Buldog Posted July 22, 2004 Posted July 22, 2004 No nie gadaj, że masz psa, który lubi być odkurzany... :o Foty poproszę!!! ja mam. nie powiem, ze biega za odkurzaczem, zeby "jego tez", bo tez nie przepada za halasem, ale nie ucieka, kiedy go poodkurzasz - a po chwili zaczyna sie tym delektowac ;) tylko, ze to bylo offtopik. na temat: nie szczeka prawie wcale - ma pare nielubianych psow, na widok ktorych zaczyna gulgotac, czasem szczeknie, ale poza tym cisza. Quote
zaba14 Posted July 22, 2004 Posted July 22, 2004 Na dzwonek do dzwi później nie ma sytuacji aby szczekał na kogoś :roll: Quote
tufi Posted July 22, 2004 Posted July 22, 2004 Beri tez lubi byc odkurzana 8) i suszona suszarka :D Ostatnio szczeknela na malarzy, ktorzy maluja klatke schodowa Quote
Leni Posted July 23, 2004 Posted July 23, 2004 Dag! Jak wrócę do domu to wrzucę fotkę :D Tufi, nasz Pączek również po kąpieli jest suszony suszarką, wręcz się tego domaga :wink: Quote
Patka Posted July 23, 2004 Posted July 23, 2004 Lili pierwszy raz zrobiła hau jak miała 1.5 roku robi to do teraz bardzo rzadko.oczywiście fuka na odkurzacz i jak się tłuką na poważnie z panem. czasem jak wieczorem ma lżejszy sen to na złodzieji :D na klatce schodowej. a jak prosimy o głos to najczęciej 5 razy otworzy bezgłośnie pysk i może za 6 zrobi mocne jednorazowe - żeby się nie męczyć hau! ale zrobiła nam na gwiazdke prezent i zaszczekała na obcego na górkach- ostrzegła nas! na spacerze byliśmy z niej dumni! Quote
sylwiaskalska Posted July 23, 2004 Posted July 23, 2004 Mój szczeka jak ktoś kręci się po klatce schodowej najcześciej gdy jest już ciemno, wtedy moge zawału serca dostać, ja tu smacznie śpie a ten wyskakuje ze swoim barytonem :lol: . Na ludzi prawie nigdy nie szczeka , na psy też wogóle nawet jak psy szczekają na niego ten nic pełna ignoracja . Szczeka na dzwonek do drzwi i na domofon. Czyli dobrze pilnuje domku :) Quote
Recommended Posts