Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Siedzę i wyję:placz::placz::placz: ja wezmę chyba stareńkiego jamnika z Wroclwaia bo tam zabija sie starsze psy - suczki nie mogę bo moja H=Jaamniczka nie dałaby jej żyć!!!:placz::placz::placz::placz:Przecież ja zagryzą:placz::placz::placz::placz:

• Replies 621
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kasia14 napisał(a):
Agnieszka, a z którymi psami ona teraz jest?

nie mogła zostać już w szpitaliku... tam przynajmniej była bezpieczna...:shake: Czy są w nim jakieś nowe psy czy poprostu ja przeniesli?:placz: Przecież ona nie przeżyje w boksie ogólnym!:shake:

ehh daj spokój szkoda gadać już ... :shake:
została przeniesiona "po prostu" zeby opróznic boksy.
Jest w boksie nr 11 razem z foksterierką, Sunią (od Rambo), Rambo, Tolkiem i jeszcze jakies dwie suczki tam są...

idzie sie załamać... :placz:

trzeba ją zabrać !

Posted

modliszka84 napisał(a):
ehh daj spokój szkoda gadać już ... :shake:
została przeniesiona "po prostu" zeby opróznic boksy.
Jest w boksie nr 11 razem z foksterierką, Sunią (od Rambo), Rambo, Tolkiem i jeszcze jakies dwie suczki tam są...

idzie sie załamać... :placz:

trzeba ją zabrać !

zartujesz:-o to prawie wszystkie ze szpitalika przeniesione:shake: i co, teraz boksy puste sa...?:roll:

Posted

Wysłałam maila do pani co bardzo chętna jest na naszego jamnika ze schroniska. On musi czekać do sierpnia na kastrację.
Nie wiem czy to coś da, bo nasz jamnik to chudziutki i młodziutki chłopczyk, ale... Zobaczymy

Posted

[quote name='ocelot']Wysłałam maila do pani co bardzo chętna jest na naszego jamnika ze schroniska. On musi czekać do sierpnia na kastrację.
Nie wiem czy to coś da, bo nasz jamnik to chudziutki i młodziutki chłopczyk, ale... Zobaczymy
Oby się udało ;) Miejmy taką nadzieję ! Nigdy nic nie wiadomo ...
Dostałam link na gg od deer - dzisiaj go dopiero odebrałam. Ale ja to już wcale nie mogę pomóc :placz: Szkoda ...:-(
Ta jamniczka wcale nie jest stara ! Weterynarz stwierdziłby jej wiek w przybliżeniu ... Ona jest przekarmiona ... Ktoś ją karmił bez umiaru :mad:

Posted

podnosze bo pilne

u mnie tez wojna o ta sunie jest
jak wezme urlop na czas pobytu suni w domu to moge ja wziac.....buuuuu

a do tego okociła mi sie bezpańska kotka na terenie i mam teraz 6 kotów w potrzebie - co ja mam zrobic?

Posted

Nie wyszło:shake:
Pani na jesieni odeszła jamniczka i jak napisała przy wieku naszej grubci musiałaby się liczyć z tym, że niedługo przeżywałaby to samo:shake: Moze to tylko wymówka, a może i prawda...

Posted

Ogromna szkoda... :-(

Do góry malutka Tuleczko (?)

Może być? Tula, Tulka.... Blisko kuli a jednak...
Przecież suńka nie powinna być tylko grubą jamniczką.

Posted

ocelot napisał(a):
Tula to piękna dziewczynka, po diecie domki się będą o nią biły

Prześliczna jest. Przez ten cholerny pad dogo nie zrobiłam jej allegra, zrobię dzisiaj wieczorem

Posted

Isadora7 napisał(a):
Prześliczna jest. Przez ten cholerny pad dogo nie zrobiłam jej allegra, zrobię dzisiaj wieczorem

No myąśałam że tylko u mnie znowu dogo nie działało.

Jamnisia w górę po domeczek!!!!