Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 355
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zofia&sasza napisał(a):
Mogę tam być jutro ok. 17.30. Co Wy na to? Jest gdzieś adres tej lecznicy, bo - sorry wielkie - nie mam czasu szukać. Teoretycznie bowiem jestem w pracy.

wielkie dzieki zofia&sasza za odwiedzinki u Slodziaka, spacerek i fotki :loveu::loveu::loveu:

Posted

A nie ma za co. To czysta przyjemność poznać takiego eleganckiego kawalera ;) On jest przeuroczy! I naprawdę dobrze sobie radzi na tych trzech łapkach. Tylko że - niedobry - próbuje drapać bliznę. Fotki wrzucę jak tylko się z robotą ogarnę...

Posted

A tu mnie leczą

Po spacerku pić się chce!

Nie jestem smutny, tylko czujny. Idzie inny pies, trzeba pilnować pani!

Prawy profil:

I lewy profil:

Słodziak ma jeszcze jedną zaletę. Jest czterooki (chodzi o te plamki nad oczami). A każdy przecież wie, że czterooki pies najlepszy do obrony przed wampirami! Naprawdę. Kto nie wierzy, odsyłam do lektury Stephena Kinga.

Posted

zofia&sasza napisał(a):

Słodziak ma jeszcze jedną zaletę. Jest czterooki (chodzi o te plamki nad oczami). A każdy przecież wie, że czterooki pies najlepszy do obrony przed wampirami! Naprawdę. Kto nie wierzy, odsyłam do lektury Stephena Kinga.

ja czytałam, potwierdzam:) piesek Doc z reflektorami:)

Posted

ok, teraz rozliczenie Slodziaczka - Iza wklej prosze do 1 postu

na AFN wpłynęla na Slodziaka (mamy tam wspolna skarpete z nasza druga podopieczna Miska) - 532zł dziekujemy :loveu::loveu::loveu:- jest to kwota po odliczeniu prowizji AFN.

na moje konto wplynelo:
Kasia B 50 zł
Kamila S 28 zł
zachary 150 zł
Selenga bazarek 60 zł

do Izy
Ania B 200 zł

z cegiełek allegro pojdzie na AFN 25 zł

suma wpłat: 1045 zł

wypłyneło:

hotelik 19.08 - 24.08 50 zł
operacje, pobyt 10 dni, odkleszczenie 330 zł
hotelik za miesiąc od wczoraj czyli 26.08 300 zł

1045 - 680 = 365zł

zeby wyplacic z AFN potrzebujemy faktur, jesli ktos kupuje karme lub inne rzeczy bardzo prosimy o fakture na AFN i dajcie nam znac ;)

hotel kosztuje 300zł - ze znizka bo mamy tam 2 psy. Plus do tego karma.

jeszcze raz bardzo dzieujemy wszystkim za pomoc i baaaardzo prosimy o szukanie malemu domku, ale musi byc to domek wyjatkowy, bo psiak jest wyjatkowy, byl maskotka lecznicy, wszyscy ktorzy staja na jego drodze od razu sie zakochuja :loveu:

Posted

Lulka,a sa cegielki na Slodziaka??cos mi tak mignelo..:roll:
jezeli tak,to blagam o link do cegielek!!!

Szukamy dlaje domku..ja jade na wakacje teraz,ale w polowie wrzesnia,wplace troszke wiecej do Slodziakowej skarpetki:-)
Pozdrawiam tego pieknego malca i caly czas trzymam kciuki!!!!

Posted

kochani 5 dych miesiecznie to ogromna ogromna pomoc!!!!!! dziekujemy Wam z calego serducha!!!!!! :loveu::loveu::loveu:

tu link do cegielek, nastepne zrobie mu juz z nowymi fotkami ;)
http://www.allegro.pl/item425316955_gnije_mi_lapka_pomoz_mi_prosze.html

zrobilam plakacik do wywieszenia w lecznicy ale nie wiem jak tu go wstawic, jest w wordzie
umie ktos takie sztuki???

wczoraj byla Pani w lecznicy i byla z malym na dluuugim spacerku, cala lecznica pracowala nad pania czy by psiaka nie wziela ale pani dopiero co starcila swoja sunie i nie ma jeszcze sily na nowego. Ale i tak kciuki mozna trzymac moze jeszcze zmieknie ;)