Folen Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Ja też zaglądam, przez lub dzięki Oktawii, jak kto woli :) A więc potrzebne mi są zdjęcia, najlepiej jak najbardziej aktualne i w dobrej rozdzielczości, grafika do allegro czeka, ale bez zdjęć... Quote
oktawia6 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 to właśnie Folen-mistrzyni trafionych aukcji:loveu: Iza-bardzo Cię prosimy o zdjęcia w większym formacie-500x500-więcej fot-takich dobrych gdzie Jacuś i Placuś dobrze się prezentują. Quote
oktawia6 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Iza jesteś na dogo/byłaś znaczy-mam pw wysłac o te foty?:mad: zdjęcia 500x500 jeśli nie dajesz rady by je do tego formatu obrobic to prześlij orginalne na mój mail: oktawiamroczek@vp.pl to obrobię i wstawię tutaj. no chyba że chłopaki u Ciebie zostają na stałe:evil_lol: Quote
oktawia6 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 ......................................................... Quote
Klaudus__ Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Ojjjjjj Iza chyba o Jacusiu i Palcusiu... Quote
Izabella Hossa Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 O rany jestem w szoku :lol: Przestałam tu zaglądać , bo już zwątpiłam, co tak sama będę tu do siebie pisała, a tu nagle.........no ,no wybaczcie,że zwątpiłam :oops: Dzięki za pomoc :loveu: Zabieram się za zdjęcia. Banerek jest piękny :multi: Quote
Folen Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Wybaczamy, przynajmniej ja :razz: Jeszcze bym prosiła namiary jakie mam podać w allegro, to wogóle będę happy :loveu: Quote
Izabella Hossa Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Uzupełniłam troszke str.1 Warto trochę zmienić opis chłopaków, Placek już prawie się nie boi, Jacus również. Obydwaj jeszcze kiepsko chodzą na smyczy, ale da się wyjść na długi spacer. Wobec ludzi już w ogóle nie ma w nich lęku ,cieszą się do wszystkich jak głupole. Placek udaje bojaźliwego, ale jest typem takiego co szuka guza :evil_lol:najpierw sie stawia do psów , a potem z płaczem biegnie do mnie opowiedziec jaki to on jest biedny, a one te wszystkie złe psy go maltretują. Jacuś jest bardzo przyjazny, choć lubi pogonić Placka przy misce. bez mojego niejednokrotnego wtargnięcia między dwie miski Placek by chodził głodny, no i takie tam zwyczajne psie zatargi. Jaculek pięknie śpi na posłaniu, czasem lubi na fotelu, ale jeśli mówię zejdź bez protestu to robi.Gdy niosę miske cierpliwie czeka , mówie siad i stawiam miskę. Natomiast ten "biedny, malutki" Placuś ma wybiórczą głuchotę, w nocy po cichu wkrada się do łóżka i udaje ,ze nie słyszy i nie widzi mojego sprzeciwu, gdy przychodzi pora karmienia skacze jak świrek , aby wyżej i wyżej dostać się do miski , a gdy mówię siad ,hmmm Placek sobie pewnie myśli- ciekawe o co tej kobiecie chodzi ?:lol: Jednak właśnie to jest w nim ujmujace za serce. Takie dwa śmieszne gamonie :loveu: Quote
Lulka Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 moze zacznimy od zmiany tych uroczych imion :mad: bo ja bym nie chciala wolac za psem ani jacek ani placek :shake: Quote
Izabella Hossa Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 ha ha ha ,ale smieszne No , ale już są banerki i inne różne. I tak ktoś da im nowe imiona. (Moja siostrzenica nazwała czarnego Czarli, a pręguska Mori) Jak chcecie, mnie się już wena twórcza wykańcza. Quote
Izabella Hossa Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 kontakt potrzebny do ogłoszeń Tel 503 082 952, izabellah@wp.pl Quote
oktawia6 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='izabellah-aldonda'] ha ha ha ,ale smieszne No , ale już są banerki i inne różne. I tak ktoś da im nowe imiona. (Moja siostrzenica nazwała czarnego Czarli, a pręguska Mori) Jak chcecie, mnie się już wena twórcza wykańcza. jakie banerki są Iza-prócz tych co wstawiłam tamte są kiepskie. no i co ze zdjęciami 500x500:mad: P.S. sory ale ja mam Jacusia i wcale nie jest śmieszne jego imię-wszystkim się podoba!:lmaa: Quote
Lulka Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 ale ja nie mowie ze to jest smieszne, raczej tragiczne, moim zdaniem, zeby dawac psom ludzkie imiona :diabloti: Quote
oktawia6 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Lulka napisał(a): ale ja nie mowie ze to jest smieszne, raczej tragiczne, moim zdaniem, zeby dawac psom ludzkie imiona :diabloti: wiele psów mal udzkie imiona-jest to bardzo fajne-takie imiona jak w bajkach, właśnie Jacek i Agatka potem Koszałek i Opałek, czy Jacek i Placek.:lol: to zależy u mnie 2 psy mają ludzkie imiona. a Jacek jest dużym czarnym psem-jak szarpie się by się witac-ludzie nie wiedzą że jest przyjacielski to mówię: "Jacuś nie" i od razu się uśmiechają-a co by było jak powiedział :"Cerber feee" albo: "Amon noga" od razu strach i jeszcze by mnieganiali za brak kagańca-a tak JAcuś jest Jacusiem i nawet mówię że jest dogoterapeutą:evil_lol: Quote
Klaudus__ Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Moje też mają "ludzkie" imiona :eviltong: a bynajmniej kilka ma... :eviltong: :evil_lol: Quote
Izabella Hossa Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Chyba nie potrafię zrobić 500x500, prześlę mailem, ok ? Quote
Izabella Hossa Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Qrcze i jeszcze mam awarie poczty, wrrrrr. Wyślę zdjęcia z poczty TZ"ta. oktawia poszły do Ciebie. Dziki Quote
oktawia6 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 dzięki Iza-obrabia, obramiam foty-TZ-zza ramnienia zerka i mówi: "oo nowe zdjęcia Jacusia a ten obok to kto?" a ja mu na to: "Placuś":evil_lol: to nie nasz Jacuś mówię mu:evil_lol: tylko mój faworyt klon-a klonów Jacusiowych jest na dogo kilka:loveu: Folen masz foty do allegro-dodaj wszystkie-włącznie z matką JAcusia i Placusia: Quote
oktawia6 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Iza-skopiuj ich banery te 3 do pierwszego postu i dopisz, że nowe zdjęcia str. 7 i 8:lol:. Folen dostaw również matkę do allegro Jacusia i Placusia: Quote
oktawia6 Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 drobiazg Iza;). Folen teraz możesz wykończyc wypasione allegro dla nich:lol::loveu: Quote
Recommended Posts