Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 355
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja widzialam (co prawda tylko na zdjeciach) jakie efekty daja te opatrunki, wiec bardzo dobrze byloby je jednak przeforsowac, moze lekarz pozwoli...
ustalcie prosze co i jak

Posted

Jak się te opatrunki nazywają ,żebym mogła spytać ,to muszę wiedzieć o co :razz:

Wieści z kliniki zmienne, dziś skarga - Słodziak rozrabia ,beczy w nocy, wyłazi z klatki itp. To w sumie dobrze , bo to oznacza ,że czuje sie dobrze, bo chce wariować, ale w hotelu ma miejsce dopiero od piątku.... błagam o tymczas na te cztery dni :modla:

Posted

Choroba, ja i tak mam w domu krwawą jatkę :shake: Będę za to wpłacać na kawalera, ale dopiero od września mogę, bo w tym miesiącu krwawa jatka mnie wyczerpała finansowo (szycie powieki). Mam nadzieję, że coś się znajdzie dla bidulka...

Posted

izabellah-aldonda napisał(a):
Jak się te opatrunki nazywają ,żebym mogła spytać ,to muszę wiedzieć o co :razz:

Wieści z kliniki zmienne, dziś skarga - Słodziak rozrabia ,beczy w nocy, wyłazi z klatki itp. To w sumie dobrze , bo to oznacza ,że czuje sie dobrze, bo chce wariować, ale w hotelu ma miejsce dopiero od piątku.... błagam o tymczas na te cztery dni :modla:

Opatrunki żelowe, hydrokolidowe, Aquacel, Granuflex zależy co potrzebne na daną ranę.

Posted

no w koncu ma net :multi: ale jestem happy :eviltong:

no wiec nie moge niestety dorwac naszego weta, ale zmiennik mowi, ze takie opatrunki sa jak najbardziej ok, zostawilam doktorkowi info i ma jutro jeszcze do mnie oddzwonic, a skad mozna odebrac te opatrunki????

bardzo ale to bardzo wszystkim dziekuje za wplaty na Slodziaka, jutro na spokojnie wejde na konto i zrobie rozliczenie. Mam nadzieje rowniez dowiedziec sie jutro ile kosztowala nas operacja i pobyt i lecznie.

udalo mi sie umiescic malego w hoteliku choc nie bylam przekonana do tego pomyslu ze wzgledu na rane, ale nie mialam wyjscia, nie mogl dluzej byc w klatce, ja do domu tez nie moglam go zabrac i tez nikt inny nie wyrazil checi pomocy.
Maly ma sie dobrze, zaakceptowaly go inne psiaki i on tez zaakceptowal wielkoludy :p

Bylam dzis zmienic malemu opatrunek i ciezko bylo ale udalo sie, mam nadzieje, ze jeszcze mu nie spadl, bo zbyt zdolna nie jestem niestety. Zrobilam mu tez zastrzyk- antybiotyk i o malo na zawal nie zeszlam, tak zaczal sie drzec, jeszcze w zyciu nie slyszalam zeby psiak tak wrzeszczal, myslalam, ze go zabilam tym zastrzykiem :razz: taki panikarz starszny, nastraszyl mnie ze hej :mad:

Apetyt ma bardzo dobry, ma chlodny pokoik z lozkiem z ktorego korzysta i full terenu do fisiowania ;)

Posted

lulka Ty masz net :multi:
Dziękuje wszystkim za pomoc , ale szczególnie właśnie lulce :loveu: Praktycznie całą opiekę nad Słodziakiem wzięła na siebie- troska, pielęgnacja , transport, fundusze itp. Po stokroć wielkie dzięki .

Posted

sprawdzilam moje konto i mam wplaty od
Kasi B - 50 zł oraz od Kamili S 28 zł bardzo serdecznie dziekujemy :multi::loveu:

z wplata 200zł ktora poszla na konto Izy od AniB mamy razem 278zl

dziekujemy bardzo serdecznie

czy moze ktos jeszcze nam pomoc w oplaceniu leczenia i hotelowania psiaka?

Posted

dzieki wielkie :multi:

napiszcie kochani czy wplacacie na AFN czy na moje konto - bede miala jasnosc mniej wiecej gdzie ile zbiera sie pieniedzy ;)

jutro jade po malego i do weta na wizyte, szkoda ze nie mogl zostac w klinice, troche dalekie ma te podroze ale z drugiej strony swieze powietrze i duzo ruchu :p