Iza. Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Śliczna kartka :loveu: i nawzajem ;) Ilona, wstawiłabyś jakieś zdjęcia, bo tutaj to się ostatnio tylko zyczenia świąteczne pojawiają :lol: Quote
Ilka21 Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='Iza.']Śliczna kartka :loveu: i nawzajem ;) Ilona, wstawiłabyś jakieś zdjęcia, bo tutaj to się ostatnio tylko zyczenia świąteczne pojawiają :lol: a bo mam wrazenie że tu nikt nie zagląda i wszyscy wynieśli sięna inne forum wiec zapominam tu ale wedle życzenia proszę: Quote
*anusia&ajlu* Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 hehehe te fotki juz widzialam :D napewno masz i inne;) zagladamy, zagladamy :D Quote
Iza. Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 A ja się domagam fotek Molly juz 100 lat jej nie widziałam chyba :lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 wlasnie:D ja tez chce:D no i Tofiego:loveu: Quote
Ilka21 Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 nie mam innych te były najnowsze, Molly foty były na innym forum moge je wkleić i tu, bo na razie chodzi w oleju więc nie wygląda ciekawie a i ja dobrego aparatu nie mam wiec zdjecia tylko w statyce Quote
Ilka21 Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Dzisiaj za TM odeszła nasza Saba - miała 14lat :(( (*) Quote
Recommended Posts