Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 568
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ANETTTA napisał(a):
czy ten ben ma swoj watek bo ten z wielunia to wiem ze ma

Ten z Korabiewic ? Raczej nie ma. Kopiowałam ze strony schronu. Nie wiem czy on tam jeszcze jest, bo strona nie jest aktualizowana. Wiem że był :cool1:.

Posted

Jeszcze znalazłam takiego, na Paluchu w Wa-wie :

Dodano: 2008-10-03Schronisko: PaluchImię: BubaNumer: 3770/06Płeć: suniaW typie rasy: BernardynWielkość: dużaWiek: średniSympatyczna sunia w typie Bernardyna. Bardzo łagodna, grzeczna i niekonfliktowa. Kontuzja tylnej łapki nie pozwala na zbyt długie spacery, ponieważ sunia szybko się męczy, mimo to doskonale radzi sobie z poruszaniem. Jest energiczna i ciekawska. Typ łakomczuszka.
Polecany:
do domu z ogrodem
do mieszkania w bloku
do innych zwierząt

Posted

FIZIA napisała tak

W schronisku koło Częstochowy jest taki 1,5 roczny psiak - musze dopytac o Jego charakter

i drugi 1,5 roczny

oraz 10 letni

kolejne bidulinki ................i staruszek na koncu

Posted

Fredzia:) napisał(a):
ile Bankow:( czy ktos sie kontaktowal z osob do ktorych podalam namiery

Ja dzwoniłam, tak jak pisałam ten numer stacjonarny już nieaktualne, natomiast "pod jedną i drugą komórką" bardzo sympatyczne panie, podałam namiary na stronę adopcyjną benków i na dogomanię. Obie panie były zainteresowane sunią, no a mój to chłopak, ale prosiłam, żeby na niego też zerknęły... żadna nie kontaktowała się więcej ze mną, no ale na stronie są podane telefony do innych osób, więc tylko mieć nadzieję, że kontaktowały się z opiekunami którejś dziewczynki...

Posted

cytuje ASior

w schronisku w karakowie jest bernardynka, która nie wichodzi z budy nawet na jedzenie :-( Muszą ją siłą wyciągać z budy, jak idzie do lekarza...
Jest totalnie załamana i jak tak dalej pójdzie to nie wróżę jej nic dobrego :placz:

Posted

imię: Benka
rasa: mieszaniec
miasto: Biała Podlaska
sterylizacja: nie
szczepienia: tak
odrobaczenie: tak

charakter i opis:
Przepiękna, przyjacielska bernardynka, znaleziona na ul. Francuskiej w listopadzie 2008r. Przygarnięta tymczasowo przez wrażliwą na los porzuconych zwierząt osobę i u niej czekająca na nowych właścicieli. Bardzo dziękujemy Pani Wolontariuszce za pomoc. Mamy nadzieję na szybką adopcję tak przemiłej i spokojnej suni.

kontakt:
AZYL Schronisko dla bezdomnych zwierząt
w Białej Podlaskiej
ul. Olszowa 4
21-500 Biała Podlaska

zwierzę aktualnie znajduje się
pod opieką wolontariusza
kontakt z wolontariuszem
tel. 696 077 953

Posted

ANETTTA napisał(a):
cytuje ASior

w schronisku w karakowie jest bernardynka, która nie wichodzi z budy nawet na jedzenie :-( Muszą ją siłą wyciągać z budy, jak idzie do lekarza...
Jest totalnie załamana i jak tak dalej pójdzie to nie wróżę jej nic dobrego :placz:

w Krakowie ??????? a skad o niej wiesz ??? ma swoj watek ??? foteczki ?????

Posted

Cholera płakać się chce :shake: tyle ich....

T_kasiek, juz pytałam Asiorka, ona jest na razie na kwarantannie, więc nic nie wiadomo.

Ten kawaler z piegami z Chodzieży jest przecudny :loveu:

Posted

[quote name='ulvhedinn']Cholera płakać się chce :shake: tyle ich....

T_kasiek, juz pytałam Asiorka, ona jest na razie na kwarantannie, więc nic nie wiadomo.

Ten kawaler z piegami z Chodzieży jest przecudny :loveu:

napiszcie prosze jak bedziecie cos wiedziec.......

Posted

to ta sunia od Asiorka

bernardynka mam zdje cia, wprawdzie z budy, ale widać ją dobrze.. ponoć jest młoda ok 2-3 lat, i PONOC , nie ciekawie nastawiona do ludzi, ale jakoś nie widzi mi się to.. u nich często pies jest agresywny a potem okazuje się , ze jest OK....
Trzeba jej szukać domku :-(
Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 857x1024.

Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 480x656.

Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 480x663.

i nowe fot

ona jest cudowna sliczna ...pomożcie szukac jej DT chocby DT

Posted

http://www.dogomania.pl/forum/f28/ogromny-bernardyn-czeka-na-dom-127614/

asa: bernardyn
Wielkość: bardzo duży
Sierść: półdługa
Zachowanie: Do swoich łagodny, obcych odstrasza groźnym szczekaniem. Doskonale sprawdzi się jako stróż. Toleruje suczki.
Dla kogo: Dla stanowczej osoby, która ma doświadczenie w obcowaniu z psami dużych ras. Najlepiej miłośnika rasy.
Mieszkanie: Dom z ogrodem. Może mieszkać w kojcu pod warunkiem, że zapewni mu się stały kontakt z właścicielem i członkami rodziny.
Miejsce przebywania: Schronisko Dla Bezdomnych Zwierząt na Śląsku

Kontakt:
E-mail: przygarnij_pieska@interia.pl
gg: 6314607

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...