Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo dziękuję za dodanie benia na ten wątek:Rose:

Nazywa się Conan (imię nadane w schronisku). Wysoki, piękny pies:razz:

Jeżeli chodzi o kontakt w sprawie adopcji, podaję maila: kundelek@rsoz.org - pisząc, można uzyskać dodatkowe info i wyrazić wolę adopcji;)

• Replies 568
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To znów ja;)

Spieszę poinformować, że schronisko odwiedziła pani, której Conan baaardzo przypadł do gustu (nic dziwnego, śliczny jest:razz:). Nic nie jest przesądzone, ale pani wykazała spore zainteresowanie ponownym odwiedzeniem benia oraz konsultacjami z rodziną:cool3:
Może akurat...

Trzymam mocno kciuki za wszystkie benusie obecne na tym wątku, tyle miśków czeka na swoje domy...

Posted

Tuuli napisał(a):
To znów ja;)

Spieszę poinformować, że schronisko odwiedziła pani, której Conan baaardzo przypadł do gustu (nic dziwnego, śliczny jest:razz:). Nic nie jest przesądzone, ale pani wykazała spore zainteresowanie ponownym odwiedzeniem benia oraz konsultacjami z rodziną:cool3:
Może akurat...

Trzymam mocno kciuki za wszystkie benusie obecne na tym wątku, tyle miśków czeka na swoje domy...

Trzymamy mocno kciuki za Conana!!!!
Daj znać, co u niego!

Posted

ANETTTA napisał(a):
wklej je tez tutaj plisssssssssssssssssss..

super zeby tylko Pani wrócilą po benia i aby była to dobra Pani

NOOOOOOOOooo!!!!! ŻEBY!!!!!
Czekam na info!

Posted

Gorące info: pani nie zgłosiła się po Conana, za to zrobił to... jego właściciel. Psiak ponoć zaginął pod nieobecność pana i został odnaleziony przez stronkę www schroniska. Zawsze jestem podejrzliwa i nie wiem na ile ufać tej wersji, ale grunt, że mamy happy end:multi: i jednego benia w polskich schroniskach mniej...

Posted

ja po mojego bym nie poszła ....................na 100 % :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:bo by mi serce pekło jak by tylko zaginał ...zawal i zgon ....on w domku schowany aby mu w dupcie było ciepło i aby mi go nikt nie porwał ..bo on taki najpiękniejszy w całej wsi .......stoja i czekaja ..aby go capnąć .....wiecie zboczenie to jest

Posted

sunia z krakowa

Nuka

Szczeniaki bernardyna wyglądają jak nieporadne, pluszowe misie. Może dlatego tak dużo osób chce je mieć. Z pluszowych misiów szybko wyrastają jednak duże psy, kosztowne w utrzymaniu, wymagające przestrzeni i uwagi. Po podrośnięciu Nuka trafiła na łańcuch. Przesiedziała na nim prawie całe 3-letnie życie. Trudno się dziwić, że straciła zaufanie do ludzi. Dopiero teraz odzyskuje je w psim hotelu w Krakowie. Nuka początkowo jest nieufna ale jeśli lepiej kogoś pozna bardzo mocno się przywiązuje.
U tymczasowej opiekunki zachowuje się bardzo dobrze. Podąża za opiekunką krok w krok. Jest bardzo wesoła, bawi się.

wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/pi...krakow-124102/

Jeśli jesteś zainteresowany/na adopcją dzwoń: 604 933 031 lub
adopcje@gazeta.pl

Posted

ANETTTA napisał(a):
no wlasnie stad pytanie pies chyba sie cieszy na widok pana ...i to chyba dowód ...imie psa reakcja

ale super ze sie zgłosił
:multi:

Zasięgnęłam informacji - już pierwsze momenty spotkania Conana z właścicielem nie pozostawiły cienia wątpliwości, że to właśnie jego pan:razz: Wielki wybuch radości, bardzo czułe powitanie:multi: Zatem nie trzeba sie o niego martwić:)

Cóż, w rzeszowskim schronisku jeszcze jedna beniusiowata niunia, Sara. Ale widziałam, że ona już jest na tym wątku. Poczciwinka z niej, tyle już czeka na swój dom...
http://www.dogomania.pl/forum/11521706-post285.html

Swoją drogą, szkoda, że w pierwszym poście nie ma wszyskich psiaków aktualnie szukających domków. Tak momentami trochę chaos się wdziera. ANETTA, może tam, gdzie wstawiłaś zdjęcia Conana strzelisz jakiś edit;) z info, że już nie jest kawalerem do wzięcia:cool3:

Posted

t_kasiek napisał(a):
faktycznie dobrze by bylo na bierzaco aktualizowac pierwszy post.....ktos moze to robić ???

Takie możliwości ma tylko osoba, która założyła wątek...

Posted

ANETTTA napisał(a):
jestem za jak najbardziej

No to przydało by się takie zestawienie wszystkich beniusiów w potrzebie, kontakt do ich opiekunów i troszkę informacji o każdym. Zawsze jest szansa,że tam ktoś któregoś zauważy!;)

Posted

Widzę, że akcja rusza pełną parą:razz:

Jako, że wątek ten jest w dziale rasowców - oferuję swoją usługę:lol: i zrobię jakiś skromny banerek, aby rozpowszechnić temat w ogólnym dziale psów w potrzebie;)

Co do usuwania postów - zdaje się, że tylko moderator ma taką władzę:) Ale wystarczy choć mała edycja poszczególnych postów - wzmianka, że dany benio już w nowym domu.

Posted

zerknij tutaj

bernardyny.net

tu marka aktualizuje na bieżąco .....

a jakby cos bedziemy ci dawac inf na pv lub tu na watku

moja sugestia aby nie podawac moze takich dokladnych inf na temat konkretnego schroniska gdzie psiak jest ....no schronisko rybnik podac ok katowic i namiary na opiekuna ....

bo jesli trafi na jakiegos pseudo ....to nie bedziemy mieli na to wplywu kto wezmie danego psa

Posted

ANETTTA napisał(a):
zerknij tutaj

bernardyny.net

tu marka aktualizuje na bieżąco .....

a jakby cos bedziemy ci dawac inf na pv lub tu na watku

moja sugestia aby nie podawac moze takich dokladnych inf na temat konkretnego schroniska gdzie psiak jest ....no schronisko rybnik podac ok katowic i namiary na opiekuna ....

bo jesli trafi na jakiegos pseudo ....to nie bedziemy mieli na to wplywu kto wezmie danego psa

no dobra, tą stronkę znam więc zaraz się wezmę za kopiowanie informacji...
Najwyżej jeśli ktoś będzie tak na poważnie zainteresowany to się po prostu odezwie i wtedy się mu poda jakieś namiary ;)

Posted

t_kasiek napisał(a):
wiem :)

A, no tak, dopiero teraz zwróciłam uwagę na Twój "staż" na dogo:oops::lol:

"Reklama" beniusiów na naszej klasie to dobry pomysł. Spora - nazwijmy to - poczytność.:p

Nie wiem, które beniusie gdzie mają ewentualne ogłoszenia... ale deklaruję swoją pomoc w tej dziedzinie:cool3: W ten weekend zamierzam hurtem powrzucać staruszki (z mojego podpisu) na różne psie stronki adopcyjne, więc przy okazji kilka benków mogłoby się załapać;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...