Gandzia Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [FONT=Times New Roman]Koleżanka znalazła w piątek 3 suczki porzucone w lesie – ktoś je po prostu wrzucił w krzaki bez niczego i odszedł.. Ja wróciłam w niedziele z pracy w Szwajcarii i od razu koleżanka się u mnie pojawiła. Na stałe nie mieszka ona w Wolbromiu, dlatego jej mama chciała oddać szczeniaki do Olk schroniska albo do naszego słynnego weta (wątek był o nim rok temu) – naszczęście zgodziła się, że jak wezmę jedną suczkę na tymczas to ich nigdzie nie odda. Czas nas bardzo goni, ponieważ ja znów w piątek muszę wyjechać na 2 tygodnie... [/FONT] [FONT=Times New Roman]Dlatego 3 maluteńkie suczki szukają dobrego domu na stałe lub tymczas. Pieski już samodzielnie jedzą i będą naprawdę malutkie – typowy psiak na kanapę ;) Sunia, która przebywa u mnie pokazuję kiedy chcę siku i dzisiaj już nawet ładnie sikała na trawie i jest przyzwyczajona do obecności kotów o psów . [/FONT] [FONT=Times New Roman]Psiaki dzięki swoim malutkim rozmiarom nadają się zarówno do mieszkania w bloku jak i do domu. U mnie przebywa suczka najbardziej czarna dlatego ma najwięcej zdjęć oczywiście jeżeli ktoś zainteresuje się inną suczką to postaram się o więcej zdjęć pozostałych suczek. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Pieski przebywają w Wolbromiu – 45 km od Krakowa! Od weekendu jest możliwość dostarczenie pieska do Kielc, Końskich , Jędrzejowa i innych miast po drodze (moja rodzina będzie tam teraz przebywać ) I istnieje jeszcze możliwość od 19/20 lipca zawiezienia pieska do Torunia, Częstochowy , Łodzi ( w dość późnych porach) , Jastrzębiej Góry i do tych okolic. [/FONT] Quote
ewajanka Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Jakie cudaki:loveu: Jak ktoś, kto się dopuszcza takiego czynu, może spac spokojnie:angryy: Quote
fizia Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Jakie One śliczne!!! Tych ludzi to już zupełnie porąbało:angryy: Mają jakieś ogłoszenia? Quote
Gandzia Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 I jeszcze jedno zdjęcie:) Podnoszę bo sprawa jest Bardzo Pilna ..:( Quote
Gandzia Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Oj narazie żadnych ogłoszeń nie mają - zupełnie nie miałam do dnia dzisiejszego na to czasu. Napewno jeszcze dzisiaj wystawie je na allegro .. Quote
ewajanka Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Śliczne są:lol: Może na allegro warto je wrzucić:roll: Quote
Gandzia Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 PODNOSZĘ !! DO GÓRY PIĘKNOŚCI ... nie, nie były jeszcze szczepione Quote
ewajanka Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Hop maluchy, niech ciotki zobaczą i podziwiają.:loveu: Quote
Gandzia Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 PODNOSIMY - PRZED SPANIEM :) suńki są naprawdę kochane dlatego czekam na kolejke chętnych ;) Quote
Gandzia Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 sa jedynie na allegro wystawione... niestety ja dzisiaj znow wyjezdzam na 2 tyg suczki domu nie maja... Quote
xmartix Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 ja mam teraz godzinke wolna to moge porobic ogloszenia ale nie wiem jaki nr telefonu podawac w tej sprawie.... Quote
xmartix Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 no niestety, w każdym razie mogę porobić ogłoszenia ale dopiero w następnym tygodniu, proszę na pw o nr telefonu do osoby z którą mogliby się kontaktować ewentualni zainteresowani co z szczepieniami tych piesków? p.s. nie mam neta do śr/czw Quote
Recommended Posts