Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to była taka forma odstresowania się przed sesją i teraz co wchodzi i mnie zaczepia to mi stres znika:loveu: a chciałam inaczej coś zorbic bo zawsze wszytsko tak samo strzyże się yorki tak samo, sznaucery tak samo itd taka monotonia a na swoim mogłam co chciałam,no prawie bo na hl nie moge Toffinia wygolić bo się wstydzi więc zrobiłam to tak jak widać.

Posted

am-elle napisał(a):
O widzisz jak pięknie wyszło... aaaaa skoro tak...... to sobie sama tez włoski ścinasz :cool3: :evil_lol:

sobie nie ale siostrom tak, kłade też baleyage na kilka kolorów, czesto czeszę koleżanki na różne okazje i twierdzą,ze robie to lepiej jak normalny fryzjer i się śmiały,ze chodzą do psiego fryzjera:evil_lol:

Posted

Agama napisał(a):
Ilonka czyzbys sie czyms nie pochwalila,cosik nowego zobaczylam na tej ostatniej slicznej focie

no jak już mówiłas na pierwszej mam coś nowego i bardzo ładnego, to quiz dla spostrzegawczych, co na forum będę sie chwalić ale ty wiesz już co mam;)

Posted

maga18 napisał(a):
soczewki niebieskie :cool3:

ej taki kolorek oczu to ja mam, fajny co nie?:evil_lol:

tak pierścionek;) zaręczyliśmy się w gwiazdkę dla mnie była totalna niespodziewanka:loveu: mimo,ze jesteśmy ze soba już 7lat hihi

Posted

Dzięki za gratki!

Maga a gdzie on by druga taką znalazł jak ja:evil_lol:
Psy lubi bo chyba inaczej by się nie dało ale będę miała problemy z powiększaniem stada bo patrzy juz się na mnie jak na czuba,że mi wystarczy więc muszę powiększyć posag przed ślubem i wyboru nie bedzie miał:diabloti: On wie że to moja pasja,ja mam psy a on motory.

• 4 weeks later...