Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

crazydaisy napisał(a):
Dzięki halgre58 :)
deer_1987 szczerze mówiąc ja mam dość! Myślałam, że końcówka roku jest koszmarna, ale to co teraz wyrabają przechodzi ludzkie pojęcie! Niby takie proste przygotowanie planów urlopu na 2009 rok podnosi mi ciśnienie jak nigdy. Moje dane nijak się mają do tych kadrowych, bo... no właśnie, do nich nie doszły karty urlopowe, a aplikacja, która została wdrożona generuje jakieś błędy, tak więc od początku roku próbuję ustalić ile właściwie moim ludziom zostało dni z zeszłego roku :angryy::mad: Jeszcze trochę a dam sobie spokój i to nie ja za kadrami będę biegać a oni za mną!! Mało tego, prowadzeni kilku projektów, bieganie ze spotkania na spotkanie sprawia iż jestem totalnie wypluta i po spacerku z Vegą najchętniej wskoczyłabym do wyrka olewając wszystko i wszystkich :evil_lol:
No nic... damy radę, a jak nie to się rozchoruję i na zwolnienie pójdę... by odpocząć :evil_lol:

Nam się teraz też zaczęło szaleństwo, PITy11, roczne, wszystkie te pierdoły.... Człowiekowi się odechciewa....

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć, część :) Dziś się tylko witam, a jutro postaram się coś wrzucić. Dziś jakoś mało wygodnie siedzi mi się przy kompie ;) Stwierdziłam, że skoro firma sponsoruje to trzeba wybrać się na konie no i po tych ekscesach bolą mnie wewnętrzne mięśnie ud... tak to jest jak się lata nie jeździło i nagle dwóch godzin się zachciało :)

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
tak w domu śliczności trzymać? a spacerek był? :D

Spacerki również są, ale pogoda taka, że bez aparatu wychodzę :(

deer_1987 napisał(a):
Slodko z ta kokardka wyglada ;)

Dzięki :) Gumeczki muszę jej jakieś zakupić, bowiem nóg dostały i teraz po domu i dworzu biega "mały potarganiec"

sota36 napisał(a):
Dawno mnie nie bylo - jak panna wyrosla!!!!!

Mudik napisał(a):
Vegunia przystojniejsza:loveu::loveu::loveu:

Racja, jak oglądam jej starsze fotki to aż nie mogę uwierzyć, że w ciągu 8 miesięcy u mnie tak się panna zmieniła i wydoroślała.

jbk napisał(a):
Piękne pieseczki :) Dobrze mieć przyjaciół ;)

jbk napisał(a):
Witam się z rana :)

Witam :) Przyjaciót to faktycznie mamy pod dostatkiem, a najwięcej to chyba właśnie labków.