Talcott Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Siedzę i wyję:placz::placz::placz: ja wezmę chyba stareńkiego jamnika z Wroclwaia bo tam zabija sie starsze psy - suczki nie mogę bo moja H=Jaamniczka nie dałaby jej żyć!!!:placz::placz::placz::placz:Przecież ja zagryzą:placz::placz::placz::placz: Quote
Talcott Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Ja tez nie mogę więcej!!! Bo to sunia!!!!:placz::placz:A przecież:placz::placz: wiem, że po kilku miesiącach to byłby piękny pies!!!!!:placz: Quote
modliszka84 Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 kasia14 napisał(a):Agnieszka, a z którymi psami ona teraz jest? nie mogła zostać już w szpitaliku... tam przynajmniej była bezpieczna...:shake: Czy są w nim jakieś nowe psy czy poprostu ja przeniesli?:placz: Przecież ona nie przeżyje w boksie ogólnym!:shake: ehh daj spokój szkoda gadać już ... :shake: została przeniesiona "po prostu" zeby opróznic boksy. Jest w boksie nr 11 razem z foksterierką, Sunią (od Rambo), Rambo, Tolkiem i jeszcze jakies dwie suczki tam są... idzie sie załamać... :placz: trzeba ją zabrać ! Quote
Talcott Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 To tak piękna Suńka i niestara Buuuuuu:placz::placz::placz::placz: Quote
kasia14 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 modliszka84 napisał(a):ehh daj spokój szkoda gadać już ... :shake: została przeniesiona "po prostu" zeby opróznic boksy. Jest w boksie nr 11 razem z foksterierką, Sunią (od Rambo), Rambo, Tolkiem i jeszcze jakies dwie suczki tam są... idzie sie załamać... :placz: trzeba ją zabrać ! zartujesz:-o to prawie wszystkie ze szpitalika przeniesione:shake: i co, teraz boksy puste sa...?:roll: Quote
ocelot Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Wysłałam maila do pani co bardzo chętna jest na naszego jamnika ze schroniska. On musi czekać do sierpnia na kastrację. Nie wiem czy to coś da, bo nasz jamnik to chudziutki i młodziutki chłopczyk, ale... Zobaczymy Quote
halgre Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='ocelot']Wysłałam maila do pani co bardzo chętna jest na naszego jamnika ze schroniska. On musi czekać do sierpnia na kastrację. Nie wiem czy to coś da, bo nasz jamnik to chudziutki i młodziutki chłopczyk, ale... Zobaczymy Oby się udało ;) Miejmy taką nadzieję ! Nigdy nic nie wiadomo ... Dostałam link na gg od deer - dzisiaj go dopiero odebrałam. Ale ja to już wcale nie mogę pomóc :placz: Szkoda ...:-( Ta jamniczka wcale nie jest stara ! Weterynarz stwierdziłby jej wiek w przybliżeniu ... Ona jest przekarmiona ... Ktoś ją karmił bez umiaru :mad: Quote
Madzik77 Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 podnosze bo pilne u mnie tez wojna o ta sunie jest jak wezme urlop na czas pobytu suni w domu to moge ja wziac.....buuuuu a do tego okociła mi sie bezpańska kotka na terenie i mam teraz 6 kotów w potrzebie - co ja mam zrobic? Quote
ocelot Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Nie wyszło:shake: Pani na jesieni odeszła jamniczka i jak napisała przy wieku naszej grubci musiałaby się liczyć z tym, że niedługo przeżywałaby to samo:shake: Moze to tylko wymówka, a może i prawda... Quote
teapot Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Ogromna szkoda... :-( Do góry malutka Tuleczko (?) Może być? Tula, Tulka.... Blisko kuli a jednak... Przecież suńka nie powinna być tylko grubą jamniczką. Quote
ocelot Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Tula to piękna dziewczynka, po diecie domki się będą o nią biły Quote
Isadora7 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 ocelot napisał(a):Tula to piękna dziewczynka, po diecie domki się będą o nią biły Prześliczna jest. Przez ten cholerny pad dogo nie zrobiłam jej allegra, zrobię dzisiaj wieczorem Quote
Madzik77 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Mysle ze ona ma sporo mniej lat tylko zapasiona i kamień na zebach od tego jedzenia! Zobaczcie ani jednego siwego wloska na mordce... Quote
danka1234 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Isadora7 napisał(a):Prześliczna jest. Przez ten cholerny pad dogo nie zrobiłam jej allegra, zrobię dzisiaj wieczorem No myąśałam że tylko u mnie znowu dogo nie działało. Jamnisia w górę po domeczek!!!! Quote
Ola164 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Mi też nie działało... Ech.. Malutka skacz po dom! Quote
Kar0la Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Wczoraj była potworna burza. Ciekawe jak Tula ją przeżyła... Quote
Talcott Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Nikomu chyba nie działało!!! A psina Czeka!!!!:placz::placz::placz::placz: Quote
malagos Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Czy naprawdę w duzej grupie dogomaniaków nikt jej nie moze zabrać do domu? tymczasowo? Aż sie wierzyć nie chce.... :shake: Quote
Talcott Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Ja własnie mam wojnę w domu o taką stara bidę i też nie mogę tego przeforsowaćBuuuuu:placz::placz::placz::placz: Quote
malagos Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 nie Ty jedna, KarOla, ja.... buuuuu .... :placz: Quote
modliszka84 Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Nikt nie moze pomóc????? A ona tam biedna, sama... W ogłoszeniach jak mozecie to podawajcie wiek ok 7-8 lat, wiecej nie ma raczej... Quote
Talcott Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Pewnie ,że nie ma i jest taka bezradna Buuuuu:placz::placz::placz::placz: Quote
Recommended Posts