Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 355
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ech niestety mam złą wiadomosc, łapa ciezko sie goi, tzn w ogole sie nie goi :placz:
ogladal go dzis inny lekarz i powiedzial ze niestety ale on sie stale opiera na tej nozce i nie widzi mozliwosci zagojenia sie jej, szwy sie rozeszly i z rany saczy sie bez przerwy. Slodziak biega i podpiera sie łapką i ja podraznia-mialam złudną nadzieje ze bedzie ja oszczedzal, bedzie nosil u gory, ale on jej normalnie uzywa, tak jakby w ogole go to nie bolalo...
Doktor numer 2 mowi ze to byl błąd :shake: i trzeba mu ją całą odjąć, ze za 10 dni ładnie sie wygoi, a ze Slodziak jest maly i lekki to nie bedzie mial wiekszych problemow w chodzeniu na 3.

Posted

Lulka napisał(a):
ech niestety mam złą wiadomosc, łapa ciezko sie goi, tzn w ogole sie nie goi :placz:
ogladal go dzis inny lekarz i powiedzial ze niestety ale on sie stale opiera na tej nozce i nie widzi mozliwosci zagojenia sie jej, szwy sie rozeszly i z rany saczy sie bez przerwy. Slodziak biega i podpiera sie łapką i ja podraznia-mialam złudną nadzieje ze bedzie ja oszczedzal, bedzie nosil u gory, ale on jej normalnie uzywa, tak jakby w ogole go to nie bolalo...
Doktor numer 2 mowi ze to byl błąd :shake: i trzeba mu ją całą odjąć, ze za 10 dni ładnie sie wygoi, a ze Slodziak jest maly i lekki to nie bedzie mial wiekszych problemow w chodzeniu na 3.

Szkoda lapki.:placz:A moze trzeba go umiescic w klatce na ten czas,dopuki lapa sie zagoi,zeby nie biegal ?

Posted

doszla wplata 150 zł od: zachary :loveu::loveu::loveu:
czyli łacznie mamy 378 zł (50 zł zaplacilam za hotel)

...........................................................

Ania B 200zł
Kasia B 50 zł
Kmaila S 28 zł
zachary 150 zł

dziekujemy :loveu::loveu::loveu:

Posted

Wiecie, ja się nawet trochę dziwiłam, że wet zdecydował się zostawić kikut :crazyeye:. Z reguły u piesów od razu tnie się "radykalnie". Teraz Słodziaczek powinien szybko dojść do siebie. Lisek, mój jakby trochę podopieczny, który ostatnio trafił do wspaniałego domu, radzi sobie z dnia na dzień lepiej. A jest krótkołapy i mocniejszej budowy. Gdybyście widziały, jak śmiga po schodach...

Posted

no wlasnie, tak to jest jak jeden lekarz jest dobry od jednych rzeczy to nie znaczy ze bedzie mial pojecie o innych rzeczach....pech chcial ze akurat wtedy ortopeda byl na urlopie

a my mialysmy nadzieje, ze da rade z kikutem i ze to bedzie wygodniejsze dla niego...........zasugerowalam sie sunią Dofi, ktora ma kikut i łapy sobie nie rani i dodatkowo opinia lekarza

nasz bląd niestety i dodatkowe cierpienia dla malego :-( ale co sie stalo to sie nie odstanie

Posted

Lulka to nie nasz błąd, nie jesteśmy Lekarzami, to nauczka dla nas. Teraz to już bez znaczenia ,najważniejsze ,że operacja się powiodła w sensie choćby dodatkowej narkozy-zawsze się boje,że pies może się nie obudzić. Jest ok, Słodziak już od nowa fisiuje, mam nadzieję,że szybko nauczy się poruszania na trzech łapach.No i tylko dom potrzebny....

Posted

ojej jakie piekne :p:loveu:

chetnie, chetnie bo bez łapki fotek nie ma, a lepiej w ogloszeniu juz od razu pokazac, jak psiak wyglada

Slodziak jest w lecznicy na ulicy Sreniawitow - tarchomin, jesli masz czas i ochote to mozesz podjechac i zabrac malego na spacer - na bank sie ucieszy i przy okazji zrobic fotki ;)

a ja zaraz wrzuce fotki jeszcze z łąpką

bardzo bardzo dziekujemy za ogloszenia :loveu::loveu::loveu:

jesli mozesz to powrzucaj tutaj linki, bedzie wiadomo gdzie maly ma juz ogloszenia i nie bede robic dubelkow ;)

mozna dopisac ze psiak jest super do dzieci i dogaduje sie z sukami i kota tez nie goni