Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A w domku też miło fotować psa. :p korcą mnie zdjęcia z bliska,ale trzeba pokombinować z całym psem.

jak ugryźć ten aport...?

Pańsiu, nie dam rady...

Po dłuuuuuugim spacerze:

Posted

Hej :hand:

Wesoły i zabawny jest Soker :lol: I faktycznie, podobny do szwajcara.
Po pierwszych fotach myslałam ze jest niski i tu się myliłam :errrr:

• 3 months later...
  • 2 years later...
Posted

...a może by odświeżyć galeryję po latach (a był to okres burzliwych przemian :) )...? Moze kto zajrzy... Niech to będzie głównie propaganda psich sportów z kundlastymi! A co! ;) Pewnie będę miała więcej zdjęć agilitowych, ale inne (tez "cywilne") też się pewnie znajdą.

Skaczemy...

Obi ćwiczymy...

Gryziemy...

Tropimy...

Posted

Oj, pięknym to bym go nie nazwała ;) Łyse szkaradzieństwo... :loveu: (Ostatnio mój brat stwierdził, ze przypomina jaszczurkę..., stąd pseudo Gad)
Sami zobaczcie...

Posted

Świetnie ze pracujecie z psem, nic tak nie łączy z przewodnikiem;] Ja też jak bede miała wiecej czasu to sie moim młodym przejdę na agility i marzy mi sie obrona z moim knypkiem- ma predyspozycje haahahhaha
Fajny pies!

Posted

Praca z psem uzależnia! :)

Na obrone zapraszamy do nasz na plac (na RKS Okęcie)! Pozorant do dyspozycji! :)
A na czym polegają predyspozycje Witka? Taki łupowy?

PS. Agility też mamy. Działamy razem z klubem Sirius The Doggie Star.

Posted

[quote name='yamayka']Praca z psem uzależnia! :)

Na obrone zapraszamy do nasz na plac (na RKS Okęcie)! Pozorant do dyspozycji! :)
A na czym polegają predyspozycje Witka? Taki łupowy?

PS. Agility też mamy. Działamy razem z klubem Sirius The Doggie Star.[/QUOTE]

O jak fajnie;] tak łupowy też jest.
Potrafi na komendę rzucić sie na np na zabawkę i na komendę puścić, bardzo go to bawi;] Ogólnie jest chętny do współpracy i ma motorek w dupce;]
Skakać przez przeszkody też lubi;] Próbowaliśmy mu robić prowizoryczne przeszkody z czego sie tylko da i radził sobie całkiem nieźle, jest dość karny jak na swój wiek , niestety czasem ma problem z dużymi psami - boi sie ich ale w 99% jest odwoływalny ;]
Zainteresowałaś mnie tym pozorantem;p hehe Możemy sie jakoś zgadać co i jak?
Czy takie małe 4 kg psy chodzą na IPO? Jak nie to mój bedzie pierwszy;p To jest mały pies o duszy dużego;], ( wychowywany z amstaffem)

Posted

Marta1990 - nie musisz kłamać ;) :evil_lol:

Joann - jeśli chcesz wpaść na trening to pogadamy na priv.
IPO jako takie składa się z trzech konkurencji (obrona, posłuszeństwo, tropienie) i na poziomie egzaminu-zawodów nie sprosta wyzwaniom każdy pies. Ale to raczej kwestia cech psychicznych, nie wielkości psa. Natomiast poczatków pracy na pozorancie moze próbowac każdy pies, który jest na tyle łupowy, że będzie bawił się gryzakiem z obcym facetem. Prawidłowo prowadzone "zabawy" tego rodzaju to dla psa frajda i szansa na poprawę pewności siebie.

Posted

Żeby nie było, że się specjalizujemy w obronie...
Bawimy się głównie w obi.

Socjalizacja...

Równaj (wciąż wyprzedza cholernik...)

Nakręcamy na aporcik...

Piłeczka...

• 1 month later...
Posted

Odświeżę na szybko wątek mojego gada (przeniesiony na Foto blogi), wrzucając fotkę z nieco poprawionego chodzenia. Może kogos zainteresuje...? Inne zdjęcia czekają.