Astro&Marta Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Dziękujemy ślicznie za zawody! Piękną pogodę,śliczne foteczki i wspacie duchowe a także przemiłym panom, ktorzy pomogli mi z samochodem w którym z niewiadomych przyczyn siadł akumulator. Szelticzek jak na swoje możliwosci się nie popisał ale nastepnym razem nie damy sie Wam i w agility! Quote
Aussie Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Oooo, Zelek, jesteś wielka! :modla: Wspaniałe foty! :multi: Z moich suczy moje ulubione to: pierwsze Asti na hopce, Asti położona na wirażu ;-) oraz Choco zaliczająca strefę na huśtawce :loveu: Quote
ogromek Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Zdjęcia cudne ;) To ja poprosze Kokową - goldeniastą :cool3: jesli sie gdzies zalapała Quote
zakla Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Ja mam kilka Kusiek, w tym tygodniu mam zamiar wrzucic wszystkie foty:cool3: Quote
zelek Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 To teraz maly miks... Nasz usmiechniety sedzia :D Cos dla Madzi - ale z Nef niestety tylko to wyszlo ostro i bez glupich min... ;> Przypomnialam sobie, o ktorego yorka chodzi - niestety nie widzialam, jak skacze, ale w przerwie usilowalam zrobic fotke... niestety jak tylko kucalam, york blyskawicznie znajdowal sie ze swoja mordka przy mojej twarzy :D ubranko zrobilo na mnie duze wrazenie :evil_lol: Quote
zelek Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Hmmm... chodzilo moze o tego aussie? O ile to w ogole jest aussie? :roll: A tu sie balam, ze psiak zwieje do mnie, mial chwile wahania, co chyba widac w jego spojrzeniu :diabloti: Watazka... Ktos.. :) I hopsowy border Quote
Aussie Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Tak, to jest czwarty aussie, czyli Suri :-) Quote
zelek Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='ogromek']Zdjęcia cudne ;) To ja poprosze Kokową - goldeniastą :cool3: jesli sie gdzies zalapała Mowisz - masz 8-) Quote
machoj Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 zelek - dzięki za Watażkę i "piruet" w moim wykonaniu :loveu: Ufociłaś to miejsce, w którym udało mi się zrobić zmianę przed psem po długiej prostej :multi:. PARSONRK ufociłaś moment gdy Watażka właśnie "wypada" ze slalomu :placz:(zresztą nie po raz pierwszy na tych zawodach). Niestety to skutek treningów na zniszczonym torze :angryy: (w tym wypadku połamanych tyczkach). Wszystkie zdjęcia super :klacz: , ale dla mnie te właśnie najbardziej ciekawe - dzięki. Quote
ogromek Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Zelek ile Kokowych :loveu: dzieki a zblizenie po skoku boskie :cool3: i rozwiany włos na slalomie Quote
belgunia Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Wyniki i galeria zdjęć z soboty u nas na stronie - zapraszam:) APS - tutaj Quote
zakla Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Tak tak, to wlasnie owczarek australijski, Suri. I na prawde rasowe to to:oops: Dzieki za fotke:lol: Ja ciagle nie mam czasu zeby skonczyc obrabiac moje foty...:roll: Quote
Kasia & Nemo Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Mam pewną prośbę, przygotowuję prezentację na temat agility ( do szkoły ), mogłabym w niej wykorzystać następujące zdjęcia: - zelek: chciałabym wziąć twoje 3 zdjęcia ( golden skaczący przez oponę ze strony 21, wyżeł na palisadzie też ze strony 21 oraz golden skaczący przez skok w dal też ze strony 21 ) - parsonrk: chciałabym wziąć twoje 3 zdjęcia ( sznaucer skaczący przez oponę ze strony 15, Watażka na huśtawce ze strony 16 oraz Mono na palisadzie też ze strony 16 ) Jeśli ktoś się zgadza, proszę napiszcie jak mam je podpisać. Quote
Kasia & Nemo Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Przypadkiem wysłało mi się 2 razy :oops: Jeśli można proszę o usunięcie tej wiadomości. Quote
zelek Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Moje zdjecia maja maly znaczek z podpisem, wiec wiecej nie musisz nic dawac, ale poniewaz sa na nich psy z przewodnikami, pewnie wypadaloby ich zapytac, czy nie maja nic przeciwko ;) Quote
PARSONRK Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Moje podpisz " hodowla Mysia Zagłada" :) Kurde muszę w końcu zrobić podpisek na foteczki :) Quote
zakla Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Nareszcie uporalam sie z fotkami: plock multi sport cup 18-19X08 pictures from friends & fun photos on webshots Quote
zelek Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 zakla - dzieki, super fotki, nawet Hegel sie na jedna zalapal :loveu: Quote
fankafanty Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Zakla - WIELKIE DZIĘKI :loveu: za moje blondyneczki Quote
Meguś Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Żaklina bardzo wielkie dzięki za blondyneczkę w akcji. jak to fajnie tydzien po usiąść, poogladać i przypomnieć sobie. Quote
zakla Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Ciesze sie, ze Wam sie podoba ;) Megus, czy Wy przypadkiem nie mieliscie kamery?:cool3: Quote
Recommended Posts