abraxas Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 mam xolo chętnie podzilę się inf o tej rasie jest to pies należący do ras pierwottnych Quote
maga18 Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 abraxas napisał(a):mam xolo chętnie podzilę się inf o tej rasie jest to pies należący do ras pierwottnych rewelacja!!! z nieba nam spadłas :lol: zdjecia jakies wklej!!! :) Quote
abraxas Posted April 20, 2005 Author Posted April 20, 2005 mam chińskiego grzywacza,wilczarza i xolo nie wkleję bo nie umiem zobacz strone http://www.karadhras.republika.pl/-przyjaciele Quote
maga18 Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 boski jest!!! kupie sobie w przyszlosci xolaka :P Quote
Marta.. Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Ale bidulką musi być zimno zimą :lol: :P :wink: Quote
DOMINIKA Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Zdecydowanie jestem fanka STANDARDOWYCH :D Quote
HUARES Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 [quote name='abraxas']mam chińskiego grzywacza,wilczarza i xolo nie wkleję bo nie umiem zobacz strone http://www.karadhras.republika.pl/-przyjaciele Witam mnie też od dawna podobają sie te nagusy :) , kiedyś pod wystawąw Krakowie widziałam aż dwa. abraxas napisz coś proszę o charakterze tych psów jeżeli możesz. pozdr :fadein: Quote
abraxas Posted April 28, 2005 Author Posted April 28, 2005 nie wiem jakie są xola mam doświadczenie narazie z jedną, moja FRIDA jest cudowna ,ma bardzo dużo wdzięku, lubi gości , wdzięczy się do nich i żada pieszczot , ale robi to delikatnie wszyscy od razu zakochują się w niej ,jest bardzo posłuszna na spacerach , xola podobnie jak grzywacze bardzo przywiązują się do swoich właścicieli ,uważam że łysole są bardzo mądre ,podaję link do xol z anglii www.mexican-hairlees.co.uk Quote
HUARES Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 Dzięki za odp. :D Podana strona się nie wyświetla :( pozdrawiam Quote
abraxas Posted April 29, 2005 Author Posted April 29, 2005 Huares, skorzystaj z wyszukiwarki google Quote
Recommended Posts