Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
No nie gadaj, że masz psa, który lubi być odkurzany... :o

Foty poproszę!!!

ja mam.

nie powiem, ze biega za odkurzaczem, zeby "jego tez", bo tez nie przepada za halasem, ale nie ucieka, kiedy go poodkurzasz - a po chwili zaczyna sie tym delektowac ;)

tylko, ze to bylo offtopik.

na temat: nie szczeka prawie wcale - ma pare nielubianych psow, na widok ktorych zaczyna gulgotac, czasem szczeknie, ale poza tym cisza.

Posted

Dag!

Jak wrócę do domu to wrzucę fotkę :D

Tufi, nasz Pączek również po kąpieli jest suszony suszarką, wręcz się tego domaga :wink:

Posted

Lili pierwszy raz zrobiła hau jak miała 1.5 roku robi to do teraz bardzo rzadko.oczywiście fuka na odkurzacz i jak się tłuką na poważnie z panem. czasem jak wieczorem ma lżejszy sen to na złodzieji :D na klatce schodowej. a jak prosimy o głos to najczęciej 5 razy otworzy bezgłośnie pysk i może za 6 zrobi mocne jednorazowe - żeby się nie męczyć hau!

ale zrobiła nam na gwiazdke prezent i zaszczekała na obcego na górkach- ostrzegła nas! na spacerze byliśmy z niej dumni!

Posted

Mój szczeka jak ktoś kręci się po klatce schodowej najcześciej gdy jest już ciemno, wtedy moge zawału serca dostać, ja tu smacznie śpie a ten wyskakuje ze swoim barytonem :lol: . Na ludzi prawie nigdy nie szczeka , na psy też wogóle nawet jak psy szczekają na niego ten nic pełna ignoracja . Szczeka na dzwonek do drzwi i na domofon.

Czyli dobrze pilnuje domku :)