Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Weronia']Łapek siedzi sobie z suczką (bardzo podobną do niego) i obszczekuje pieski :)
[quote name='Weronia']u nas nie zdarzają się przypadki, że piesek siedzi z sunia.. i ani jedno nie ciachnięte.
Więc bez obaw:)

to ja chyba nie rozumiem... :hmmmm: :eviltong:

Posted

Neczka napisał(a):
to ja chyba nie rozumiem... :hmmmm: :eviltong:

Neczynko... w przytulisku nie zdarzają się sytuacje w których piesek siedzi z suczką i ani jedno ani drugie jest nie ciachnięte..
tzn, że jak siedzi suczka z pieskiem, to chociaż jedno musi być wykastrowane/wysterylizowane.
Czyli: nie ma tak, że suczka siędzi z psem - i ani ona nie jest wysterylizowana, ani on wykastrowany.
Jeśli Łapek mieszka z suczką, to znaczy, że albo ona jest wysterylizowana, albo on wykastrowany. Albo jedno i drugie (tak jest najczęściej).

Nie zdarzyłoby się w tym przytulisku, że niewysterylizowana suczka znajdzie się w boksie z niewykastrowanym samcem.

ufffffffff :eviltong:

już wiadomo o co chodzi?:razz:

Posted

od dwóch tygodni jest u mnie Borysek (też uratowany z Krzyczek). Został wysterylizowany dwa dni przed tym jak zabraliśmy go do domu. My i tak zdecydowlibyśmy się na zabieg jak tylko by się troszkę oswoił, ale to bardzo dobrze, że w przytulisku jest tak pilnowana sterylizacja psów. Nie każdy o tym myśli, a po co się mają bezzesu namnażać.

Posted

Neczka napisał(a):

Dlatego spytałam, które z nich jest po zabiegu, skoro siedzą razem :eviltong::eviltong:

Łapek jest już wykastrowany:razz:
a ta suczka to nie wiem..

Posted

magda222 napisał(a):
Nie chcę zapeszać ale Łapek ma jednego obserwatora na allegro.
Dogomaniacy trzymać kciuki !!!

trzymam kciuki wiec!!!!!!!!!!!!!!mocno!!!!!!!!!!!!!!!!1;);)