Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='maga18']nowe xolo przyleciało do Polski :laola:
(wiecej na grzywaczach ;) )
A dlaczego nie tutaj?!
Maga18 - poproś "tego kogoś" coby dał znać na właściwym topiku, dobrze? Xolaczki są nasze, "piątkowe" i dlatego powinny być tutaj, a nie łazikowć na "ozdóbkach", OK?;)
A tak wogóle to bardzo się cieszę z tego powodu i czekamy na bliższe dane maluszka!:lol:
Pzdr.

Posted

ok powiem :)
ale ze ta osóbka ma tez grzywacze to dlatego xolo jest nasz - IX - dziewiątkowy :lol:

na marginesie jest boooooooooooooooooooooska!! :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Oj, chyba rozerwiemy tego xolaczka na 2 połowy: jedna pójdzie na "V", a druga na "IX"!
Jakie imię, rozmiar itp...- napiszcie!
Maga18 - nie trzymaj nas, proszę, w takiej niecierpliwości! My też chcemy nasycić się golaskami!!!! Please!!!

Posted

Zapewniam ,ze wlascicielka slodkiej Miroku - po domowemu Mirki na pewno zagosci u Was...Na razie ja przedstawilam jej posagowe cudo ,bo wlascicielka nocowala u znajomych po wystawie w Rzeszowie i dopiero dzis wraca do domu.Niemniej umile wam chwile oczekiwania jeszcze jednym zdjeciem ;) .
Mirusia na BoG:

Posted

Przykro mi....ale nie mam pojecia....:shake:
Jak tylko sie pojawi to ja skieruje do tego topicu ,niech sie sama pochwali swoja pieknoscia,bo mi juz jest glupio troszke.....:oops:
Niemniej jednak stwierdzam ,ze Mirka tak mnie oczarowala,ze nie moge sie opanowac.
Na pewno sunia bedzie wystawiona w Katowicach.