Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 308
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PROSIMY O OGLOSZENIA :modla:

Fizio ma około 10 miesięcy, jest to średniej wielkości, drobnej budowy przesympatyczny piesek.
Znalezione na polu jako maluchy, żył tam ze sforą dorosłych psów. Po miesiącu nauki i głaskania całkowicie się oswoił. Fizio lubi zabawy z
psami, nie zwraca uwagi na koty, upomina się o głaskanie, bywa wręcz namolny :) W zabawach z dziećmi jest delikatny i wesoły. Nie bardzo jest zainteresowany nauką komend, ale powoli robi postępy. Zachowuje czystość w domu. Lubi jazdę samochodem.
Kastrowany. Ma komplet szczepień.
Kontakt: 503 082 952

Posted

Charlie to pies średniej wielkości, drobnej budowy, który ma około 10 miesięcy. Jest bardzo towarzyski i wesoły, na początku znajomości bywa nieśmiały,uwielbia głaskanie, lubi zabawy z innymi psami, koty gania, ale nie robi im krzywdy. Bardzo lubi towarzystwo dzieci,jest wobec nich bardzo delikatny.Szybko się uczy komend. Nigdy nie zostawał całkiem sam w domu, kiedy idę do pracy wszystkie psy są razem, więc trzeba będzie go przyzwyczaić do zostawania w pojedynkę.Zachowuje czystość w domu. Lubi jazdę samochodem.
Jest wykastrowany, ma komplet szczepień.
kontakt 503 082 952

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

Kochane ciotki zaczynam mieć poważny problem z wyżywieniem stada :shake: , to żenujące , ale i w ich przypadku musze prosić o pomoc. Może ktoś z Was jest w stanie kupić im karmę.Ostatnio kiepsko mi się powodzi, musze spłacić hotelowce i już nie mam pomnysłów, a psów nie ubywa.
Moze macie cos na bazarki,może dacie rade zrobić jakieś inne ogłoszenia ,z innym tekstem, albo macie jeszcze jakieś pomysły ???
Dziękuje za każdą pomoc, i wielkie dzięki tym wszystkim, którzy do tej pory są z nami i pomagają.

Posted

Przepraszam, że się ociągam ze zrobieniem bazarku, ale mam ostatnio trochę problemów na głowie... :placz: Utrata pracy itp.
Ale obiecuję, ze zrobię ten bazarek.
Izabellah, mogę oddać Ci prawie 20 kg dobrej jakości karmy. Jeśli mieszkasz w pobliżu Warszawy to nie powinno być problemu z transportem.

Posted

to ja podziekuje serdecznie Wam kochani i za super bazarki i za karme, ktora przyda sie jak najbardziej:loveu:
izabellah-aldonda jest na jakis czas niedyspozycyjna. Jak wroci na dogo to z pewnoscia sama podziekuje. ;)

Skad bylaby ta karma do odebrania?

Posted

Lulka napisał(a):
to ja podziekuje serdecznie Wam kochani i za super bazarki i za karme, ktora przyda sie jak najbardziej:loveu:
izabellah-aldonda jest na jakis czas niedyspozycyjna. Jak wroci na dogo to z pewnoscia sama podziekuje. ;)

Skad bylaby ta karma do odebrania?

Warszawa Bródno, ul. Wysockiego

Posted

Piromanka napisał(a):
Warszawa Bródno, ul. Wysockiego

ooo to bede dzis w poblizu, a w jakich godzinach Ci pasuje?

czy ta ulica ma polączenie z Marywilską czy trzeba jakos kluczyc na okolo?