Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo piękna suczka Xolo mieszka w Warszawie.
Smiało może stawać w konkury z suczkami Jennifer ( widziałam je ).
Widzieć Xolo na zdjęciach to nie to samo co w rzeczywistości - pełne wdzięku i egzotycznej urody.

Posted

Czyli mówimy o Fridzie (Fiśka) Ani W. Wiem, że jedzie do Tulln. Jennifer ma zgłoszone 4 xolo, Ania o tym wie. Jesteśmy w stałym kontakcie: Ania - ja - Jennifer.
Pzdr.

Posted

Wiem,że Jennifer ma zgłoszone 3 xola i 1 basenji.
Ale Frida to dla niej duuuuuuża konkurencja.
Znasz Fridę i suczki Jennifer ( ach te linie grzbietu i odstawiane łokcie)
-jesteś innego zdania ?

Posted

Tak. Frida zawsze będzie konkurencją dla J. Ale najpierw musi troche poćwiczyć wystawianie się. Jak będzie miała dobry dzień - OK. Jak coś jej się nie spodoba - ?
Pzdr.

• 2 weeks later...
Posted

Emocje wystawowe już poza nami -Frida była druga z res.CACIB, ringowała bardzo ładnie ale położyła uszy, które nawiasem mówiąc ma piękne.
Wśród hodowców z całego świata zrobiła prawdziwą furorę , orzekli, że jest niekwestionowaną gwiazdą i wygląda zjawiskowo ! A karierę dopiero rozpoczyna w wielkim stylu i wszystko przed nią.
Nie zachwycajmy się tylko Xolami z zagranicy bo zagranica zachwyciła się Fridą. Mamy w Polsce piękna suczkę Xolo i od wystawy w Tulln wie o tym cały świat.
Bravo Frida !!! :buzi:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='abraxas']Bardzo dziękuję wszystkim za gratulacje w imieniu swoim i Fridy.
Witaj Abraxas - dopiero teraz mam sprawny komp. i dlatego tak późno odzywam sie. Obecnie liczę, że nie bedzie już tak długich przerw w naszym "postowym" kontakcie.
Jeszcze raz uściski dla Fridy!!!
Pzdr.

• 3 years later...