Dzidtka_Gl Posted July 5, 2004 Posted July 5, 2004 gdzie w sieci mogę kupić papiloty, albo same folie ? jakich używacie olejków ? Quote
carotina Posted July 6, 2004 Posted July 6, 2004 Zna ktoś może jakiś adres (może byc zagraniczny) pod którym można znależć i zamówić papiloty, najlepiej folie. Pomóżcie, pleaseee :wink: , sama nie moge niczego znależć :( Jeżeli chodzi o olejki do papilotowania to show oil z Laser Lites, olej palmowy z St Bernard i olejek z 1all System :wink: Quote
Dzidtka_Gl Posted July 6, 2004 Author Posted July 6, 2004 wiem, że dziewczyny od pet silka mają ale ich strona nie chodzi :/ Quote
Sonya-Nero Posted July 6, 2004 Posted July 6, 2004 Aneta Cisowska, właścicielka firmy BOCIAN przeprasza za niedogodności związane ze stroną internetową i ma nadzieję, ze wkrótce będzie już dostępna. :oops: Zainteresowanym, mogę podać, że dostępne są papiloty foliowe w kolorach: biały, czarny, niebieski, czerwony, fioletowy cena 15 zł za 50 szt. W tych samych kolorach co papiloty są dostępne gumki do papilotów cena 9,90 zł za 50 szt. (przy zakupie dwóch paczek gumek trzecia gratis). Szczegóły: fhbocian@op.pl Z oferty firmy Pet Silk pod papiloty jest używany Silk Coat Oil (cena 97 zł za 386 ml). Quote
Dzidtka_Gl Posted July 6, 2004 Author Posted July 6, 2004 DZIĘKI ZA TO INFO!!!! zanim napiszę na priv będziecie w Wawie teraz ? Quote
Sonya-Nero Posted July 6, 2004 Posted July 6, 2004 Niestety, nie będziemy na wystawie w Warszawie. Quote
Zabka Posted July 9, 2004 Posted July 9, 2004 Papiloty, olejki, gumki, szampony, balsamy, anty-statiki i inne można kupić na niektórych wystawach międzynarodowych u pani Forte z Niemiec, która ma yorki. Ma doskonałe niemiecki kosmetyki i tanie. Za 100ml olejku norkowego(czystego!) zapłaciłam 13 zł, gumki 50szt - 6 zł, o cenę papilotów musiałabym się spytać koleżankę. Quote
Dzidtka_Gl Posted July 9, 2004 Author Posted July 9, 2004 tylko, ze te lejki norkowe śmierdzą okropnie :( na pewno każda firma ma olejki, ja nigdy się tym nie interesowałam teraz mam z khary... zobaczymy na razie dostałam papiloty i gumki ;) chociaż już się dowiedziałam że super papiloty-papierki są z opakowań podpasek always, człowiek uczy sie całe życie Quote
carotina Posted July 9, 2004 Posted July 9, 2004 Dzidtka gdzie zamówiłaś papiloty? Z tego sklepu od pet silka, on już chodzi? Mogłabyś podać adres? Quote
Dzidtka_Gl Posted July 9, 2004 Author Posted July 9, 2004 napisałam na priv i bardzo szybko doszły :) Quote
flashka-g Posted July 13, 2004 Posted July 13, 2004 ja zawsze w takie rzeczy zaopatruje sie na wystawach w Czechach w Kw albo innych stoiskach.Maja duzo taniej. Quote
Figarro Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Czy pies którego się pokazuje na wystawie musi chodzić w papilotach ? Jak wygląda taka pielęgnacja ? Quote
AgataM Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 To wszystko zależy od psa i gatunku włosa, jaki pies posiada. W przypadku moich psów to sprawdzają się warkoczyki po bokach. Mam sunię Syrianę, która nigdy nie miała zabezpieczanego włosa a jest ładny. Trudno jest podać uniwersalną receptę na to jak pielęgnować włos lhasaka, u jednych psów jest to tylko mycie, czesanie i suszenie a u innych trzeba się troszkę więcej napracować.;) Quote
EwikB Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 W pełni zgodzę sie z Agatą :-) Wiele zalezy od predyspozycji genetycznych i gatunku włosa. Choć od czasu do czasu " popielęgnować " tez trzeba :-) Chodzi aby długi włos zabezpieczyć przed wycieraniem i wyrywaniem , sposobów na to jest wiele, zdecydowanie łatwiej mają własciciele ogródków i króciutkiej trawki :-) Quote
Recommended Posts