Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 10 months later...
Posted

SUPER POMYSŁ!!!

Podziwiam Was "kobietki" za kawał dobrej roboty i wiem ile trzeba spędzić czasu przed komputerem aby zgromadzić tyle informacji:happy1:
A wszystko to dla dobra naszych akitek.

Posted

Wielki szacunek dla twórców !
Fantastyczna sprawa.Spędziłem wczoraj cały wieczór i pół nocy na lekturze
"Monografii Akit".Gratulacje za pomysł i jestem pełen podziwu za
niewyobrażalny wkład pracy włożony w to DZIEŁO !!
Jeszcze raz Brawka :klacz:
pozdro.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='*aneta*']SUPER POMYSŁ!!!

Podziwiam Was "kobietki" za kawał dobrej roboty i wiem ile trzeba spędzić czasu przed komputerem aby zgromadzić tyle informacji:happy1:
A wszystko to dla dobra naszych akitek.

[quote name='kira']Wielki szacunek dla twórców !
Fantastyczna sprawa.Spędziłem wczoraj cały wieczór i pół nocy na lekturze
"Monografii Akit".Gratulacje za pomysł i jestem pełen podziwu za
niewyobrażalny wkład pracy włożony w to DZIEŁO !!
Jeszcze raz Brawka :klacz:
pozdro.

Cieszę się, że pomysł trafił w gusta :lol:
W imieniu nas obu tworzących dzięki wielgaśne za miłe słowa i poparcie. :lol::lol::lol:

Na razie w bazie są obie akitki urodzone i sprowadzone do Polski do 2000 roku włącznie (+ kilka z późniejszych lat). A to nawet może nie jest połowa. :-o:cool3: Uzupełniam dane chronologiczne, więc zanim wszystko będzie w bazie to trochę to potrwa. A na dodatek przez dwa tygodnie byłam odcięta od internetu :angryy:, więc było zero aktualizacji :shake:

[quote name='Veene2'] A czy jest szansa, zeby zobaczyc linki do uznanych hodowli zagranicznych? (czyli innymi slowy fabryk championow) ;-)

To jak na razie ewentualna "pieśń przyszłości" :p nie wszystko na raz :p - powoli dojdziemy i do tego. Priorytetem jest umieszczenie wszystkich polskich akit a potem w wolnych chwilach można "pocudować" ;)

Jeśli ktoś ma ochotę dodać coś do bazy - jakieś informacje, zdjęcia to śmiało piszcie na maila bazowego, wszelka pomoc mile widziana. :cool3::lol:

No dobra, a teraz idę nadrabiać zaległości ;):lol:

Pzdr

• 3 years later...