Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ilka21 napisał(a):
za jakieś 4 tygodnie przyjedziesz i sama wymiziasz, wizyta nei zobowiązuje do niczego no chyba,ze nei chcesz;)

no to wpadłam:evil_lol::lol:
no to narazie prosze do tego czasu miziac maluszki :loveu:
maja sliczne rozowe noski:loveu:

Posted

Dziś moje prawie 7 dniowe maluszki(za ilka godz) przedstawiamy z imienia. Chciałam podziękować Asi za fotki :calusek w polika: i baaaardzo podziękować za wymyślanie imionek mamie chrzestnej Kate :kwiaty i buziak: Dziewczyny jesteście super :tul:
AUTENTYCZNA DIABLICA Innowacja

ANORMALNA ZŁOŚNICA Innowacja

Posted

Ilona, jak ten czas szybko leci!! To już tydzień??!!
Boskie malce, na sprawdę śliczne! :loveu:
Jak dla mnie pieski pp wymiatają, najnajnaj. Powiem Ci, że tego uwodziciela to bym zacałowała i jego różowy nosek :loveu:
A jak łyse wypiękniały, zwłaszcza Diablica, cukiereczek :loveu:

Posted

Dziewczyny dzięki, ja szczerze nie wiem, nie mam ulubieńca ale chłopaki też mi sie podobają bardzo. Dziweczynki łyse z dnia na dzień ładniejsze bo wloska dostają i zapraszam jak będą kumate bardziej do odwiedzin i wtedy każda swojego ulubieńca wycałuje.

Posted

Ilonka no padłam... te imiona to wymyśliłyście super :grin: ... a dzieci jeju jakie cudne z każdym dniem cudniejsze... ale i aparacik lepszy to od razu fotki ładniejsze... pstrykaj i wstawiaj całe towarzystwo :evil_lol:

Posted

Jestem pod wielkim wrażeniem. Ja chyba bym się nigdy nie zdecydowała na takie maluszki... Ale u kogoś tak cudownie popatrzeć:eviltong: Szacunek dla wszystkich hodowców:razz: Cudności:loveu: