Izabella Hossa Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 W plenerze wyszły kiepsko, ale domowe całkiem nieźle. Niestety ja też na nie czekam.... Quote
Lulka Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 no rzeczywiscie nie najlepiej...bez urazy :diabloti: czarne diabełki po nocy :evil_lol: Quote
Izabella Hossa Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Nikt ich nie chce i nikt nie pomoże..........dlaczego mają takiego pecha :-( Quote
Korenia Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Do końca nie wiadomo co... nie chce jeść sam, zęby miał oglądane i wetka stwierdziła, że są ok. Magda go karmi gerberami - wciana bardzo chętnie. Quote
Lulka Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 PROSIMY O OGLOSZENIA :modla: Fizio ma około 10 miesięcy, jest to średniej wielkości, drobnej budowy przesympatyczny piesek. Znalezione na polu jako maluchy, żył tam ze sforą dorosłych psów. Po miesiącu nauki i głaskania całkowicie się oswoił. Fizio lubi zabawy z psami, nie zwraca uwagi na koty, upomina się o głaskanie, bywa wręcz namolny :) W zabawach z dziećmi jest delikatny i wesoły. Nie bardzo jest zainteresowany nauką komend, ale powoli robi postępy. Zachowuje czystość w domu. Lubi jazdę samochodem. Kastrowany. Ma komplet szczepień. Kontakt: 503 082 952 Quote
Lulka Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Charlie to pies średniej wielkości, drobnej budowy, który ma około 10 miesięcy. Jest bardzo towarzyski i wesoły, na początku znajomości bywa nieśmiały,uwielbia głaskanie, lubi zabawy z innymi psami, koty gania, ale nie robi im krzywdy. Bardzo lubi towarzystwo dzieci,jest wobec nich bardzo delikatny.Szybko się uczy komend. Nigdy nie zostawał całkiem sam w domu, kiedy idę do pracy wszystkie psy są razem, więc trzeba będzie go przyzwyczaić do zostawania w pojedynkę.Zachowuje czystość w domu. Lubi jazdę samochodem. Jest wykastrowany, ma komplet szczepień. kontakt 503 082 952 Quote
Dyzia Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Boshe!:diabloti: Przekochane psinki;D Jeszcze te nowe fotki które dodałaś Lulka są cudne!!;););) Quote
Lulka Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 zrobilam tez nowe allegra chlopakom z nowymi fotami moze tym razem ktos ich wypatrzy Quote
Korenia Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Oj zupełnie wszyscy o chłopakach zapomnieli :( Quote
morisowa Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 w maju dwukrotnie "porządnie" ogłaszałam chłopaków i ... totalnie nic :niewiem: ani jednego telefonu nawet... ja nie rozumiem tego Quote
Izabella Hossa Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Kochane ciotki zaczynam mieć poważny problem z wyżywieniem stada :shake: , to żenujące , ale i w ich przypadku musze prosić o pomoc. Może ktoś z Was jest w stanie kupić im karmę.Ostatnio kiepsko mi się powodzi, musze spłacić hotelowce i już nie mam pomnysłów, a psów nie ubywa. Moze macie cos na bazarki,może dacie rade zrobić jakieś inne ogłoszenia ,z innym tekstem, albo macie jeszcze jakieś pomysły ??? Dziękuje za każdą pomoc, i wielkie dzięki tym wszystkim, którzy do tej pory są z nami i pomagają. Quote
Piromanka Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Spróbuję zrobić jeszcze jakiś bazarek. Może kokosów z tego nie będzie, ale to zawsze parę groszy więcej na karmę :cool3: Quote
Izabella Hossa Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 :loveu: Dziekujemy Ziarnko do ziarnka :lol: Quote
Korenia Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Bazarek dla Jacka i Placka http://www.dogomania.pl/forum/f99/oriflame-pelna-oferta-katalogowa-do-31-07-2009-na-karme-dla-jacka-placka-139079/ Rozreklamujcie proszę! Quote
Korenia Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 I jeszcze jeden bazar: http://www.dogomania.pl/forum/f99/stringi-meskie-uszczesliw-swojego-faceta-d-na-karme-dla-jacka-placka-do-10-06-a-139081/ CDbazarówN :) Dzięki Iryskowi:) Quote
Piromanka Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Przepraszam, że się ociągam ze zrobieniem bazarku, ale mam ostatnio trochę problemów na głowie... :placz: Utrata pracy itp. Ale obiecuję, ze zrobię ten bazarek. Izabellah, mogę oddać Ci prawie 20 kg dobrej jakości karmy. Jeśli mieszkasz w pobliżu Warszawy to nie powinno być problemu z transportem. Quote
Korenia Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Kolejne bazarki ode mnie i Iryska: http://www.dogomania.pl/forum/f99/zestaw-do-zbierania-psich-kupek-na-karme-dla-jacka-placka-do-10-06-a-139123/ http://www.dogomania.pl/forum/f99/dla-dzieci-zestaw-ogrodowy-kreda-do-pisania-dzwonek-do-roweru-na-karme-do-10-06-a-139127/ Quote
Lulka Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 to ja podziekuje serdecznie Wam kochani i za super bazarki i za karme, ktora przyda sie jak najbardziej:loveu: izabellah-aldonda jest na jakis czas niedyspozycyjna. Jak wroci na dogo to z pewnoscia sama podziekuje. ;) Skad bylaby ta karma do odebrania? Quote
Piromanka Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Lulka napisał(a):to ja podziekuje serdecznie Wam kochani i za super bazarki i za karme, ktora przyda sie jak najbardziej:loveu: izabellah-aldonda jest na jakis czas niedyspozycyjna. Jak wroci na dogo to z pewnoscia sama podziekuje. ;) Skad bylaby ta karma do odebrania? Warszawa Bródno, ul. Wysockiego Quote
Lulka Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Piromanka napisał(a):Warszawa Bródno, ul. Wysockiego ooo to bede dzis w poblizu, a w jakich godzinach Ci pasuje? czy ta ulica ma polączenie z Marywilską czy trzeba jakos kluczyc na okolo? Quote
Piromanka Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 ul. Wysockiego znajduje się obok Cmentarza Bródnowskiego, to przedłużenie ul. Odrowąża. Niedaleko jest Bartnicza. Dzisiaj będę w domu po 19.00 Może być? Quote
Lulka Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 tak wiem wiem gdzie jest tylko pytam czy Marywilska dojade, ale dobra jakos trafie, a jaki nr? o 19 juz bedziesz? Quote
Recommended Posts