Lulka Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Lulka']Iza zmien temat...moze popros o pomoc w ogloszeniach? dalam im nastepne allegro Czarli i Fizio mają po 8 mscy i szukają domów! (518928864) - Aukcje internetowe Allegro Iza......bez ogłoszeń nie pójdą do domów za sto lat :shake: dałam im jeszcze eoferty, gumtree i alegratke z nowymi fotkami kto jeszcze zechce pomoc??? Quote
Lulka Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Lulka napisał(a):Iza......bez ogłoszeń nie pójdą do domów za sto lat :shake: dałam im jeszcze eoferty, gumtree i alegratke z nowymi fotkami kto jeszcze zechce pomoc??? ................................................. Quote
Izabella Hossa Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Przepraszam, wciąż choruje moja Lula ,moja miłość .(błąd w dacie) Chłopaki są bezpieczne , a ja codziennie biegam za psami, które nie mają ciepłego bezpiecznego kąta. Przyznam się ,ja już nie mam siły na nic. Mam doła i tylko dzięki Wam psy są ogłaszane ............Postaram się poprawić. Chłopaczki jeszcze nie są wykastrowane, ale pewnie do końca stycznia to nastąpi. Teraz mam jeszcze tego malucha do kompletu. Nie mogłam go zostawić na ulicy Quote
Izabella Hossa Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Przpraszam, a gdzie ja mam spać ? jedynie Czarli (jacek) jest kochany i śpi na materacyku przy łóżku, pewnie z nim sie położę :) Quote
Izabella Hossa Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 A masz pomysł na temat ? Podpowiedz coś. Ostatnio dopisałam jak życzyłaś- pomożcie ogłaszać ! Quote
Izabella Hossa Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 agagumi pięknie dziękuje za troske i wsparcie finansowe dla chłopaczków:loveu: Quote
Lulka Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 8 miesieczne psiaki szukaja domu i moze prosba o ogloszenia? :roll: Quote
Izabella Hossa Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 Od kilku dni mam krwawe awantury. Najpierw Fizio sam się prosił, dostał lanie, ma dziure w głowie- wyrwaną skórę. Od tamtej pory ma dość i schodzi z drogi mojemu Leonowi. Niestety Leon chyba zauważył ,że jest silniejszy i czerpie przyjemność z napastowania Fizia. Fizio i Czarli dziś rano zostały poddane zabiegowi kastracji. Wszystko się powiodło, ale są biedaki obolałe. Chodza za mną krok w krok jak ja bym miała na to lekarstwo. Niestety Leon nie ma litości i dziś znów napadł na Fizia ( oko rozdarte) Nie moge ich na moment zostawić. Szkoda mi Fizia , bo ten już nie chce awantur ,odwraca nawet głowę ,gdy Leon na niego patrzy, uznał przywództwo Leona, ale Leonowi wciąż mało .:shake: Quote
Izabella Hossa Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Jest 5 rano psy znów się pogryzły, błagam Was pomóżcie mi znaleźć dom choć dla Fizia (Placek) zanim to się źle skończy :-( Quote
Lulka Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 podnosze prosbe o pomoc w ogloszeniach :modla: Quote
Korenia Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Na prośbę zrobiłam nowe bannerki - może one przyciągną uwagę :). Quote
Lulka Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 super dzieki Korenia:loveu: ale to juz sa Fizio i Czarli :p Quote
Korenia Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Hm... musiałabym robić je od nowaaa... Okta mi napisała, że to Jacek i Placek... Quote
Izabella Hossa Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 ok niech tak zostanie . korenia, oktawia wielkie dzieki :loveu: Quote
Lulka Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 wystawie im wyroznione allegro ale napisz po kilka zdan o kazdym z nich, jacy sa, jakiego domu im trzeba itd ;) Quote
Izabella Hossa Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Trzymajcie kciuki ......... Quote
Izabella Hossa Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 Nic z tego zainteresowani sie już nie odezwali, ale nie to jest najgorsze :-( Muszę gdzieś natychmiast ulokowac moje kochane tymczasy-Jacka i Placka, nie mamy coś szczęścia, ani do domu dla nich , ani nie moge im już zapewnic opieki. Szczęśliwie walki między psami ustały, jakoś się dogadały, to teraz powstał nowy problem. Jest mi bardzo trudno, bo zawsze się o nie troszczyłam i bałam się , bo to takie bojące dudki. Niestety mam bardzo smutny zwrot z adopcji bardzo lękliwa sunia ( kiedy obcy na nia patrzy to sika pod siebie i przestaje oddychać), która po prawie rocznym pobycie u mnie na lekach psychotropowych nigdy nie stała się odważna , mimo to zyskała wspaniały dom-tak wtedy myślałam. Dziś jej ukochana Pani ma inne plany na życie....Nie moge tej suni nie pomóc, żaden hotel nie wchodzi tu w grę. Jestem załamana i jak nigdy dotąd zawiodłam się na ludziach. Staram się dla chłopaków znaleźć jakieś rozwiązanie, adopcja to marzenie, póki co musze sprawić by były bezpieczne możliwie w najlepszych ,przyjaznych warunkach. Jesli ktoś z Was może nam pomóc finansowo by opłacić hotel , będę niezmiernie i szczerze wdzięczna. Los jest niesprawiedliwy. Quote
Izabella Hossa Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Może ktoś mógłby wziąć na tymczas choć jednego ? Dom tymczasowy płatny ? Przeciez nie moge ich oddać byle gdzie. Quote
Korenia Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Podrzucę chłopaków... czy oni mają jakieś ogłoszenia? Quote
Lulka Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 maja allegro, daje tez do gw i oferty inne ogloszenia juz pewnie wygasly, nie ponawiam bo nadal czekam na nowe, ładne zdjecia w plenerze :razz::mad: Quote
Recommended Posts