Selenga Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 izabellah-aldonda napisał(a):Prawdopodobnie w niedzielę lub w poniedziałek Słodziak pojedzie do kliniki, nadal nie mamy domu tymczasowego, ani forsy na hotel ,dlatego bardzo Was proszę o pomoc. Czy są chętni i pomysły np na bazarki i tym podobne akcje by pomóc Słodziakowi ? Bazarek już mam przygotowany. Postaram się dzisiaj wrzucić. Quote
Kamila_s Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 ja juz prosilam o konto..tylko jakos sie nie doczekalam:cool3: Quote
Moniek193 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Biedaczek:-(Jak bedzie bazarek czekam na link trzeba wesprzec Słodziaczka Quote
Izabella Hossa Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Dziękuje. Jutro ustale konto. Quote
Selenga Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 bazarek dla Słodziaczka: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10653333 Quote
Moniek193 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='Selenga']bazarek dla Słodziaczka: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10653333 Zaraz zajże ;) Słodziaczku hopaj Quote
Selenga Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 no to ja tez podniosę i pójdę pomierzyć smycze, miskę, piłeczki.... Quote
RYSIAK1 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Przeczytałam caly wątek - na razie mogę tylko podnieśc wysoko do góry:roll: Quote
Izabella Hossa Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Od jutra rano będzie w klinice , kiepsko z miejscem, nie wygląda to dobrze. Jak tylko będę miała jasny obraz rokowań, a nie gdybanie, to zaraz wszystko tu opiszę. Quote
Moniek193 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Słodziak trzymam kciuki za Ciebie:roll: Quote
Lulka Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 zawiozlysmy dzis malego do kliniki, łapka gnije, ma martwice, mial miec dzis operacje, ale sączy sie straszny gnoj z tej lapiny, wiec dr odlozyl zabieg do jutra, dzis Slodziak dostal antybiotyk. ech.... biedny psiak i niestety adopcja 3 łapka to pewnie niezbyt prosta sprawa..... :-( bardzo prosimy o wsparcie, to nasz kolejny pies, ktorego juz nie mialysmy brac z braku miejsca do zabrania i przede wszystkim z braku kasy, ale nie mialysmy sumienia go tam zostawic i tak zbyt dlugo czekal, o wiele za dlugo... mamy skarpete na AFN...zaraz poprosze dziewczyny zeby zmienily nazwe naszej slarpety na "Slodziak bez łapy" jesli ktos woli na fundacje to bardzo prosimy na AFN - jesli ktos nam ufa i moze wplacic na konto prywatne to podam na pw i bede robic tu rozliczenia. Bardzo prosze o pomoc, nie zostawiajcie nas teraz samych z problemem, moze ktos sie zlituje i wezmie Slodziaka na DT??? jesli DT sie nie znajdzie czy moze ktos zaoferowac co miesieczne wplaty na hotelik? nawet drobne? na te chwile mamy 200 zł od Ani B za co najsredeczniej w swiecie dziekujemy!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Kamila_s Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 podajcie mi numer konta...daj mi swoj prywatny Quote
Kamila_s Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 ja moge tez zdeklarowac 10zl miesiecznie tez na hotelik Quote
j3nny Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 tez poprosze o prywatne konto moge tez na chwile obecna zadeklarowac 50zl / mies. za hotelik, jak nie znajdzie sie DT Quote
Lulka Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 bardzo serdecznie dziekujemy, takie miesieczne deklaracje sa dla nas bardzo wazne:loveu: dzieki, dzieki, dzieki i prosimy o jeszcze:oops: Quote
Julie Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 poproszę na pw o numer konta to też wyślę pieniądze jakieś Quote
Grinia Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Dziwne ze on wogole zyje, po miesiacu gadania! Bardzo szybka pomoc!:angryy: MOZE WRESZCIE NAPISZECIE NA WATKU JAKIS NR KONTA,CZY BEDZIECIE PLAKAC DALEJ ZE NIE MA PIENIEDZY??? 2 tygodnie temu pytalam o adres,gdzie jest pies i adres lecznicy gdzie go zawiezc,odpowiedzi nie dostalam. Jeszcze wczesniej proponowalam pomoc finansowa - konta nadal nie ma. Po co zalozyliscie ten watek? Jak liudzie moga pomagac jesli nie ma kontaktow?! Quote
Recommended Posts