Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

piękne zdjęcia!:loveu:
a ja optuję do znudzenia za czarnym-czyli Jacusiem:evil_lol::eviltong:

P.S. Iza-dodaj wyłuszczonymi literami na pierwszej stronie w pierwszym poście że nowe zdjęcia na str. 13-tej:lol:

• Replies 308
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

izabellah-aldonda napisał(a):

oktawia Ty będziesz wiedziała, jak się wstawia filmiki na dogo. jak się rejestruje na youtube, nie wychodzi mi nic a nic.

qurcze to w sumie bardzo proste-ale mi zajęło to pół roku:crazyeye::evil_lol: zanim się nauczyłam mimo że mi tam cosik tłumaczono-sama doszłam suma sumarum.
na czym stanęłaś Iza w rejestracji?
problem z wgrywaniem czy na razie z samą rejestracją?

Posted

Pierwszy raz coś takiego mnie spotyka, ani jednego telefonu. Biorąc je z ulicy pomyślałam,że są młode i mają szanse na dom , zostając na ulicy nie ma ją szansy na nic....dlatego czym prędzej je zabrałam, a tu taka "niespodzianka"

Posted

izabellah-aldonda napisał(a):

Pierwszy raz coś takiego mnie spotyka, ani jednego telefonu. Biorąc je z ulicy pomyślałam,że są młode i mają szanse na dom , zostając na ulicy nie ma ją szansy na nic....dlatego czym prędzej je zabrałam, a tu taka "niespodzianka"

Iza-miałam to samo z Jackiem (Wiesz moim Jackiem z Krzyczek) on jest identyko jak Twój Jacek-tylko uszka inne-albo telefony od debili....
tylko Agatka miała branie-bo łaciata, orginalne umaszczenie-i super trafiła w końcu.
mogę dodac że żyją tylko dzięki Tobie Iza Jacuś i Placuś!

Posted

Ojjj Dzieciaczki Wy dalej bez domeczków... :placz:
Ja też szukam domku do szczeniorów... I wiem jak to ciężko...
Ale chwila... Pisała do mnie w sprawie tych 'moich' szczeniorów taka dziewczyna ze Szczecina... Ja mam daleko,ale Wy bliżej byście miały ...
Szczerze powiem,że nie rozpisywałam się z Nią za bardzo,bo wiedziałam,że z transportem lipnie.
Ale mogę Wam dać Jej gg...
Może warto spróbować...?