Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja też zaglądam, przez lub dzięki Oktawii, jak kto woli :)

A więc potrzebne mi są zdjęcia, najlepiej jak najbardziej aktualne i w dobrej rozdzielczości, grafika do allegro czeka, ale bez zdjęć...

• Replies 308
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to właśnie Folen-mistrzyni trafionych aukcji:loveu:

Iza-bardzo Cię prosimy o zdjęcia w większym formacie-500x500-więcej fot-takich dobrych gdzie Jacuś i Placuś dobrze się prezentują.

Posted

Iza jesteś na dogo/byłaś znaczy-mam pw wysłac o te foty?:mad:
zdjęcia 500x500 jeśli nie dajesz rady by je do tego formatu obrobic to prześlij orginalne na mój mail:
oktawiamroczek@vp.pl to obrobię i wstawię tutaj.
no chyba że chłopaki u Ciebie zostają na stałe:evil_lol:

Posted

O rany jestem w szoku :lol: Przestałam tu zaglądać , bo już zwątpiłam, co tak sama będę tu do siebie pisała, a tu nagle.........no ,no wybaczcie,że zwątpiłam :oops:

Dzięki za pomoc :loveu:

Zabieram się za zdjęcia.
Banerek jest piękny :multi:

Posted

Uzupełniłam troszke str.1
Warto trochę zmienić opis chłopaków, Placek już prawie się nie boi, Jacus również. Obydwaj jeszcze kiepsko chodzą na smyczy, ale da się wyjść na długi spacer. Wobec ludzi już w ogóle nie ma w nich lęku ,cieszą się do wszystkich jak głupole. Placek udaje bojaźliwego, ale jest typem takiego co szuka guza :evil_lol:najpierw sie stawia do psów , a potem z płaczem biegnie do mnie opowiedziec jaki to on jest biedny, a one te wszystkie złe psy go maltretują. Jacuś jest bardzo przyjazny, choć lubi pogonić Placka przy misce. bez mojego niejednokrotnego wtargnięcia między dwie miski Placek by chodził głodny, no i takie tam zwyczajne psie zatargi.
Jaculek pięknie śpi na posłaniu, czasem lubi na fotelu, ale jeśli mówię zejdź bez protestu to robi.Gdy niosę miske cierpliwie czeka , mówie siad i stawiam miskę. Natomiast ten "biedny, malutki" Placuś ma wybiórczą głuchotę, w nocy po cichu wkrada się do łóżka i udaje ,ze nie słyszy i nie widzi mojego sprzeciwu, gdy przychodzi pora karmienia skacze jak świrek , aby wyżej i wyżej dostać się do miski , a gdy mówię siad ,hmmm Placek sobie pewnie myśli- ciekawe o co tej kobiecie chodzi ?:lol: Jednak właśnie to jest w nim ujmujace za serce. Takie dwa śmieszne gamonie :loveu:

Posted

[quote name='izabellah-aldonda']
ha ha ha ,ale smieszne
No , ale już są banerki i inne różne. I tak ktoś da im nowe imiona.
(Moja siostrzenica nazwała czarnego Czarli, a pręguska Mori)
Jak chcecie, mnie się już wena twórcza wykańcza.

jakie banerki są Iza-prócz tych co wstawiłam tamte są kiepskie.

no i co ze zdjęciami 500x500:mad:
P.S. sory ale ja mam Jacusia i wcale nie jest śmieszne jego imię-wszystkim się podoba!:lmaa:

Posted

Lulka napisał(a):

ale ja nie mowie ze to jest smieszne, raczej tragiczne, moim zdaniem, zeby dawac psom ludzkie imiona :diabloti:

wiele psów mal udzkie imiona-jest to bardzo fajne-takie imiona jak w bajkach, właśnie Jacek i Agatka potem Koszałek i Opałek, czy Jacek i Placek.:lol:
to zależy u mnie 2 psy mają ludzkie imiona.
a Jacek jest dużym czarnym psem-jak szarpie się by się witac-ludzie nie wiedzą że jest przyjacielski to mówię: "Jacuś nie" i od razu się uśmiechają-a co by było jak powiedział :"Cerber feee" albo: "Amon noga" od razu strach i jeszcze by mnieganiali za brak kagańca-a tak JAcuś jest Jacusiem i nawet mówię że jest dogoterapeutą:evil_lol:

Posted

dzięki Iza-obrabia, obramiam foty-TZ-zza ramnienia zerka i mówi: "oo nowe zdjęcia Jacusia a ten obok to kto?" a ja mu na to: "Placuś":evil_lol:
to nie nasz Jacuś mówię mu:evil_lol: tylko mój faworyt klon-a klonów Jacusiowych jest na dogo kilka:loveu:

Folen masz foty do allegro-dodaj wszystkie-włącznie z matką JAcusia i Placusia: