Lulka Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 dalam do dzisiejszej wyborczej, poloz kochana telefon w zasiegu :cool3: Quote
Izabella Hossa Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Dzis (31,10) zaszczepiłam chłopaczków, obydwaj byli bardzo dzielni. Są bardziej ufni i już o wiele lepiej chodzą na smyczy. Takie skarby "moje" :lol: Quote
Lulka Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Kochani Iza ponosi spore koszty zwiazane z malymi i oczywiscie o nic nie poprosi :razz: moze zechcialby ktos wesprzec nasz drogi DT? Tym bardziej, ze Iza musiala poniesc ogromne wydatki zwiazane z choroba jej suni :-( i teraz ledwo zipie a za chlopakow jest dlug w lecznicy 200 zł za operacje i leki Jacka, wczoraj 100 zł za szczepienie obu i za miesiac znow 100 zł za ponowne szczepienie :shake: do tego odrobacznia, fiprexy i co najmniej 100 na karme co miesiac...MASAKRA!!!!!!! pomozmy Izie choc troszke, ma tyle psiakow na glowie i i tak nigdy nie odmowi pomocy bidzie spotkanej na drodze :modla: Quote
oktawia6 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 to może Lulka Iza by dopisała swoje namiary na konto?:hmmmm: czy jeśli ktoś spyta to na priv podawac? Quote
oktawia6 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 może jakieś bazarki dla Jacusia i Placusia?:oops: Quote
Lulka Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 oktawia6 napisał(a):to może Lulka Iza by dopisała swoje namiary na konto?:hmmmm: czy jeśli ktoś spyta to na priv podawac? najlepiej na priv ale jak ktos woli na fundacyjne to na afn mozna ;) Quote
oktawia6 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Lulka napisał(a): najlepiej na priv ale jak ktos woli na fundacyjne to na afn mozna ;) po co na AFN? może na Koci Świat? nie pobiera prowizji od każdych 10 zł-poza tym psy są pod opieką Izy-to ona ponosi wszelkie koszty związane z ich utrzymaniem-i jakby ktoś chciał sprawdzic to i tak bierze f-rę - a nie wołac inną fundację co chwila by przelała 40 zł czy 10 bo potrzebuje tego i tego na to i na to w takiej to wysokości i w takim miejscu i tak dalej-bez sensu Lulka. przy okazji podniosłam chłopaków:loveu: Quote
Lulka Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 bo nie kazdy chce wplacac na prywatne konto Quote
oktawia6 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Lulka napisał(a): bo nie kazdy chce wplacac na prywatne konto rozumiem to dal tych osób które nie chcą wpłacac na konto Izy-niech wybierze konto fundacji, która nie pobiera odsetek od wpłaconych pieniędzy Quote
Lulka Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 chetnie ;) ale ja nie mam zadnych dojsc do innej fundacji, ktora udzielalaby swojego konta i robila rozliczenia :shake: Quote
oktawia6 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Lulka napisał(a): chetnie ;) ale ja nie mam zadnych dojsc do innej fundacji, ktora udzielalaby swojego konta i robila rozliczenia :shake: to spytaj się Kociego Świata może? Quote
oktawia6 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 widzę że do końca aukcji na allegro zostało tylko 9 godzin- folen na pewno przypilnuje by ją wznowic.:loveu: wejśc ponad 320 i był choc jeden telefon-oczywiście nie od debili tylko sensowny? Quote
Folen Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Oczywiście wznowię dziś allegro psiaków :) Quote
oktawia6 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Folen napisał(a): Oczywiście wznowię dziś allegro psiaków :) dzięki Folen:loveu: Quote
Lulka Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 nikt nie dzwonil :shake: ja tez daje allegro i nic przydalby sie moze jakis fajny, aktualny opis chlopakow... zbieramy rowniez na kastarcje psiakow - kto moze pomoc??? :modla: Quote
oktawia6 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Lulka napisał(a): nikt nie dzwonil :shake: ja tez daje allegro i nic przydalby sie moze jakis fajny, aktualny opis chlopakow... zbieramy rowniez na kastarcje psiakow - kto moze pomoc??? :modla: miałam to samo ze swoim Jackiem:shake:...deja vu dosłownie-albo sami kretyni -on jest identyko tylko uszka klapnięte. Lulka a masz jakieś fanty na bazarek? można by uzbierac na kastrację-to bardzo dobry pomysł bo już się nadają do kastracji Quote
Folen Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Jutro wznowię allegro, sorry, że dopiero, ale trochę ciężki czas mam :shake: Quote
Lulka Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 a mozesz dac im oddzielne aukcje? i jakis nowszy opis przydalby sie, one sie zupelnie zmienily od tamtego czasu... Quote
Folen Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Mogę dać im oddzielne aukcje, tylko ja nie umiem pisać tekstów :shake: Ja gdybym miała adoptować, to bym wzięła preguska :loveu: Quote
Lulka Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 najlepsze bylyby takie proste teksty, wiek, wyglad, stan zdrowia, miejsce pobytu, zachowanie, dla kogo... itp. moze Iza da sie w końcu uprosic :modla: i cos o nich napisze :razz: Quote
Recommended Posts