malawaszka Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 o WOW!!!!! :mdleje: :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
AngelsDream Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Ślicznie! Nie ma opcji - na następny się wpraszamy ;) Quote
Mudik Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Mudiki zapraszają jutro(znaczy dziś) na pola mokotowskie na 17 tą:lol::lol: Quote
Mudik Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 AngelsDream napisał(a):W sensie, że nas czy ogólnie? ;) Wszelkie psiaki zwłaszcza dogomaniackie mile widziane. Vic jak ma dysk jest niegroźny a Delik jest ostatnio zapuszczony zabawowo psio. Nie ma tu gdzie mieszkam z kim biegać,jego taty nie puszczam ,(a kiedy to robię to tylko frisbee istnieje) a Sikrze się już nie chce z małym biegać, a on jest coraz szybszy w przeciwieństwie do niej to juz starsza pani;):lol: Quote
crazydaisy Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Jak nam się uda to dojedziemy, a gdzie dokładnie się spotykacie? Quote
Mudik Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 crazydaisy napisał(a):Jak nam się uda to dojedziemy, a gdzie dokładnie się spotykacie? na psich łączkach Quote
M&T Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Witamy się pierwszy [i nie ostatni] raz :):) Vega jest prześliczna!! :loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 śliczności:loveu: Przejrzałam mniej więcej cały wątek;) gdzie nabyliście to legowisko:razz: Quote
crazydaisy Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 M&T napisał(a):Witamy się pierwszy [i nie ostatni] raz :):) Vega jest prześliczna!! :loveu::loveu: Witamy i zapraszymy częściej :) Medorowa napisał(a):śliczności:loveu: Przejrzałam mniej więcej cały wątek;) gdzie nabyliście to legowisko:razz: Legowisko z allegro, gdzieś w temacie wrzucałam link ;) Quote
BBeta Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Śliczna sunia :loveu: Strasznie podoba mi się ta rasa, ale chyba nie poradziłabym sobie z pielęgnacją sierści :shake: Quote
crazydaisy Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 BBeta napisał(a):Śliczna sunia :loveu: Strasznie podoba mi się ta rasa, ale chyba nie poradziłabym sobie z pielęgnacją sierści :shake: Dziękuję :) Pielęgnacja? Hmm, narazie nie jest tak tragicznie, choć czesanie co 2-3 dni to norma, nie wiem jak będzie przy dorosłym, długim włosie. Jedno co może być uciążliwe to powroty z deszczowo-błotnych spacerów. Nie obejdzie się bez suszenia łap, a przy większym stanie zabrudzenia - płukania podwozia :) Wiedziałam jednak na co się piszę, więc nie marudzę, ot, taki dodatkowy obowiązek :lol: Quote
eria Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 witamy o poranku :lol: :multi: czekamy na fotki panienki:loveu: Quote
AngelsDream Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Wiedziałam jednak na co się piszę, więc nie marudzę, ot, taki dodatkowy obowiązek To najważniejsze, żeby wiedzieć przed, a nie się zdziwić po... Quote
mimi_91 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 cudowna jest:loveu: Bearded Collie to wspaniała rasa:lol: strasznie mi się podoba Quote
zuzolandia Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 AngelsDream napisał(a):To najważniejsze, żeby wiedzieć przed, a nie się zdziwić po... dokladnie hihihi witaneczko milusie kudlaczki !!! Quote
crazydaisy Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Trochę się zaniedbałyśmy, więc nadrabiając wrzucam kilka fotek: wejść czy nie? chyba lepiej nie... uciekam ;) Quote
crazydaisy Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Kolejna osiedlowa kumpela :) Solo, a właściwie z patyczkiem :) Quote
Sallcia Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Jaka Vega jest śliczna! Jaka to rasa? ;) i Boksio i Westik. Super zdjecia! Pozdrawiam i zapraszam do nas , Sally ;) Quote
crazydaisy Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Sallcia napisał(a):Jaka Vega jest śliczna! Jaka to rasa? ;) Sallcia to Bearded Collie AngelsDream napisał(a):Wielki powrót :) Oj, tak, ostatnio spacery bez sprzętu się odbywały (aparat z siostrą był na wakacjach), więc dpiero teraz można nadrobić zaległości :) Quote
AngelsDream Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 To może spacerek? Jeśli wam pasuje, to teraz będziemy bywać w Parku Szczęśliwickim ^^ Quote
crazydaisy Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Hmm, z Bielan kawałeczek będę miała, ale może :) jeśli uda nam się w tygodniu, ewentualnie w sobotę z rana, bowiem później mi się zaczyna urlop i wybywamy z psiną na mazury :lol: Quote
Recommended Posts