Ilka21 Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Wczoraj na świat przyszły szczenięta. Mamy 2 suczki hl, dwie pp i 2 psy pp.Reszta fotek potem. Quote
betka-sp Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 jesuuuuuuuuuuuuuuuuu...sliczniaste maluchy:-o:-o:-o:-o choć przz chwilę miałam pytac jak ty je doróżniasz...to naczy które beda łyski a które nie....ale juz sama widzę :loveu::loveu: Quote
Ilka21 Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 dziękujemy:lol: no ja miałam problem z rozróznieniem która łysa to która ale już wiem ;) Quote
am-elle Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Ilonko dzieci śliczniutkie !!! :loveu:jak najwięcej fotek ..... rozumiesz ????:diabloti: Quote
Iza. Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Juz pisałam, ale napisze jeszcze raz :eviltong: Ogromne gratulacje Ilonka dla Ciebie i Molly no i dla Bodzia, dobrze chłopak się spisał :eviltong::loveu: Maluszki cudne :loveu: nie mogę się napatrzeć :loveu: Quote
*anusia&ajlu* Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 GRATULUJE PRZESLICZNYCH, CUDNYCH, MALUSZKOW SA UROCZE:loveu: a mam taka niesamowita pokuse jak patrze na te zdjecia malutkich ze sama bym chciala takie cudaki miec:loveu: Quote
Ilka21 Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Dzięki. Nie ma problemu, przyjeżdzasz bierzesz i masz;):cool3: Jak otworzą oczki to zapraszam do odwiedzin jak chcesz bo widze że jesteś z Warszawy i do mnie masz "rzut beretem" Quote
Joanna Karasiewicz Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Ilonka maluszki śliczne napatrzeć sie nie moge, jeszcze tylko 3dni i je zobaczę ale superrrr. :lol::lol::lol: Wtulony rudasek poprostu miodzio :loveu: Quote
betka-sp Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 maluszki ;);) cód mód malina....tylko czemu tak mało fotek ????????????? ja sie zapytowuję.......:roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll: Quote
Ilka21 Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 po poniedziałku bedzie dużo, jak dziewczyny przyjada z dobrymi sprzętami bo mój rozmazuje ale jeszcze coś może dziś wstawie. edit: wstawiam;) Quote
*anusia&ajlu* Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Ilka21 napisał(a):Dzięki. Nie ma problemu, przyjeżdzasz bierzesz i masz;):cool3: Jak otworzą oczki to zapraszam do odwiedzin jak chcesz bo widze że jesteś z Warszawy i do mnie masz "rzut beretem" po takiej wizycie nie mialabys zadnego grzywaczka:evil_lol::diabloti: juz od bardzo dawna bym chciala miec ale jeszcze nie do konca chyba jestem przyszykowana na grzywka, jeszcze duuzo rzeczy musialabym sie dowiedziec, chcialabym jakies wystawy jeszcze ogarnac, chociaz czytam o nich codziennie inaczej nie usne:roll: a na dogo sie zarejestrowalam z mysla ze jak wiecej poznam osob z ta pasja pozniej bedzie lepiej jak juz bede pewna na 100%, narazie niesamowicie WAM zazdroszcze:lol:;) zobaczymy jak dlugo jeszcze, czy sie wczesniej nie zlamie po Waszych zdjeciach i opisach:eviltong: i prosze wymiziac wszystkie pycholki:loveu: Quote
Ilka21 Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 za jakieś 4 tygodnie przyjedziesz i sama wymiziasz, wizyta nei zobowiązuje do niczego no chyba,ze nei chcesz;) Quote
resuruss Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Ilona gratuluje malców :loveu: Wymiziaj mamusię i tatusia ...no i oczywiscie kazdą małą dupenkę :loveu: Quote
Ilka21 Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Ress dzięki. Dupki wymiziane;) Kate a zerknęłaś na gg?? a poza tym to mam taką jedną co po nocach spać nie może i wymysla bajkowe imionka:cool3:, znasz ją ? Quote
Joanna Karasiewicz Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 A ja jej nie znam :placz:. To jak maluszki beda miały na imię ? Quote
Ilka21 Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Asiu jeszcze jedno musze wymyślić i przyporządkować je a imionka ci powiem jak przyjedziesz do mnie i z nowymi fotkami twojego autorstwa maluchy przedstawimy jeszcze raz;) A osoba,która mi pomaga wymyslić to oczywiście Kate,mama chrzestna:loveu: - której baaaaardzo dziękuję:Rose: Quote
kate8828 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 :loveu:hihihi odpowiednio zapłaciłas to sie imiona wymysla, nie ma nic za darmo:diabloti: to jest Polska:razz: Ilona nie bylo mnie w domu dorwalam kompa na 10 minut:shake: Ale juz jestem, to ciebie na gg nie ma:shake: Quote
Ilka21 Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 a no nie było a teraz Ciebie nie ma:eviltong: , hm... to dobrze,ze zapłaciłam :evil_lol: Quote
Ilka21 Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Dorwałam dziś Nikona siostry i teraz wiem,ze robienie fotek to przyjemność iw as zasypie nimi choć nei wszytskie sa super jakości, bo się uczę.Dziś w roli głównej będzie Bodzio ale na poczatek szczeniaczki Quote
Recommended Posts