Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ilka21 napisał(a):
Meta nawet nie wspominaj,ze one będa nie dobre one będa najgrzeczniejszymi grzywaczami pod słońcem:diabloti::evil_lol:

taaa tak se mów, póki nie zaczęły jeszcze chodzić :evil_lol:
Ale i tak Ci zazdroszczę :loveu::eviltong:

Posted

mała Diablica już patrzy na oczka, Złośnica nie patrzy ale już chodzi:crazyeye: a mały Koleś na pytanie dlaczego jeszcze nie ma oczek otwartych pokazał mi tak:

Posted

nie, one są bardzo kochane:loveu: a mała Spryciara sprytnie wkrada sie do serduszka swoim spokojem i wogóle są cudne nawet Złośnica jak się złości a właśnie otworzyła reszta oczki:multi:

Posted

2 tygodniowe małe mapeciki.Zdjęcia słabe ale bez lampy a maluchy bardzo ruchliwe
Atrakcyjny Uwodziciel

Artystka z Natury

Absolutna Spryciara

Ambitny Koleś

Posted

Mam nowego szczeniaczka grzywacza chińskiego chyba walnęłam się przy liczeniu podczas porodu tylko nosek coś mu się nie wybarwia a grzywa jaka długa hahah

śpimy z kołami do góry

a tak kochamy się z siostrą:loveu:

Posted

Kate ten nowy spory no ale cóż wyrósł mi ale moze reproduktora zrobi :cool3:buhhaahah
no a łysolki to mówiłam od razu,ze semiki ale wszystkim bardzo sierśc porosła pp też juz jaką długą mają:loveu: a wogóle to już odrózniają człowieka jak wkladam rękę to podchodza do głaskania.Diablica zrobiła się Aniołkiem, a Spryciara stwierdziła wczoraj,ze skoro cycuś jej ucieka to go dogoni i wyszła za mamusią z kojca a co...hihihihi

Posted

My z Bodziem w Katowicach, lok1,dosk i res.Cacib

zdjecia szczeniaczków beda jak stronka moja ruszy bo serwer nam padł a nie chce mi się tak wklejać