Izabella Hossa Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 Więc dla wszystkich wielkie dzięki :loveu: lulka będzie dziś u Słodziaka w odwiedzinach, jak dopadnie gdzieś net ,to zda nam relacje. Quote
Izabella Hossa Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 Dzisiejszy spacerek. Lulka mówi,że Słodziak na spacerze szaleje, jest w dobrej formie, podpiera się na łapce, teraz trzeba na niego bardzo uważc by się nie ranił, koniec łapki musi dobrze się zagoic. Pan Doktor mówi, że są przypadki kiedy psom na końcu takiej łapki robi się zgrubiała skóra i nie ma problemów, nie ranią się , żyją normalnie . W najgorszym przypadku do spacerowania zakupimy bucik. Teraz jednak rana musi porządnie się zagoic. Tymczasem Słodziaka rozpiera energia. Tylko tyle wiem. Pan Doktor był zajęty ,więc czekamy na reszte wieści. Quote
j3nny Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 cudownie ze dobrze sie czuje zeby tylko wszystko obylo sie bez komplikacji Quote
j3nny Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: cudo wygląda bardzo dobrze, tylko chudziutki Quote
Kamila_s Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 ojjjj Slodziaku..wracaj szybciutko do zdrowia!!!!:loveu::multi: Quote
Moniek193 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Maleństwo ale piękne:loveu:. Tylko bez domku:shake: Quote
Julie Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 pieniądze wyślę w poniedziałek bo mam zamieszanie na koncie :) buziaki dla Słodziaka Quote
j3nny Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Słodziaczku może dziś cię ktoś zauważy:loveu: Quote
rotek_ Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 czy tylko końcówka łapki była niesprawna? widze ze psiak unosi łapkę tzn że przy spacerze stara się na niej opierać? Quote
Hund Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Skoro sŁodziak szaleje tz że choć psychicznie z nim dobrze :) Quote
Lulka Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 dziekuje wszystkim bardzo bardzo za pomoc :loveu: przepraszam, ze nic nie pisze, ale dopiero dzis przyjechalam do Izy na net :p jezdze codziennie do Slodziaka, jest jak nowonarodzony, fika jak szalony, biega, czuje sie super. Psiak mial martwice w kawalku łapki, podnosi łapke, ma czucie wiec lekarz zaproponowal amputacje kawalka a nie calej lapki. teraz nastepny problem dokad zabrac Slodziaka, mamy nagrany jeden hotelik ale widomo lepszy bylby DT ze wzgledu na koszty. Mamy juz deklaracje na 60 zł za hotelik - dzieki kochani :loveu: czy moze ktos jeszcze zadeklarowac wplaty regularne, comiesieczne? w niedziele poznam dokladne koszty operacji, leczenia, pobytu w klinice. wkleilysmy do 1 postu numer konta AFN, nie chce wklejac mojego bo niestety byl juz przypadek, ze ktos zyczliwy doniosl na policje ze prywatna osoba zbiera pieniadze :shake: tak wiec zeby uniknac problemow, jak ktos woli na prywatne to chetnie wysle na pw - tzn na razie poprosze Ize zeby wysylala bo ja bede miec net prawdopodobnie dopiero w tygodniu. Quote
j3nny Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 no kochani, apeluje o deklaracje wpłat comiesięcznych dla słodziaczka (mam jednak nadzieję, że nie będzie ich wiele i maluch znajdzie dom) Quote
dariak Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Witam wszystkich serdecznie!!!! Nareszcie udalo mi sie zarejestrowac na forum, z czego bardzo sie ciesze:))) Caly czas sledze losy Slodziaka i to niesamowite jak szybko wraca on do zdrowia. To wszystko dzieki waszej pomocy i milosci jakiej mu ofiarujecie;) Tak jak pisala wczesniej Pani Kamila S pieniazki zostana przeslane w poniedzialek, mam nadzieje, ze choc troszke pomoga. Pozdrawiam i mam nadzieje, ze pozostaniemy w kontakcie Quote
Kamila_s Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 oooooooooo:loveu: Witaj Dario na forum Slodziaka!!!:multi::multi: strasznie sie ciesze,ze do nas dolaczylas!!!:loveu: Sluchajcie,wiem,ze to niewiele,ale moge zdeklarowac 15zl miesiecznie na Slodziaka... Quote
Kamila_s Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Do pomocy finansowej na Slodziaka dolaczyla do Nas PAni Irenka z Warszawy,ktory wplaci piieniazki na poczatku tygodnia:loveu::loveu::multi: Jak sie czuje Slodziak???? Quote
Izabella Hossa Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 Dzieki stokrotne za pomoc :loveu:. lulka będzie dzisiaj u Słodziaczka z wizytą . Quote
Izabella Hossa Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 Poniewaz jest ciepło i mokro rana nie goi sie idealnie. Konieczna jest częstsza wymiana opatrunków, póki co niuniek posiedzi jeszcze w klinice. Ma dobrą opiekę ,jest lubiany, a on sam wygląda na zadowolonego. Uuuwielbia wprost spacery, czasem trochę panikuje na smyczy, ale łatwo go uspokoić. Bardzo sympatyczny kontaktowy pieseczek. Pojawiła się pewna szansa dla niego, ale nie zapeszam, to bardziej marzenie, ale zobaczymy. Quote
Kamila_s Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 ohhh Slodziaku...trzymam strasznie kciuki za ta szanse dla Ciebie!!! Quote
j3nny Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 a ja dodatkowo za gojenie łapki, może trzeba jakieś magiczne opatrunki dokupić? Quote
Selenga Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 mysza_1 wielokrotnie pomagała dostarczając takie magiczne opatrunki Quote
Recommended Posts