Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 355
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiejszy spacerek.
Lulka mówi,że Słodziak na spacerze szaleje, jest w dobrej formie, podpiera się na łapce, teraz trzeba na niego bardzo uważc by się nie ranił, koniec łapki musi dobrze się zagoic. Pan Doktor mówi, że są przypadki kiedy psom na końcu takiej łapki robi się zgrubiała skóra i nie ma problemów, nie ranią się , żyją normalnie . W najgorszym przypadku do spacerowania zakupimy bucik. Teraz jednak rana musi porządnie się zagoic. Tymczasem Słodziaka rozpiera energia.

Tylko tyle wiem. Pan Doktor był zajęty ,więc czekamy na reszte wieści.

Posted

dziekuje wszystkim bardzo bardzo za pomoc :loveu:
przepraszam, ze nic nie pisze, ale dopiero dzis przyjechalam do Izy na net :p
jezdze codziennie do Slodziaka, jest jak nowonarodzony, fika jak szalony, biega, czuje sie super. Psiak mial martwice w kawalku łapki, podnosi łapke, ma czucie wiec lekarz zaproponowal amputacje kawalka a nie calej lapki.

teraz nastepny problem dokad zabrac Slodziaka, mamy nagrany jeden hotelik ale widomo lepszy bylby DT ze wzgledu na koszty.
Mamy juz deklaracje na 60 zł za hotelik - dzieki kochani :loveu:
czy moze ktos jeszcze zadeklarowac wplaty regularne, comiesieczne?

w niedziele poznam dokladne koszty operacji, leczenia, pobytu w klinice.

wkleilysmy do 1 postu numer konta AFN, nie chce wklejac mojego bo niestety byl juz przypadek, ze ktos zyczliwy doniosl na policje ze prywatna osoba zbiera pieniadze :shake: tak wiec zeby uniknac problemow, jak ktos woli na prywatne to chetnie wysle na pw - tzn na razie poprosze Ize zeby wysylala bo ja bede miec net prawdopodobnie dopiero w tygodniu.

Posted

Witam wszystkich serdecznie!!!!

Nareszcie udalo mi sie zarejestrowac na forum, z czego bardzo sie ciesze:))) Caly czas sledze losy Slodziaka i to niesamowite jak szybko wraca on do zdrowia. To wszystko dzieki waszej pomocy i milosci jakiej mu ofiarujecie;)
Tak jak pisala wczesniej Pani Kamila S pieniazki zostana przeslane w poniedzialek, mam nadzieje, ze choc troszke pomoga.

Pozdrawiam i mam nadzieje, ze pozostaniemy w kontakcie

Posted

oooooooooo:loveu:
Witaj Dario na forum Slodziaka!!!:multi::multi:
strasznie sie ciesze,ze do nas dolaczylas!!!:loveu:

Sluchajcie,wiem,ze to niewiele,ale moge zdeklarowac 15zl miesiecznie na Slodziaka...

Posted

Poniewaz jest ciepło i mokro rana nie goi sie idealnie. Konieczna jest częstsza wymiana opatrunków, póki co niuniek posiedzi jeszcze w klinice. Ma dobrą opiekę ,jest lubiany, a on sam wygląda na zadowolonego. Uuuwielbia wprost spacery, czasem trochę panikuje na smyczy, ale łatwo go uspokoić. Bardzo sympatyczny kontaktowy pieseczek.
Pojawiła się pewna szansa dla niego, ale nie zapeszam, to bardziej marzenie, ale zobaczymy.