Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Racja, tylko na dupsku ma jeszcze taki mało dorosły włos i przedziałka brak :evil_lol:
Oj, muszę się zabrać za wyczesanie jej podwozia, tylko narazie nie wpadłam na pomysł jak ją "zamontować", by nie walczyć z ciągłym kręceniem się.

Posted

HO HO... ale nam kuzynka wydoroślała :crazyeye::loveu:
Jakoś już tak bardzo przyzwyczaiłam się do widoku Vegi ze spiętą grzywą, że prawie nie poznałam jej z rozwianą czupryną :lol:
Jak wy to robicie, że Vega nie jest obrana w "korale" śnieżne? Pandzisz nawet jak wychodzi na ogródek zrobić siusiu to wraca przybrana w biel niczym panna młoda :lol:

Posted

hmmm, ciekawe...
A zapytam jeszcze :razz: Wycinasz jej sierść ze spodu łap? Pandzisza wczoraj dorwałam i wycięłam wszystko to co między opuszkami rośnie :evil_lol: Przy okazji intymne miejsca też jej ogołociłam z sierści :p To wszystko zniosła godnie, ale wyrywanie kłaczków z uszu - masakra :shake: Chyba jeszcze pamiętała ostatni tego typu zabieg, bo nie pozwala mi gmerać w środku ucha.
Jak Vegulec znosi te zabiegi?

Posted

Sierść między opuszkami wycinałam jakoś na początku zimy, o ile to co się u nas pojawiało to można zimą nazwać ;) Jeśli chodzi o uszy to przyznam szczerze - nie przepada za tymi zabiegami, ale dzielnie stoi i czeka aż skończę :)

Posted

Witaj Talia :)
jbk ze słońcem to i śnieg inaczej wygląda, żałuję tylko, że na ten spacer nie podładowałam batrii, bowiem wiele słonecznych fotek nie napstrykałam, a teraz znowu mokro, deszczowo, więc na ładne zdjęcia się nie zapowiada.