Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 568
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam. Wczoraj w schronisku w Lublinie widziałam psa\sukę? bernardyna. Jestem miłośnikiem innej rasy, ale los innych psów nie jest mi obojętny. B. był bardzo łaskawy, nie szczekał na widok człowieka, cieszył się i chciał kontaktu. Jeżeli chcecie wyślę zdjęcia i info na e-mail , który mi podacie. Więcej nie dam rady zrobić, a może jest już ktoś z Lublina kto to robi?

Posted

teresz10 napisał(a):
Witam. Wczoraj w schronisku w Lublinie widziałam psa\sukę? bernardyna. Jestem miłośnikiem innej rasy, ale los innych psów nie jest mi obojętny. B. był bardzo łaskawy, nie szczekał na widok człowieka, cieszył się i chciał kontaktu. Jeżeli chcecie wyślę zdjęcia i info na e-mail , który mi podacie. Więcej nie dam rady zrobić, a może jest już ktoś z Lublina kto to robi?

Witam na dogo.
Najlepiej jakby ktoś kto jest wolontariuszem się tym zajął, bo miał by bezpośrednio kontakt z psiakiem itd.
Ja co prawda byłam tam raz, ale oni mają ograniczoną liczę wolontariuszy i na prawdę nie wiem, kto jest ze schronem związany bezpośrednio...

Posted

teresz10 napisał(a):
Wyślę wszystkie info i zdjęcia dotyczące psa na e- mail , który mi podacie. Tak robię po innych forach. Tak mogę pomóc.

To chyba do Anetki najlepiej, bo ja wstawiam tylko beniusie na naszą klasę. ;)

Posted

A ta mała ma już swoją stronkę? na NK ?

Ciociu A. podrzuć ją Marce !!!!

N9 BALI Bali jest bardzo sympatyczną, pogodną i przyjazną suczką bernardynką. Potrafi podawać łapę gdy czegoś chce, jest łasa na smakołyki, lubi być głaskana, i jest bardzo łagodna. Będzie wspaniałą przyjaciółką, na pewno dostarczy dużo radości. Bali ma około 4 lat.
Zobacz zdjęcia...

Sunia jest na po ludniu Polski! Razem z pięknym Benkiem!

Posted

Sunieczka z warszawskiego Palucha - Gracja
Drobna i chuda, młodziutka - może roczna, bardzo przymilna (przy prowadzeniu na spacer strasznie plątała się pod nogami :))

Muszę dopytać, czy jest już po sterylce, ale podejrzewam, że może jeszcze nie być.

Posted

i pieknosc kolejna z palucha

Oto Berni

http://www.allegro.pl/item542055326_...zuka_domu.html
[SIZE=3]

Dorodny, młody przedstawiciel swojej rasy. Wiele razy słyszałam głosy przechodzących ludzi
"co taki pies robi w schronisku?",a jednak! Jeszcze wczoraj widziałam tam wielką, uśmiechniętą mordę...

Na pewno nie każdy ma warunki,żeby trzymać tak dużego psa. Jednak Berni wbrew pozorom nie jest absorbujący, jedyne co potrzebuje to trochę miejsca na zewnątrz, żeby postawić budę, miskę, no bądzmy szczerzy duużą michę jedzenia raz dziennie, nie jest wybredny i odrobinę czułości...
Na pewno się odwdzięczy dozgonną miłością!

Mimo, że nie jest agresywny, samą posturą budzi respekt i śmiało może przypilnować domu.
Sprawi, że będziecie dumni z posiadania tak pięknego i mądrego psa!
Zadzwońcie i przyjedzcie poznać Bernusia do schroniska na Paluchu w Warszawie.
tel. kontaktowy 601 15 15 06

1/2
2/2

a jego watek

http://www.dogomania.pl/forum/f28/bernardyn-na-paluchu-czeka-na-dom-130661/#post11712569

zapraszam

a moze by i tam sunie dodac z palucha niech szukaja domu razem cio

czy ta sunia ma ogłoszenia jakies ?????

Posted

Anetta, sunia nie ma jeszcze ogłoszeń ogłoszeń, bo dopiero dziś ją poznałam. Nie będę jej ogłaszać, póki się nie upewnię, że jest gotowa do adopcji, inaczej to się trochę mija z celem.
Na wątek Berniego możesz ją dodać :)

Jest jeszcze trzeci bernardyn paluchowy:

[SIZE=5]Buba czeka na dom...

Dodano:
2008-10-03
Schronisko:
Paluch
Imię: Buba
Numer:
3770/06
W typie rasy: Bernardyn
Wielkość:
duża

Sympatyczna sunia w typie Bernardyna. Bardzo łagodna, grzeczna i niekonfliktowa. Kontuzja tylnej łapki nie pozwala na zbyt długie spacery, ponieważ sunia szybko się męczy, mimo to doskonale radzi sobie z poruszaniem. Jest energiczna i ciekawska. Typ łakomczuszka.

Polecany:
do domu z ogrodem, do mieszkania w bloku, do innych zwierząt

Wolontariusz: Czubaj Monika (509-490-217, monikacz21@gmail.com)

Posted

ANETTTA napisał(a):
aaaaaaaa noi zajrzyjcie czasem do niech an watek plisssssss

Subskrypcja już jest, drobny komentarz również:p

t_kasiek - w tym problem: chciałoby się "reklamować" jak najwięcej psiaków, ale miejsca brak i trzeba wybierać:roll:

Jak kwestia ogłoszeń?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...