Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Kolejny gosc u nas w domu:loveu:Wszystkie psy uwielbiaja Maję a ulubienica Mai jest Sunia-bo naj mniej sie rusza hihihi

Maja dzielnie czytała pieskom książeczki

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

nie mam Asiu bo jak nie było śniegu to nie robiłam a jak spadł to się rozchorowałam i też nie zrobie bo nie chcę się dorobić.A psiaki wysakuja na chwilę na dwór i do domu tylko Toffi lubi się w śniegu paplać

Posted

Dobrze, wariuje jak walnięta a za chwilę śpi,nie chce za bardzo jeść i to mnie martwi no ale może wreszcie zacznie a czy mamusią zostanie to będzie wiadomo pod koniec stycznia bo na razie to ja nie wiem....

Posted

Fajnie by było gdyby była. Oglądałam zdjęcia Moli mamusi jest bardzo ładną sunią oczywiście Moli też niczego nie brakuje no i Bodzio fajny chłopak. Ciekawa jestem szczeniaczków jakie wyjdą z tego skojarzenia.
Trzymam kciuki wobec tego :loveu:

Posted

Asiu ja tez mam nadzieję,że będzie.Molly i Bodzio mają fajnych tatusiów, a mamusia Molly jest przeciętna sunią tylko niestety Ajcka ją zatuczyła strasznie i przez to traci.

Posted

Ilonko to ,ze Molly nie ma apetytu w 3 tygodniu to pierwszy sygnal ,ze beda maluszki:multi:
z niecierpliwoscia czekam na usg i trzymam kciuki oczywiscie:loveu:

Posted

Gosiu normalnie jaja są, bo ode mnie nie chce wogóle i tylko żarcia pilnuje za to Bodzio na pewno jest w ciązy bo zjada sowoją porcję i jej :evil_lol: a do karmienia Molly zatrudniony jest mój TŻ bo ona się boi ,ze on jej zje hahhaah i jak on trochę postraszy -co jej szybko przechodzi i już nie działa, to potem pokarmi z reki to porzuca po pokoju i tym sposobem zjadła dawkę kolacyjną:mad:

Posted

Joanna Karasiewicz napisał(a):
Może i przeciętna ja mało się znam, na zdjęciach prezentowała się ładnie. :lookarou:

no to dobrze.że ładnie wygląda w końcu to starsza pani a nie małolatka, ładnie isę starzeje a gdyby Ajcka odchudziła to nie jeden by się za nią oglądał :evil_lol:hihihi