Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gapsa']Pozdrowienia dla Pani i kudłatej sąsiadki spod bloku :)

Przeurocze zdjęcia!

A witam witam sąsiadeczkę :)

Korzystając z wolniejszej chwili zajrzałam do galerii. Oj pustawo tu się zrobiło, ale nadrobię, bowiem jutro wybieramy się na długi weekend poza Warszawę i będą aktualne fotki. Nareszcie trochę odpoczynku nas czeka i zieleni :)

Posted

fuksowata dzięki za rodzinną fotkę :) ślicznie razem wyglądają :loveu: oczywiście zapraszam do nas częściej.
Weekend już dawno minął, miałam wrzucić fotki z wyjazdu, ale nie w głowie mi to było z uwagi na Zorkę, psinę rodziców. Na wyjeździe była strasznie osowiała, pojawiły się upławy, a i ona wydzielała dziwny zapach... Od razu w niedzielę, po powrocie, pojechaliśmy do kliniki - dostała antybiotyk, pobrana krew do badania. W poniedziałek z rana USG i diagnoza - ropomacicze. Mieliśmy straszne obawy, w końcu sunia skończyła już 14 lat, czy przetrzyma operację, jak dalej sobie ze wszystkim poradzi... Wyniki jednak miała bardzo dobre jak na ten wiek, więc decyzja mogła być tylko jedna - operujemy!
Teraz już odetchnęłam, poniedziałkowa operacja przebiegła bez komplikacji, Zorka ładnie się wybudziła i pojechała do domu. Apetytu jednak nie miała, leżała osowiała i nawet pić zbytnio nie chciała, jednak wczorajsza kontrola wszystkich nas postawiła na duchu. Stan Zorki nawet wetów zadziwił, nawet kolejna kroplówka nie była konieczna :multi: oj, widać, że sunia mimo poczciwego wieku nadal chce żyć i szybciutko się regeneruje.

Posted

jej jak dobrze, ze suni nic nie jest!
14 LAT?! wow...:crazyeye:
to ona się trzyma przepiękna, widać jak wygląda tak się czuje.
Dobrze, ze zdrówko dopisuje ;)

Posted

Patisa ta kudłata na zdjęciach to Vega :) tu jest Zorka (zdjęcie kiepskie, ale nie mogę nic znaleźć):

Dzięki wszystkim za dobre myśli i pozytywne fluidy. Musi być dobrze!

Russellka narazie traktujemy to jako zabwę, zobaczymy jak się Vega będzie sprawowała, ale przyznam szczerze, że o zawodach myślałam :)

• 4 weeks later...