Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękujemy ślicznie za zawody! Piękną pogodę,śliczne foteczki i wspacie duchowe a także przemiłym panom, ktorzy pomogli mi z samochodem w którym z niewiadomych przyczyn siadł akumulator.
Szelticzek jak na swoje możliwosci się nie popisał ale nastepnym razem nie damy sie Wam i w agility!

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oooo, Zelek, jesteś wielka! :modla:
Wspaniałe foty! :multi:
Z moich suczy moje ulubione to: pierwsze Asti na hopce, Asti położona na wirażu ;-) oraz Choco zaliczająca strefę na huśtawce :loveu:

Posted

To teraz maly miks...

Nasz usmiechniety sedzia :D

Cos dla Madzi - ale z Nef niestety tylko to wyszlo ostro i bez glupich min... ;>

Przypomnialam sobie, o ktorego yorka chodzi - niestety nie widzialam, jak skacze, ale w przerwie usilowalam zrobic fotke... niestety jak tylko kucalam, york blyskawicznie znajdowal sie ze swoja mordka przy mojej twarzy :D ubranko zrobilo na mnie duze wrazenie :evil_lol:

Posted

Hmmm... chodzilo moze o tego aussie? O ile to w ogole jest aussie? :roll:

A tu sie balam, ze psiak zwieje do mnie, mial chwile wahania, co chyba widac w jego spojrzeniu :diabloti:

Watazka...

Ktos.. :)

I hopsowy border

Posted

zelek - dzięki za Watażkę i "piruet" w moim wykonaniu :loveu:
Ufociłaś to miejsce, w którym udało mi się zrobić zmianę przed psem po długiej prostej :multi:.
PARSONRK ufociłaś moment gdy Watażka właśnie "wypada" ze slalomu :placz:(zresztą nie po raz pierwszy na tych zawodach).
Niestety to skutek treningów na zniszczonym torze :angryy: (w tym wypadku połamanych tyczkach).
Wszystkie zdjęcia super :klacz: , ale dla mnie te właśnie najbardziej ciekawe - dzięki.

Posted

Tak tak, to wlasnie owczarek australijski, Suri. I na prawde rasowe to to:oops: Dzieki za fotke:lol: Ja ciagle nie mam czasu zeby skonczyc obrabiac moje foty...:roll:

Posted

Mam pewną prośbę, przygotowuję prezentację na temat agility ( do szkoły ), mogłabym w niej wykorzystać następujące zdjęcia:
- zelek: chciałabym wziąć twoje 3 zdjęcia ( golden skaczący przez oponę ze strony 21, wyżeł na palisadzie też ze strony 21 oraz golden skaczący przez skok w dal też ze strony 21 )
- parsonrk: chciałabym wziąć twoje 3 zdjęcia ( sznaucer skaczący przez oponę ze strony 15, Watażka na huśtawce ze strony 16 oraz Mono na palisadzie też ze strony 16 )
Jeśli ktoś się zgadza, proszę napiszcie jak mam je podpisać.

Posted

Moje zdjecia maja maly znaczek z podpisem, wiec wiecej nie musisz nic dawac, ale poniewaz sa na nich psy z przewodnikami, pewnie wypadaloby ich zapytac, czy nie maja nic przeciwko ;)