Izabella Hossa Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Zapytam dziś Lekarza. Dzięki Quote
mysza 1 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 W razie czego służę, są rewelacyjne a weci nie bardzo je znają jeszcze. Najlepiej na pw mnie zaczepić, wyślę pilnie. Quote
j3nny Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 ja widzialam (co prawda tylko na zdjeciach) jakie efekty daja te opatrunki, wiec bardzo dobrze byloby je jednak przeforsowac, moze lekarz pozwoli... ustalcie prosze co i jak Quote
Izabella Hossa Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Jak się te opatrunki nazywają ,żebym mogła spytać ,to muszę wiedzieć o co :razz: Wieści z kliniki zmienne, dziś skarga - Słodziak rozrabia ,beczy w nocy, wyłazi z klatki itp. To w sumie dobrze , bo to oznacza ,że czuje sie dobrze, bo chce wariować, ale w hotelu ma miejsce dopiero od piątku.... błagam o tymczas na te cztery dni :modla: Quote
Kamila_s Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 kurcze...ja moge tymczas zaoferowac..tylko,ze we Wroclawiu...:shake: Quote
j3nny Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 o opatrunki trzeba na PW do myszy_1 uderzac, bo nie wiem czy bedzie tutaj zagladac Quote
Zofia.Sasza Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Choroba, ja i tak mam w domu krwawą jatkę :shake: Będę za to wpłacać na kawalera, ale dopiero od września mogę, bo w tym miesiącu krwawa jatka mnie wyczerpała finansowo (szycie powieki). Mam nadzieję, że coś się znajdzie dla bidulka... Quote
mysza 1 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 izabellah-aldonda napisał(a):Jak się te opatrunki nazywają ,żebym mogła spytać ,to muszę wiedzieć o co :razz: Wieści z kliniki zmienne, dziś skarga - Słodziak rozrabia ,beczy w nocy, wyłazi z klatki itp. To w sumie dobrze , bo to oznacza ,że czuje sie dobrze, bo chce wariować, ale w hotelu ma miejsce dopiero od piątku.... błagam o tymczas na te cztery dni :modla: Opatrunki żelowe, hydrokolidowe, Aquacel, Granuflex zależy co potrzebne na daną ranę. Quote
Izabella Hossa Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 mysza 1 dziękuje za informacje. Zobaczymy co jutrzejszy dzień przyniesie.. Quote
matamata Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Wypełniłam już przelew. Dziś, najpóźniej jutro wyślę pieniążki. I obiecuję, że w miarę możliwości będę wspierać Słodziaka. Quote
Izabella Hossa Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Dziękuje. Dziś lulka zajęła się małym. Nie wiem jeszcze jak sprawa z opieką się rozwinie... Quote
Lulka Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 no w koncu ma net :multi: ale jestem happy :eviltong: no wiec nie moge niestety dorwac naszego weta, ale zmiennik mowi, ze takie opatrunki sa jak najbardziej ok, zostawilam doktorkowi info i ma jutro jeszcze do mnie oddzwonic, a skad mozna odebrac te opatrunki???? bardzo ale to bardzo wszystkim dziekuje za wplaty na Slodziaka, jutro na spokojnie wejde na konto i zrobie rozliczenie. Mam nadzieje rowniez dowiedziec sie jutro ile kosztowala nas operacja i pobyt i lecznie. udalo mi sie umiescic malego w hoteliku choc nie bylam przekonana do tego pomyslu ze wzgledu na rane, ale nie mialam wyjscia, nie mogl dluzej byc w klatce, ja do domu tez nie moglam go zabrac i tez nikt inny nie wyrazil checi pomocy. Maly ma sie dobrze, zaakceptowaly go inne psiaki i on tez zaakceptowal wielkoludy :p Bylam dzis zmienic malemu opatrunek i ciezko bylo ale udalo sie, mam nadzieje, ze jeszcze mu nie spadl, bo zbyt zdolna nie jestem niestety. Zrobilam mu tez zastrzyk- antybiotyk i o malo na zawal nie zeszlam, tak zaczal sie drzec, jeszcze w zyciu nie slyszalam zeby psiak tak wrzeszczal, myslalam, ze go zabilam tym zastrzykiem :razz: taki panikarz starszny, nastraszyl mnie ze hej :mad: Apetyt ma bardzo dobry, ma chlodny pokoik z lozkiem z ktorego korzysta i full terenu do fisiowania ;) Quote
Julie Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 To super wiadomość, piszcie ogólnie co tam u Słodziaczka :) Quote
j3nny Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 mysle, ze o w sprawie opatrunkow wystarczy odezwac sie do Myszy_1 i ona przysle Quote
Izabella Hossa Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 lulka Ty masz net :multi: Dziękuje wszystkim za pomoc , ale szczególnie właśnie lulce :loveu: Praktycznie całą opiekę nad Słodziakiem wzięła na siebie- troska, pielęgnacja , transport, fundusze itp. Po stokroć wielkie dzięki . Quote
Lulka Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Mam net, mam i juz nie bede ci sie po domu krecic :evil_lol: Slodziak na górę Quote
Lulka Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 sprawdzilam moje konto i mam wplaty od Kasi B - 50 zł oraz od Kamili S 28 zł bardzo serdecznie dziekujemy :multi::loveu: z wplata 200zł ktora poszla na konto Izy od AniB mamy razem 278zl dziekujemy bardzo serdecznie czy moze ktos jeszcze nam pomoc w oplaceniu leczenia i hotelowania psiaka? Quote
j3nny Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 na poczatku wrzesnia bedzie kolejna wplata ode mnie Quote
Zofia.Sasza Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Ja też wpłacę 50 zeta w przyszły piątek (wypłata!) i jest to stała deklaracja :lol: Quote
Lulka Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 dzieki wielkie :multi: napiszcie kochani czy wplacacie na AFN czy na moje konto - bede miala jasnosc mniej wiecej gdzie ile zbiera sie pieniedzy ;) jutro jade po malego i do weta na wizyte, szkoda ze nie mogl zostac w klinice, troche dalekie ma te podroze ale z drugiej strony swieze powietrze i duzo ruchu :p Quote
Recommended Posts