Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

AngelsDream napisał(a):
W sensie, że nas czy ogólnie? ;)

Wszelkie psiaki zwłaszcza dogomaniackie mile widziane. Vic jak ma dysk jest niegroźny a Delik jest ostatnio zapuszczony zabawowo psio. Nie ma tu gdzie mieszkam z kim biegać,jego taty nie puszczam ,(a kiedy to robię to tylko frisbee istnieje) a Sikrze się już nie chce z małym biegać, a on jest coraz szybszy w przeciwieństwie do niej to juz starsza pani;):lol:

Posted

M&T napisał(a):
Witamy się pierwszy [i nie ostatni] raz :):)

Vega jest prześliczna!! :loveu::loveu:

Witamy i zapraszymy częściej :)

Medorowa napisał(a):
śliczności:loveu:
Przejrzałam mniej więcej cały wątek;) gdzie nabyliście to legowisko:razz:

Legowisko z allegro, gdzieś w temacie wrzucałam link ;)

Posted

BBeta napisał(a):
Śliczna sunia :loveu: Strasznie podoba mi się ta rasa, ale chyba nie poradziłabym sobie z pielęgnacją sierści :shake:

Dziękuję :) Pielęgnacja? Hmm, narazie nie jest tak tragicznie, choć czesanie co 2-3 dni to norma, nie wiem jak będzie przy dorosłym, długim włosie. Jedno co może być uciążliwe to powroty z deszczowo-błotnych spacerów. Nie obejdzie się bez suszenia łap, a przy większym stanie zabrudzenia - płukania podwozia :) Wiedziałam jednak na co się piszę, więc nie marudzę, ot, taki dodatkowy obowiązek :lol:

Posted

Sallcia napisał(a):
Jaka Vega jest śliczna! Jaka to rasa? ;)

Sallcia to Bearded Collie
AngelsDream napisał(a):
Wielki powrót :)

Oj, tak, ostatnio spacery bez sprzętu się odbywały (aparat z siostrą był na wakacjach), więc dpiero teraz można nadrobić zaległości :)

Posted

Hmm, z Bielan kawałeczek będę miała, ale może :) jeśli uda nam się w tygodniu, ewentualnie w sobotę z rana, bowiem później mi się zaczyna urlop i wybywamy z psiną na mazury :lol: