oktawia6 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 piękne zdjęcia!:loveu: a ja optuję do znudzenia za czarnym-czyli Jacusiem:evil_lol::eviltong: P.S. Iza-dodaj wyłuszczonymi literami na pierwszej stronie w pierwszym poście że nowe zdjęcia na str. 13-tej:lol: Quote
oktawia6 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 przepraszam że nie zaglądałam tutaj Iza-trochę się działo-ale już jestem:lol: Quote
mimiś Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 o Boze , wysyp Hienoli! skąd tego tyle sie bierze! W Krężlu czekają DWA takie same:shake: Placek jest przesliczny! Quote
oktawia6 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 większe psy ciężej wyadoptowac-tak mi się wydaje-kieszonkowce zawsze nieco łatwiej-a te kawał psa:razz::evil_lol: Quote
oktawia6 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 po ciotkowemu zaglądam co u chłopaków-bo Iza ma kupę roboty przy stadku:lol: Quote
oktawia6 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 ktoś dzwonił sensowny czy nadal głucha cisza?:-( Quote
Izabella Hossa Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 cholerna ,zaklęta cisza Quote
Izabella Hossa Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 oktawia Ty będziesz wiedziała, jak się wstawia filmiki na dogo. jak się rejestruje na youtube, nie wychodzi mi nic a nic. Quote
oktawia6 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 izabellah-aldonda napisał(a): oktawia Ty będziesz wiedziała, jak się wstawia filmiki na dogo. jak się rejestruje na youtube, nie wychodzi mi nic a nic. qurcze to w sumie bardzo proste-ale mi zajęło to pół roku:crazyeye::evil_lol: zanim się nauczyłam mimo że mi tam cosik tłumaczono-sama doszłam suma sumarum. na czym stanęłaś Iza w rejestracji? problem z wgrywaniem czy na razie z samą rejestracją? Quote
Izabella Hossa Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 ...cos z hasłem. Zarejestrowałam się na dane mojego TZta i jest ok. Dzięki. Quote
oktawia6 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 chłopaki nadal czekają na stały dom u Izy! Quote
Izabella Hossa Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Pierwszy raz coś takiego mnie spotyka, ani jednego telefonu. Biorąc je z ulicy pomyślałam,że są młode i mają szanse na dom , zostając na ulicy nie ma ją szansy na nic....dlatego czym prędzej je zabrałam, a tu taka "niespodzianka" Quote
oktawia6 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 izabellah-aldonda napisał(a): Pierwszy raz coś takiego mnie spotyka, ani jednego telefonu. Biorąc je z ulicy pomyślałam,że są młode i mają szanse na dom , zostając na ulicy nie ma ją szansy na nic....dlatego czym prędzej je zabrałam, a tu taka "niespodzianka" Iza-miałam to samo z Jackiem (Wiesz moim Jackiem z Krzyczek) on jest identyko jak Twój Jacek-tylko uszka inne-albo telefony od debili.... tylko Agatka miała branie-bo łaciata, orginalne umaszczenie-i super trafiła w końcu. mogę dodac że żyją tylko dzięki Tobie Iza Jacuś i Placuś! Quote
oktawia6 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Iza a jak tam ten filmik? udało się wgrac? Quote
Klaudus__ Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Ojjj Dzieciaczki Wy dalej bez domeczków... :placz: Ja też szukam domku do szczeniorów... I wiem jak to ciężko... Ale chwila... Pisała do mnie w sprawie tych 'moich' szczeniorów taka dziewczyna ze Szczecina... Ja mam daleko,ale Wy bliżej byście miały ... Szczerze powiem,że nie rozpisywałam się z Nią za bardzo,bo wiedziałam,że z transportem lipnie. Ale mogę Wam dać Jej gg... Może warto spróbować...? Quote
Izabella Hossa Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 oktawia6 napisał(a):Iza a jak tam ten filmik? udało się wgrac? Udało się w sumie łatwizna :) Quote
Recommended Posts