Lulka Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 zofia&sasza napisał(a):Mogę tam być jutro ok. 17.30. Co Wy na to? Jest gdzieś adres tej lecznicy, bo - sorry wielkie - nie mam czasu szukać. Teoretycznie bowiem jestem w pracy. wielkie dzieki zofia&sasza za odwiedzinki u Slodziaka, spacerek i fotki :loveu::loveu::loveu: Quote
Izabella Hossa Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 zofia&sasza dziękuje :loveu: Quote
Zofia.Sasza Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 A nie ma za co. To czysta przyjemność poznać takiego eleganckiego kawalera ;) On jest przeuroczy! I naprawdę dobrze sobie radzi na tych trzech łapkach. Tylko że - niedobry - próbuje drapać bliznę. Fotki wrzucę jak tylko się z robotą ogarnę... Quote
j3nny Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 trzeba mu pana, coby go wychowal Slodziak pokazuj sie na 1 Quote
Zofia.Sasza Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Kto widział psa o mandarynkowych oczach? A taki jestem ciekawy świata... Wzrost? W sam raz do kolan A tak będę wyglądał jak mi wygolone porośnie: I uśmiech dla wszystkich cioteczek! Quote
Zofia.Sasza Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 A tu mnie leczą Po spacerku pić się chce! Nie jestem smutny, tylko czujny. Idzie inny pies, trzeba pilnować pani! Prawy profil: I lewy profil: Słodziak ma jeszcze jedną zaletę. Jest czterooki (chodzi o te plamki nad oczami). A każdy przecież wie, że czterooki pies najlepszy do obrony przed wampirami! Naprawdę. Kto nie wierzy, odsyłam do lektury Stephena Kinga. Quote
Izabella Hossa Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Piękne zdjęcia a, on kochany. Quote
j3nny Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 zofia&sasza napisał(a): Słodziak ma jeszcze jedną zaletę. Jest czterooki (chodzi o te plamki nad oczami). A każdy przecież wie, że czterooki pies najlepszy do obrony przed wampirami! Naprawdę. Kto nie wierzy, odsyłam do lektury Stephena Kinga. ja czytałam, potwierdzam:) piesek Doc z reflektorami:) Quote
j3nny Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 a uśmiech cudowny, lewy profil jeszcze lepszy:) piękny psiak Quote
Julie Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 piękny i dzielny piesek ;) oby było już tylko lepiej Quote
Kamila_s Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 no dla takiej slicznosci musimy domek znalezc:shake:;) Quote
j3nny Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 mam wrazenie ze posty mi wcina:( przeciez juz cie dzis odwiedzalam maly, a nie ma sladu Quote
Lulka Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Zdjęcia są przepiekne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo serdecznie dziękujemy:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Lulka Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 ok, teraz rozliczenie Slodziaczka - Iza wklej prosze do 1 postu na AFN wpłynęla na Slodziaka (mamy tam wspolna skarpete z nasza druga podopieczna Miska) - 532zł dziekujemy :loveu::loveu::loveu:- jest to kwota po odliczeniu prowizji AFN. na moje konto wplynelo: Kasia B 50 zł Kamila S 28 zł zachary 150 zł Selenga bazarek 60 zł do Izy Ania B 200 zł z cegiełek allegro pojdzie na AFN 25 zł suma wpłat: 1045 zł wypłyneło: hotelik 19.08 - 24.08 50 zł operacje, pobyt 10 dni, odkleszczenie 330 zł hotelik za miesiąc od wczoraj czyli 26.08 300 zł 1045 - 680 = 365zł zeby wyplacic z AFN potrzebujemy faktur, jesli ktos kupuje karme lub inne rzeczy bardzo prosimy o fakture na AFN i dajcie nam znac ;) hotel kosztuje 300zł - ze znizka bo mamy tam 2 psy. Plus do tego karma. jeszcze raz bardzo dzieujemy wszystkim za pomoc i baaaardzo prosimy o szukanie malemu domku, ale musi byc to domek wyjatkowy, bo psiak jest wyjatkowy, byl maskotka lecznicy, wszyscy ktorzy staja na jego drodze od razu sie zakochuja :loveu: Quote
Kamila_s Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Lulka,a sa cegielki na Slodziaka??cos mi tak mignelo..:roll: jezeli tak,to blagam o link do cegielek!!! Szukamy dlaje domku..ja jade na wakacje teraz,ale w polowie wrzesnia,wplace troszke wiecej do Slodziakowej skarpetki:-) Pozdrawiam tego pieknego malca i caly czas trzymam kciuki!!!! Quote
Zofia.Sasza Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Ja płacę 5 dych miesięcznie do skutku na konto Lulki. Pierwsza wpłata w piątek pójdzie. Sorki, ale więcej nie mogę - jak coś wydłubię, to dorzucę, ale wątpię:shake: Quote
j3nny Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 ja tez zgodnie z deklaracja 50zl miesiecznie az psiak znajdzie dom a jezeli sa cegielki, to tez poprosze o namiar!! Quote
Lulka Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 kochani 5 dych miesiecznie to ogromna ogromna pomoc!!!!!! dziekujemy Wam z calego serducha!!!!!! :loveu::loveu::loveu: tu link do cegielek, nastepne zrobie mu juz z nowymi fotkami ;) http://www.allegro.pl/item425316955_gnije_mi_lapka_pomoz_mi_prosze.html zrobilam plakacik do wywieszenia w lecznicy ale nie wiem jak tu go wstawic, jest w wordzie umie ktos takie sztuki??? wczoraj byla Pani w lecznicy i byla z malym na dluuugim spacerku, cala lecznica pracowala nad pania czy by psiaka nie wziela ale pani dopiero co starcila swoja sunie i nie ma jeszcze sily na nowego. Ale i tak kciuki mozna trzymac moze jeszcze zmieknie ;) Quote
Kamila_s Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Lulka cudownie z tymi cegielkami!!! Ja Ci zaraz je tak rozreklamuje,ze pojda w mig!!!!:evil_lol: Quote
Kamila_s Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Lulka cudownie z tymi cegielkami!!! Ja Ci zaraz je tak rozreklamuje,ze pojda w mig!!!!:evil_lol: Quote
j3nny Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 baaaaaaaaaaaardzo obiecujaco wyglada historia z ta pania, ktora wziela slodziaka na spacerek Quote
Kamila_s Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 dziewczny kibicujace Slodziakowi..wklejajcie wszedzie cegielki na niego...;) na swoich profilach..postach;) Quote
Recommended Posts