Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

crazydaisy napisał(a):
Spokojnie, żyjemy tylko jakoś na net czasu brak. Może podczas weekendu uda mi się na dłużej zajrzeć i co nieco powrzucać :)

No to czekamy spokojnie na Was!!

Posted

crazydaisy napisał(a):
Spokojnie, żyjemy tylko jakoś na net czasu brak. Może podczas weekendu uda mi się na dłużej zajrzeć i co nieco powrzucać :)

To się odzywajcie czasem bo się człowiek zamartwia że was kosmici porwali :evil_lol:

• 4 weeks later...
Posted

Rudzia-Bianca miło słyszeć, wiedz jednak, że u nas wszystko w jak najlepszym porządku, no może poza moim zdrówkiem, bowiem od dwóch dni nic w ustach nie miałam, a jak próbowałam jakieś kalorie przemycić, organizm się buntował i wszystko zwracał... milusio :angryy:
Dzięki Bartiśkowa :) jak widać i nas strasznie długo nie było, ale cóź zrobić.. samo życie.
deer_1987 a jaka śliczna była w czwartek... :diabloti: na treningu zachciało jej się zmiany wizerunku i zapachu, tak więc do domu wracałam z mokrym (część gówienka zmyłam na miejscu) i aromatycznym psiakiem, ale ile miejsca miałyśmy w autobusie :evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

Kurcze, zupełnie nie mogę się połapać w tym nowym forum :(
Jak na agility? Teraz mamy przerwę, bowiem zakończyłyśmy kolejny etap szkolenia. Ogólnie Vega świetnie się bawi przy pokonywaniu przeszkód, ale przewodnika to ma kiepskiego. Jak to Magda stwierdziła "rękoma wymachuję tak, że nie dziwne, że psina głupieje". Chyba będę musiała przed lustrem trenować prowadzenie psa :)

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Oops, trochę mi się zapomniało o forum... treningi z Vegą, robota i ciągłe bieganie po wetach z adopcyjnymi fretkami trochę czasu zajmuje. Cieszę się jednak, że o nas nie zapomnieliście :) W najbliższym czasie postaram się wrzucić trochę aktualnych fotek mojego kudłacza.