Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Edyta & Regis']PARSONRK: to gratulacje! Strasznie młodziutka ta Twoja młoda jak na mamę. Trzymam kciuki.
W przyszłym roku jedziemy na Cruft's więc małe chciałam mieć teraz
Ja wiem, czy młoda ? - 20 miesięcy skończyła, więc spokojnie kryć ją mogę ( to małe glutki, więc nie rozwijają sie tak długo :) )

PATIszon: wiadomo mi skądinąd, że Wyżej Wspomniana ma więcej niż jedną suczkę, stąd to pytanie.

Prawdopodobnie weimarkę wezmę, w zerówkach - niech młoda też zobaczy wielki agilitowy świat :)

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wprawdzie my skutecznie ostrzelaliśmy psy na treningach, ale podaję WAŻNĄ INFORMACJE dla zawodników:

ZAWODY IPO SĄ NIESTETY ODWOŁANE - więc nie będzie strzelania.

Pozdrawiam
Dorota

Posted

:D mi to pasuje :D Szelciak zmierzony- drżyjcie eSki :D Ale póki co zanosi się na to, że z jednym psem będe biegać bo Astro ma szrame na 2cm :( zobaczymy czy chociaz do terminu zgłoszeń bedzie wygadało jako tako, póki co ani myśli się zamknąć nawet gr.

Posted

a ja moge juz oficjalnie napisac ze bedziemy jednym ze sponsorów nagród:diabloti:
beda zestawy rogza i bony na dowolne zakupy u nas w telezoo.pl :)

dodatkowo na zawodach bedziemy mieli swoj maly namiocik :)

Posted

[quote name='LALUNA']A dlaczego?

Dlaczego? Były powody - brak chętnych - po Mistrzostwach Polski zawodnicy spoczęli na laurach.

A w agility od jakiegoś czasu i w Polsce sezon na zawody trwa cały rok!!!!
:):):multi::multi::multi:

Posted

Wciąż ma swoje kłaki, a ja mam wciąż dylematy:) Ale na jutro jesteśmy umówieni :diabloti: Nie spodziewajcie się fryzury na zero! Będzie "misio". bo by zmarzł przecież zimą:)

Posted

[quote name='Edyta & Regis']PARSONRK: to gratulacje! Strasznie młodziutka ta Twoja młoda jak na mamę. Trzymam kciuki.
PATIszon: wiadomo mi skądinąd, że Wyżej Wspomniana ma więcej niż jedną suczkę, stąd to pytanie. A do posiadania dzieci trzeba dorosnąć psychicznie. Mnie to coś wolno idzie...

Zabrzmiałao jak wyżej Pozwana :diabloti:
A dzieci się nie posiada, tylko ma:eviltong:

Posted

ROGZ_POLSKA napisał(a):
a ja moge juz oficjalnie napisac ze bedziemy jednym ze sponsorów nagród:diabloti:
beda zestawy rogza i bony na dowolne zakupy u nas w telezoo.pl :)

dodatkowo na zawodach bedziemy mieli swoj maly namiocik :)

Ale fajnie! A dla zerówek też są przewidziane takie nagrodki? Bo ja zostałam z jednym biegającym psem :( i to debiutujacym :D

Posted

ma sznytke na 1,5 cm długa i 2-3 mm głeboka za cholipę nie chce się zamknąć wątpie żeby była cała na 18 i nie wiem czy moge psa zglosic a nie wystartować i nie zapłacić, bo z kasa krucho ... wiadomo :(

Posted

Ponieważ nie wszyscy otrzymali potwierdzenia e-mailem w komplecie, przypominam, że organizatorzy proszą o przedstawienie dowodu wpłaty na zawody/potwierdzenia przelewu, które nam ułatwią pracę w sekretariacie. Wszyscy którzy znajdują sie na liście startowej są uwzględnieni mimo tego, ze potwierdzenia były szczątkowe. To moja wina, zrobiłam błąd w opisie zawodów w bazie.

Do jutra włącznie można się jeszcze zgłaszać. Potem zamykamy listę.
Proszę o info, czy któreś suczki spodziewają się cieczki lub już mają, abyśmy umieścili je na "latającym dywanku" na końcu listy startowej w klasie.
Proszę o zabranie ksiażeczki zdrowia psa z aktualnym szczepieniem.

Pozdrawiam
Dorota

Posted

Ja zapytam jeszcze raz, czy znalazlaby sie jakas dobra duszyczka jadaca z Wwy do Plocka z wolnym miejscem?
Pociagi i pksy niestety kursuja w stanowczo zlych godzinach:angryy:

Posted

PARSONRK,
Życzenie spełnione:)

Na zawody zaprosiliśmy spore stoisko z napojami oraz jedzonkiem w tym naleśnikami, mamy nadzieję, że spełnimy też Wasze marzenia kulinarne na zawodach:)

Pozdrawiam
Dorota

Posted

Brzmi pysznie!:diabloti:
A my mamy transport:loveu:, wiec potwierdzamy swoja obecnosc we dwa dni (oby tylko znowu nam zadne swinstwo nie wyskoczylo:angryy:).
I mamy pytanie- czy na terenie Plocka bylaby mozliwosc wykorzystac kogos z Was do podrzucenia z terenu zawodow do hotelu w sobote i z powrotem w niedziele, czy raczej mamy sobie radzic z komunikacja miejska?;)

Posted

zakla napisał(a):

I mamy pytanie- czy na terenie Plocka bylaby mozliwosc wykorzystac kogos z Was do podrzucenia z terenu zawodow do hotelu w sobote i z powrotem w niedziele, czy raczej mamy sobie radzic z komunikacja miejska?;)

Powtarzam pytanie:razz:

Posted

[quote name='Edyta & Regis']Zakla: jeśli z jednym psem, to gdzies Cię upchnę;)Tylko się przypomnij, bo miewam już ataki starczej sklerozy.
DO mnie się zmieścisz bo nikt mnie nie lubi i jade sama :p ale spisz tam gdzie my?? czy gdzies indziej?

Posted

Zakla na terenie Płocka postaramy się Ci jakoś pomóc - to tylko zależy od tego ile masz psów. Widzę, że raczej w largach trzeba Cię szukać.
My (Zuzia i Ghandi) biegamy w zerówkach w medium - przypomnij się na miejscu. Śpimy w Almaturze w Soczewce ale Płock przecież nie jest duży - podrzucimy.

Posted

Astro&Marta napisał(a):
DO mnie się zmieścisz bo nikt mnie nie lubi i jade sama :p ale spisz tam gdzie my?? czy gdzies indziej?

Tam zaraz nie lubi... Astro samochodowo niewymiarowy jest tylko trochę, bo bc i szelkę póki co do jednej torby się zmieści, a vanem póki co nie dysponuję:eviltong: