Paulina_mickey Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 No zrobione! Szczegóły dopracuję jeszcze, jak coś trzeba zmienić w danych to piszcie to poprawię.;) Logowanie do nasza-klasa.pl
teresz10 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Witam. Wczoraj w schronisku w Lublinie widziałam psa\sukę? bernardyna. Jestem miłośnikiem innej rasy, ale los innych psów nie jest mi obojętny. B. był bardzo łaskawy, nie szczekał na widok człowieka, cieszył się i chciał kontaktu. Jeżeli chcecie wyślę zdjęcia i info na e-mail , który mi podacie. Więcej nie dam rady zrobić, a może jest już ktoś z Lublina kto to robi?
Paulina_mickey Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 teresz10 napisał(a):Witam. Wczoraj w schronisku w Lublinie widziałam psa\sukę? bernardyna. Jestem miłośnikiem innej rasy, ale los innych psów nie jest mi obojętny. B. był bardzo łaskawy, nie szczekał na widok człowieka, cieszył się i chciał kontaktu. Jeżeli chcecie wyślę zdjęcia i info na e-mail , który mi podacie. Więcej nie dam rady zrobić, a może jest już ktoś z Lublina kto to robi? Witam na dogo. Najlepiej jakby ktoś kto jest wolontariuszem się tym zajął, bo miał by bezpośrednio kontakt z psiakiem itd. Ja co prawda byłam tam raz, ale oni mają ograniczoną liczę wolontariuszy i na prawdę nie wiem, kto jest ze schronem związany bezpośrednio...
Tuuli Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 banerek - propozycja nr 1. :) pewnie przydałoby się coś w kolorku... zatem cdn;) edit: ciąg dalszy nastąpił:p
teresz10 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Wyślę wszystkie info i zdjęcia dotyczące psa na e- mail , który mi podacie. Tak robię po innych forach. Tak mogę pomóc.
Paulina_mickey Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 teresz10 napisał(a):Wyślę wszystkie info i zdjęcia dotyczące psa na e- mail , który mi podacie. Tak robię po innych forach. Tak mogę pomóc. To chyba do Anetki najlepiej, bo ja wstawiam tylko beniusie na naszą klasę. ;)
zuzlikowa Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 A ta mała ma już swoją stronkę? na NK ? Ciociu A. podrzuć ją Marce !!!! N9 BALI Bali jest bardzo sympatyczną, pogodną i przyjazną suczką bernardynką. Potrafi podawać łapę gdy czegoś chce, jest łasa na smakołyki, lubi być głaskana, i jest bardzo łagodna. Będzie wspaniałą przyjaciółką, na pewno dostarczy dużo radości. Bali ma około 4 lat. Zobacz zdjęcia... Sunia jest na po ludniu Polski! Razem z pięknym Benkiem!
zuzlikowa Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:ANETTTA napisał(a):wrzucona bo jakby inaczej mogło byc
nika28 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 W Przyborówku k. Poznania jest taki Bernardyn : http://www.dogomania.pl/forum/f28/watek-adopcyjny-psow-z-przyborowka-k-poznania-potrzebne-ogloszenia-129790/index3.html
zuzlikowa Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Jak już się da podrzućcie max. informacji o benku!!!
APSA Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Sunieczka z warszawskiego Palucha - Gracja Drobna i chuda, młodziutka - może roczna, bardzo przymilna (przy prowadzeniu na spacer strasznie plątała się pod nogami :)) Muszę dopytać, czy jest już po sterylce, ale podejrzewam, że może jeszcze nie być.
ANETTTA Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 i pieknosc kolejna z palucha Oto Berni http://www.allegro.pl/item542055326_...zuka_domu.html [SIZE=3] Dorodny, młody przedstawiciel swojej rasy. Wiele razy słyszałam głosy przechodzących ludzi "co taki pies robi w schronisku?",a jednak! Jeszcze wczoraj widziałam tam wielką, uśmiechniętą mordę... Na pewno nie każdy ma warunki,żeby trzymać tak dużego psa. Jednak Berni wbrew pozorom nie jest absorbujący, jedyne co potrzebuje to trochę miejsca na zewnątrz, żeby postawić budę, miskę, no bądzmy szczerzy duużą michę jedzenia raz dziennie, nie jest wybredny i odrobinę czułości... Na pewno się odwdzięczy dozgonną miłością! Mimo, że nie jest agresywny, samą posturą budzi respekt i śmiało może przypilnować domu. Sprawi, że będziecie dumni z posiadania tak pięknego i mądrego psa! Zadzwońcie i przyjedzcie poznać Bernusia do schroniska na Paluchu w Warszawie. tel. kontaktowy 601 15 15 06 1/2 2/2 a jego watek http://www.dogomania.pl/forum/f28/bernardyn-na-paluchu-czeka-na-dom-130661/#post11712569 zapraszam a moze by i tam sunie dodac z palucha niech szukaja domu razem cio czy ta sunia ma ogłoszenia jakies ?????
APSA Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Anetta, sunia nie ma jeszcze ogłoszeń ogłoszeń, bo dopiero dziś ją poznałam. Nie będę jej ogłaszać, póki się nie upewnię, że jest gotowa do adopcji, inaczej to się trochę mija z celem. Na wątek Berniego możesz ją dodać :) Jest jeszcze trzeci bernardyn paluchowy: [SIZE=5]Buba czeka na dom... Dodano: 2008-10-03 Schronisko: Paluch Imię: Buba Numer: 3770/06 Płeć: sunia W typie rasy: Bernardyn Wielkość: duża Wiek: średni Sympatyczna sunia w typie Bernardyna. Bardzo łagodna, grzeczna i niekonfliktowa. Kontuzja tylnej łapki nie pozwala na zbyt długie spacery, ponieważ sunia szybko się męczy, mimo to doskonale radzi sobie z poruszaniem. Jest energiczna i ciekawska. Typ łakomczuszka. Polecany: do domu z ogrodem, do mieszkania w bloku, do innych zwierząt Wolontariusz: Czubaj Monika (509-490-217, monikacz21@gmail.com)
ANETTTA Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 paluchowe tutaj http://www.dogomania.pl/forum/f28/bernardyn-bernardyny-na-paluchu-czekaja-na-dom-130661/#post11713356
Tuuli Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Ile tych biedaków...:shake: Piękne psiaki, oby długo nie zagrzały miejsca na tych wątkach.
t_kasiek Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 jak zrobi mi sie jakies miejsce w podpisie to wkleje sobie banerek.....podoba mi sie ten "mniej" kolorowy......
ANETTTA Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 aaaaaaaa noi zajrzyjcie czasem do niech an watek plisssssss
Tuuli Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 ANETTTA napisał(a):aaaaaaaa noi zajrzyjcie czasem do niech an watek plisssssss Subskrypcja już jest, drobny komentarz również:p t_kasiek - w tym problem: chciałoby się "reklamować" jak najwięcej psiaków, ale miejsca brak i trzeba wybierać:roll: Jak kwestia ogłoszeń?
nika28 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/nie-chce-zyc-bernardyn-potrzebuje-pomocy-na-cito-130880/#post11732505 :-(
zuzlikowa Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 To nowy benio! z wątku powyżej!!!Ma na imię LULEK! http://www.dogomania.pl/forum/f28/nie-chce-zyc-bernardyn-potrzebuje-pomocy-na-cito-130880/#post11733196 Dajcie go do NK!
Recommended Posts