny. Wychowywany z dzieckiem, kotem i królikiem - wszystkie bez uszczerbku na zdrowiu. Przyjazny, zna swoje miejsce w hierarchii. Lubi spacery, po których odsypia wysiłek nawet kilka godzin. Nie kopie dziur, nie skacze na ludzi, nie jest agresywny. Ma ładny głęboki basowy szczek.
ANETTTA Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 a on mieszka na dworze na podwórku ....:angryy:..czemu sobie nie daja z nim rady:angryy: .... wrzucaj foki .............
Recommended Posts