Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Times New Roman]Koleżanka znalazła w piątek 3 suczki porzucone w lesie – ktoś je po prostu wrzucił w krzaki bez niczego i odszedł.. Ja wróciłam w niedziele z pracy w Szwajcarii i od razu koleżanka się u mnie pojawiła. Na stałe nie mieszka ona w Wolbromiu, dlatego jej mama chciała oddać szczeniaki do Olk schroniska albo do naszego słynnego weta (wątek był o nim rok temu) – naszczęście zgodziła się, że jak wezmę jedną suczkę na tymczas to ich nigdzie nie odda. Czas nas bardzo goni, ponieważ ja znów w piątek muszę wyjechać na 2 tygodnie... [/FONT]

[FONT=Times New Roman]Dlatego 3 maluteńkie suczki szukają dobrego domu na stałe lub tymczas. Pieski już samodzielnie jedzą i będą naprawdę malutkie – typowy psiak na kanapę ;) Sunia, która przebywa u mnie pokazuję kiedy chcę siku i dzisiaj już nawet ładnie sikała na trawie i jest przyzwyczajona do obecności kotów o psów . [/FONT]

[FONT=Times New Roman]Psiaki dzięki swoim malutkim rozmiarom nadają się zarówno do mieszkania w bloku jak i do domu. U mnie przebywa suczka najbardziej czarna dlatego ma najwięcej zdjęć oczywiście jeżeli ktoś zainteresuje się inną suczką to postaram się o więcej zdjęć pozostałych suczek. [/FONT]

[FONT=Times New Roman]Pieski przebywają w Wolbromiu – 45 km od Krakowa! Od weekendu jest możliwość dostarczenie pieska do Kielc, Końskich , Jędrzejowa i innych miast po drodze (moja rodzina będzie tam teraz przebywać ) I istnieje jeszcze możliwość od 19/20 lipca zawiezienia pieska do Torunia, Częstochowy , Łodzi ( w dość późnych porach) , Jastrzębiej Góry i do tych okolic. [/FONT]

Posted

Oj narazie żadnych ogłoszeń nie mają - zupełnie nie miałam do dnia dzisiejszego na to czasu. Napewno jeszcze dzisiaj wystawie je na allegro ..

Posted

no niestety, w każdym razie mogę porobić ogłoszenia ale dopiero w następnym tygodniu,

proszę na pw o nr telefonu do osoby z którą mogliby się kontaktować ewentualni zainteresowani

co z szczepieniami tych piesków?

p.s. nie mam neta do śr/czw