Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jesuuuuuuuuuuuuuuuuu...sliczniaste maluchy:-o:-o:-o:-o choć przz chwilę miałam pytac jak ty je doróżniasz...to naczy które beda łyski a które nie....ale juz sama widzę :loveu::loveu:

Posted

Juz pisałam, ale napisze jeszcze raz :eviltong:

Ogromne gratulacje Ilonka dla Ciebie i Molly no i dla Bodzia, dobrze chłopak się spisał :eviltong::loveu:
Maluszki cudne :loveu: nie mogę się napatrzeć :loveu:

Posted

Dzięki. Nie ma problemu, przyjeżdzasz bierzesz i masz;):cool3:
Jak otworzą oczki to zapraszam do odwiedzin jak chcesz bo widze że jesteś z Warszawy i do mnie masz "rzut beretem"

Posted

Ilka21 napisał(a):
Dzięki. Nie ma problemu, przyjeżdzasz bierzesz i masz;):cool3:
Jak otworzą oczki to zapraszam do odwiedzin jak chcesz bo widze że jesteś z Warszawy i do mnie masz "rzut beretem"

po takiej wizycie nie mialabys zadnego grzywaczka:evil_lol::diabloti:

juz od bardzo dawna bym chciala miec ale jeszcze nie do konca chyba jestem przyszykowana na grzywka, jeszcze duuzo rzeczy musialabym sie dowiedziec, chcialabym jakies wystawy jeszcze ogarnac, chociaz czytam o nich codziennie inaczej nie usne:roll: a na dogo sie zarejestrowalam z mysla ze jak wiecej poznam osob z ta pasja pozniej bedzie lepiej jak juz bede pewna na 100%, narazie niesamowicie WAM zazdroszcze:lol:;) zobaczymy jak dlugo jeszcze, czy sie wczesniej nie zlamie po Waszych zdjeciach i opisach:eviltong:

i prosze wymiziac wszystkie pycholki:loveu:

Posted

Ress dzięki. Dupki wymiziane;)

Kate a zerknęłaś na gg?? a poza tym to mam taką jedną co po nocach spać nie może i wymysla bajkowe imionka:cool3:, znasz ją ?

Posted

Asiu jeszcze jedno musze wymyślić i przyporządkować je a imionka ci powiem jak przyjedziesz do mnie i z nowymi fotkami twojego autorstwa maluchy przedstawimy jeszcze raz;)

A osoba,która mi pomaga wymyslić to oczywiście Kate,mama chrzestna:loveu: - której baaaaardzo dziękuję:Rose:

Posted

:loveu:hihihi
odpowiednio zapłaciłas to sie imiona wymysla, nie ma nic za darmo:diabloti: to jest Polska:razz:

Ilona nie bylo mnie w domu dorwalam kompa na 10 minut:shake:

Ale juz jestem, to ciebie na gg nie ma:shake:

Posted

Dorwałam dziś Nikona siostry i teraz wiem,ze robienie fotek to przyjemność iw as zasypie nimi choć nei wszytskie sa super jakości, bo się uczę.Dziś w roli głównej będzie Bodzio ale na poczatek szczeniaczki